madziasto4 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):To co Ozzulki lubią najbardziej ;) :-D jaki wygodnicki Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Patka napisał(a):ale boskie fotki on jest cudownyyyyy :loveu::evil_lol:i jaki skromny;) Quote
Patka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Kara dojrzewa chłopak wie, ze nie mozna sie tak ciągle obnażac .... :evil_lol: zostawai to na wyjątkowe momenty ... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): hahahahahahha ale sie uśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):oj ala ala przeca ty jeszcze goraca 16-nastka to gdzie ci do siwizny :cool3: moj TZ zaczal siwiec w wieku jakis 22/23 lat :roll: Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy okienny wow, jaka OZZy ma lunete tam obok :-o Alicjarydzewska napisał(a):To co Ozzulki lubią najbardziej ;) Kasiulki tez ;) :oops::oops: Quote
e.v.a Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzulku ty antenko moja kochana:lol: jestes the best :D Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): buuuuuuuuuuuuuuhahahhahaha ma mistrza moja Szpila tak nie sypia na fotelu :shake: DLACZEGO :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 :shake:no ja nie wiem co jest dziwnego w pozycji śpiącego Ozzulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz:no dobra sama się czasem dziwię czy go karczycho nie boli jak tak śpi , ale widać lubi :razz: Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:no ja nie wiem co jest dziwnego w pozycji śpiącego Ozzulca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz:no dobra sama się czasem dziwię czy go karczycho nie boli jak tak śpi , ale widać lubi :razz: hahahhahaa dziwny jakis ;) Lece spac :buzi: Ozzulcowa Rodzino :buzi: Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 dbsst napisał(a):hahahhahaa dziwny jakis ;) Lece spac :buzi: Ozzulcowa Rodzino :buzi:Papatki , my też pędzimy spać :buzi: Quote
e.v.a Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 kolorowych senkow Ozzulkowa rodzinko :) wyspijcie sie jutro swietujemy mojego 1000posta :D hehe ;) Quote
asiunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahahahahha ale sie uśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hej!! Hahahaha jak mozna sobie od razu na dogo humor poprawic?:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):To co Ozzulki lubią najbardziej ;) No przecież to jest takie słodkie :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Witaj Alicjo :) Quote
Patka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 faktycznie jest mega slodki ale łepek to on ma jak sklep :crazyeye: Alu marzy mi sie go na żywo zobaczyć!! Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Patka napisał(a):faktycznie jest mega slodki ale łepek to on ma jak sklep :crazyeye: Alu marzy mi sie go na żywo zobaczyć!!;) nie widzę przeszkód Witam wszystkich :multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) nie widzę przeszkód Witam wszystkich :multi::multi::multi: Witam Cie rowniez :) Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Witaj Alu :multi: ... Alicjarydzewska napisał(a):To co Ozzulki lubią najbardziej ;) Widzę, że Ozzy sam wprowadził cenzurę swoich jajek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
sylwiaskalska Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witaj Alu :multi: ... Widzę, że Ozzy sam wprowadził cenzurę swoich jajek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A ty zamiast podziwiać pozycje Ozziego to szukasz jego jajek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 sylwiaskalska napisał(a):A ty zamiast podziwiać pozycje Ozziego to szukasz jego jajek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: Ja tylko dostosowuję się do Wszystkich Pań oceniających walory Ozzulca :eviltong: ... Quote
sylwiaskalska Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja tylko dostosowuję się do Wszystkich Pań oceniających walory Ozzulca :eviltong: ... dobra dobra.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):Widzę, że Ozzy sam wprowadził cenzurę swoich jajek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :roll: a mnie sie czepia jak gadam o jajkach:evil_lol: a sam jest nielepszy:lol: Witaj Alu witaj Ozzulku witaj Ozzulkowa rodzinko werszcie weekend :loveu: Quote
Moniś Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 PiotrekJ napisał(a): Widzę, że Ozzy sam wprowadził cenzurę swoich jajek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Toż nie będzie wszystkim na około pokazywał :evil_lol: Witaj Alu :multi: Quote
Recommended Posts