Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):my tak na szybko przelotem dzien dobry dobry wieczxór i dobranoc :buzi::razz:wpadła jak burza Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 I znalazł? :razz: zdjęcia rozjasnilas :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='PIKA']I znalazł? :razz: zdjęcia rozjasnilas :evil_lol::shake:Nie:placz::placz::placz: PIKA wcale z nimi nic nie robiłam , poprzednie przyciemniałam , bo mi się wydawały za jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Kurcze, dawno tu nie byłam, tyle stron musiałam nadrobić, a u Ozziego po staremu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Śpiący Ozzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łapa mu nie zdrętwiała (dokładnie prawa przednia) :lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 beria napisał(a):Kurcze, dawno tu nie byłam, tyle stron musiałam nadrobić, a u Ozziego po staremu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Łapa mu nie zdrętwiała (dokładnie prawa przednia) :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak ładnie wyprostowana Quote
beria Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']z serii szukam wiosny Ozzy szukaj, szukaj :cool3: I podziel się, jak znajdziesz, bo jeszcze w przyszłym tygodniu mrozy u nas zapowiadają :placz: Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']z serii szukam wiosny I co? Znalazł ją?:cool1: Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dzień doberek !:multi: Jak zdróweczko? ;) Ja w dalszym ciągu kuruję Mateusza . Ozzy w dalszym ciągu szuka wiosny , widziałam z samego rana jak z Pańciem maszerowali na spacerek:loveu: miłego dnia ! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 czesc i czolem :buzi: ala wez no tego ozziego pogon niech szybciej tą wiosne znajdzie :evil_lol: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 OZZY niuchaj wiosne niuchaj !!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Kurcze! tutaj to ciągle masa do nadrabiania :placz: Dziewczyny- zwolnijcie troche ;) Dzień doberek Alu :multi: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 hej hej :) dobry Ozzi szuka wiosny:multi::multi::multi: nie zniechecaj sie piesku ;) Quote
XXL Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Teklunia napisał(a):hej hej :) dobry Ozzi szuka wiosny:multi::multi::multi: nie zniechecaj sie piesku ;) ozzulek szukai szukai a jak ja juz znadziesze to troche przyniesz i do wujaszka xxl :) Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 tak wszyscy by chcieli wiosnę , a pomóc szukać to nikt :shake: A tak wogóle to WITOJCIE U NOS :multi: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']tak wszyscy by chcieli wiosnę , a pomóc szukać to nikt :shake: A tak wogóle to WITOJCIE U NOS :multi: o przepraszam! ja szukam!!! a nawet wiecej - ja czaruje wiosne... tzn. zaczelam chodzic w lzejszej kurtce i bez czapki ;) niech wiosna widzi ze jestem gotowa :D Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Teklunia napisał(a):o przepraszam! ja szukam!!! a nawet wiecej - ja czaruje wiosne... tzn. zaczelam chodzic w lzejszej kurtce i bez czapki ;) niech wiosna widzi ze jestem gotowa :D kasiu ja bez czapki całą zimę i widzisz nici :placz: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasiu ja bez czapki całą zimę i widzisz nici :placz::placz::placz::placz:a ja 1 bez czapki i zaraz chora :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']tak wszyscy by chcieli wiosnę , a pomóc szukać to nikt :shake: A tak wogóle to WITOJCIE U NOS :multi: Witomy, witomy :lol: :cool3: :cool3: Quote
XXL Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Witomy, witomy :lol: :cool3: :cool3: tak tak hello hello :D :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ja rowniez witam :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 u u mnie wiosna juz zawitala dawno:loveu: coprawda w doniczce ale to tez sie liczy:eviltong: WITAJCIE Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 a my wróciliśmy z Ozzulkiem ze spaceru i pies mi padł i spi :evil_lol: gonił jak szalony z kolegą mix asta Arisem ,aż miło było popatrzeć na 2 baraszkujące w tym :angryy:brudnym śniegu psiaki , a potem jeszcze spotkał koleżankę Astkę Yukę z która ostatnio nie mógł się bawić bo miała sterylkę i dziś jak się spotkali to było super szaleństwo .Ozzy do domciu wrócił mokry i brudny :angryy: ale szczęśliwy:evil_lol: :placz::placz::placz:A ja jak zwykle kiedy jest fajny spacer to aparat ukisiłam w domu :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts