Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']I znalazł? :razz:

zdjęcia rozjasnilas :evil_lol::shake:Nie:placz::placz::placz:
PIKA wcale z nimi nic nie robiłam , poprzednie przyciemniałam , bo mi się wydawały za jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kurcze, dawno tu nie byłam, tyle stron musiałam nadrobić, a u Ozziego po staremu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']Śpiący Ozzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Łapa mu nie zdrętwiała (dokładnie prawa przednia) :lol:

Posted

beria napisał(a):
Kurcze, dawno tu nie byłam, tyle stron musiałam nadrobić, a u Ozziego po staremu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Łapa mu nie zdrętwiała (dokładnie prawa przednia) :lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak ładnie wyprostowana

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']z serii szukam wiosny

Ozzy szukaj, szukaj :cool3:
I podziel się, jak znajdziesz, bo jeszcze w przyszłym tygodniu mrozy u nas zapowiadają :placz:

Posted

Dzień doberek !:multi:

Jak zdróweczko? ;) Ja w dalszym ciągu kuruję Mateusza .

Ozzy w dalszym ciągu szuka wiosny , widziałam z samego rana jak z Pańciem maszerowali na spacerek:loveu:

miłego dnia !

Posted

Teklunia napisał(a):
hej hej :)
dobry Ozzi szuka wiosny:multi::multi::multi:
nie zniechecaj sie piesku ;)

ozzulek szukai szukai a jak ja juz znadziesze to troche przyniesz i do wujaszka xxl :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']tak wszyscy by chcieli wiosnę , a pomóc szukać to nikt :shake:
A tak wogóle to WITOJCIE U NOS :multi:

o przepraszam!
ja szukam!!!
a nawet wiecej - ja czaruje wiosne... tzn. zaczelam chodzic w lzejszej kurtce i bez czapki ;)
niech wiosna widzi ze jestem gotowa :D

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
kasiu ja bez czapki całą zimę i widzisz nici :placz:
:placz::placz::placz:a ja 1 bez czapki i zaraz chora :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a my wróciliśmy z Ozzulkiem ze spaceru i pies mi padł i spi :evil_lol: gonił jak szalony z kolegą mix asta Arisem ,aż miło było popatrzeć na 2 baraszkujące w tym :angryy:brudnym śniegu psiaki , a potem jeszcze spotkał koleżankę Astkę Yukę z która ostatnio nie mógł się bawić bo miała sterylkę i dziś jak się spotkali to było super szaleństwo .Ozzy do domciu wrócił mokry i brudny :angryy: ale szczęśliwy:evil_lol:
:placz::placz::placz:A ja jak zwykle kiedy jest fajny spacer to aparat ukisiłam w domu :placz::placz::placz: