Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='olekg18']Ale jak podzielicie się synową????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no nie Oluś zawitał , a ja myślałam że mnie Fata mrugana :evil_lol::evil_lol:dopadła Oluś jak mus to i synową da sie podzielić :cool1: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no tak , takie wredne se wychowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja proponuję na kolano i manto spuścić:eviltong: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']To ja proponuję na kolano i manto spuścić:eviltong::-(chcesz żeby mi się kolana zarabowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:-(chcesz żeby mi się kolana zarabowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Yyy "zarabowały"?:roll: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Yyy "zarabowały"?:roll: no właśnie - a co to znaczy? znów jakaś śląska gwara... pisz po naszemu :eviltong: albo dawaj tłumaczenie razem z gwarą :evil_lol: Dobrej nocki Alu Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:-(chcesz żeby mi się kolana zarabowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala znów na gwarę się przestawia :shake: ... Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']no właśnie - a co to znaczy? znów jakaś śląska gwara... pisz po naszemu :eviltong: albo dawaj tłumaczenie razem z gwarą :evil_lol: Dobrej nocki AluO RANY [SIZE=2]kobity co ja z wami mam :shake:jak to nie wiecie co to znaczy zarabować :crazyeye:toć to nie po ślasku :shake:no jakoś tak to niezręcznie z tymi kolanami :razz:załamały ...czy jakoś tak , złamały :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']O RANY [SIZE=2]kobity co ja z wami mam :shake:jak to nie wiecie co to znaczy zarabować :crazyeye:toć to nie po ślasku :shake:no jakoś tak to niezręcznie z tymi kolanami :razz:załamały ...czy jakoś tak , złamały :razz: To nie można tak było odrazu? :shake: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']O RANY [SIZE=2]kobity co ja z wami mam :shake:jak to nie wiecie co to znaczy zarabować :crazyeye:toć to nie po ślasku :shake:no jakoś tak to niezręcznie z tymi kolanami :razz:załamały ...czy jakoś tak , złamały :razz: Aaaaa:lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Patka napisał(a):my nie mamy dzieci ale komputery mamy 2 - jeden NIEMOżLIWE!!! my tez nan razie mamy 3 kompy na nas dwoje, ale wszystko z racji tego ze TZ jest informatykiem i elektronikiem :lol: u nas to narzedzia pracy...:shake: Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Teklunia napisał(a):my tez nan razie mamy 3 kompy na nas dwoje, ale wszystko z racji tego ze TZ jest informatykiem i elektronikiem :lol: u nas to narzedzia pracy...:shake: O kolejny znajomy informatyk :razz: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 evaxon napisał(a):a gdzie zdiecia??:roll:w aparacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Teklunia napisał(a):my tez nan razie mamy 3 kompy na nas dwoje, ale wszystko z racji tego ze TZ jest informatykiem i elektronikiem :lol: u nas to narzedzia pracy...:shake::razz:nie moglibyście bliżej mieszkać:p , bo mój znajomy informatyk wyprowadził sie do Anglii:angryy: Quote
e.v.a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 hahaha dobre dobre :D ale powinny byc nie w aparacie tylko w galerii :D Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Patka']o mój poszedł na wieczór kawalerski :lol::razz:masz na myśli obu przyszłego małżonka i aparacik;) Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']DOBRANOC :loveu:oj jaki rozmarzony Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Alu aparatu nie wziął :evil_lol: może to i lepiej :lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Patka napisał(a):Alu aparatu nie wziął :evil_lol: może to i lepiej :lol::evil_lol::evil_lol:chyba lepiej :razz: Quote
XXL Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:chyba lepiej :razz: nie wiem o co chodzi ale niezgodze sie z wami hahaha :D:cool1: :p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 czesc i czołeeeeeem zarazki moje kochane Ala jak tam zdróweczko?Do was też zima wraca co noc?:angryy: Bo w Wawie u Piotrka to już pyłki latają :cool3: Co co posiadania komputerów to i u mnie przydalyby się ze 2 dodatkowe :cool3: miłego dnia Aluś i czekamy na śpiącego Ozziego :loveu: Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dzien dobry!! Alu juz lepiej? U mnie z godzinki na godzinke sie poprawia:multi: Quote
Recommended Posts