Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']Ale jak podzielicie się synową????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no nie Oluś zawitał , a ja myślałam że mnie Fata mrugana :evil_lol::evil_lol:dopadła

Oluś jak mus to i synową da sie podzielić :cool1:

Posted

[quote name='an3czka']Yyy "zarabowały"?:roll: no właśnie - a co to znaczy? znów jakaś śląska gwara... pisz po naszemu :eviltong: albo dawaj tłumaczenie razem z gwarą :evil_lol:

Dobrej nocki Alu

Posted

[quote name='Gosiek']no właśnie - a co to znaczy? znów jakaś śląska gwara... pisz po naszemu :eviltong: albo dawaj tłumaczenie razem z gwarą :evil_lol:

Dobrej nocki Alu
O RANY [SIZE=2]kobity co ja z wami mam :shake:jak to nie wiecie co to znaczy zarabować :crazyeye:toć to nie po ślasku :shake:no jakoś tak to niezręcznie z tymi kolanami :razz:załamały ...czy jakoś tak , złamały :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']O RANY [SIZE=2]kobity co ja z wami mam :shake:jak to nie wiecie co to znaczy zarabować :crazyeye:toć to nie po ślasku :shake:no jakoś tak to niezręcznie z tymi kolanami :razz:załamały ...czy jakoś tak , złamały :razz:

To nie można tak było odrazu? :shake: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']O RANY [SIZE=2]kobity co ja z wami mam :shake:jak to nie wiecie co to znaczy zarabować :crazyeye:toć to nie po ślasku :shake:no jakoś tak to niezręcznie z tymi kolanami :razz:załamały ...czy jakoś tak , złamały :razz:
Aaaaa:lol: :lol: :lol:

Posted

Patka napisał(a):
my nie mamy dzieci ale komputery mamy 2 - jeden NIEMOżLIWE!!!

my tez nan razie mamy 3 kompy na nas dwoje, ale wszystko z racji tego ze TZ jest informatykiem i elektronikiem :lol:
u nas to narzedzia pracy...:shake:

Posted

Teklunia napisał(a):
my tez nan razie mamy 3 kompy na nas dwoje, ale wszystko z racji tego ze TZ jest informatykiem i elektronikiem :lol:

O kolejny znajomy informatyk :razz:

Posted

Teklunia napisał(a):
:razz:nie moglibyście bliżej mieszkać:p , bo mój znajomy informatyk wyprowadził sie do Anglii:angryy:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:chyba lepiej :razz:

nie wiem o co chodzi ale niezgodze sie z wami hahaha :D:cool1: :p

Posted

czesc i czołeeeeeem zarazki moje kochane

Ala jak tam zdróweczko?Do was też zima wraca co noc?:angryy: Bo w Wawie u Piotrka to już pyłki latają :cool3:

Co co posiadania komputerów to i u mnie przydalyby się ze 2 dodatkowe :cool3:

miłego dnia Aluś i czekamy na śpiącego Ozziego :loveu: