Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Najwyższa pora wstać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Piotrez nie kazdy tak jak ty wstaje o 7 inni potrzebuja duuuuzo snu :p i calkowicie rozumie takie osoby:cool3:

Posted

Dzień Doberek [SIZE=2]
Dziękujemy wszystkim tu obecnym za pamięć :p
Dzisiaj miałam troszkę pracy no i faktycznie intensywnie sie kuruję a poza tym dziecko moje podrośnięte zajęło z samego ranka komp:angryy:i dopiero o 14 odpuściło jak go wykopałam:angryy: z Ozzulkiem na spacer :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][SIZE=2]dziecko moje podrośnięte zajęło z samego ranka komp:angryy:i dopiero o 14 odpuściło jak go wykopałam:angryy: z Ozzulkiem na spacer :p

Skandal, skandal. Co z tą młodzieżą:shake:
żeby matce chorej nie ustąpić:shake: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Skandal, skandal. Co z tą młodzieżą:shake:
żeby matce chorej nie ustąpić:shake: :lol: no tak , takie wredne se wychowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no tak , takie wredne se wychowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ala no to moze jak z psem pokasz kto tu zadzi hahah :D:eviltong:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Alu!!
Solidaryzuje sie z toba podczas naszej choroby;) Hihihi.......Prosze pozdrowic mojego rowiesnika:evil_lol::evil_lol::pzarazki całej dogomanii łaczcie sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rówiesnik pozdrowiony ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pzarazki całej dogomanii łaczcie sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rówiesnik pozdrowiony ;)

Hihi.......nastapila drobna pomylka:oops::oops: Kuba to nie moj rowiesnik......Pomylil mi sie z Mateuszem Alki:lol:
Gapa ze mnie:lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hihi.......nastapila drobna pomylka:oops::oops: Kuba to nie moj rowiesnik......Pomylil mi sie z Mateuszem Alki:lol:
Gapa ze mnie:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:gapcia ;) Kuba jest rok starszy :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
ale Madziu swobodnie obydwu chłopaków możesz pozdrawiać ,prawda Alu? :evil_lol:

Wiem, wiem........ no to pozdrawiam MAteusza i starszego Kube:multi::multi:

Posted

cześc chorowitka

[quote name='Alicjarydzewska'] [SIZE=2]
Dzisiaj miałam troszkę pracy no i faktycznie intensywnie sie kuruję a poza tym dziecko moje podrośnięte zajęło z samego ranka komp:angryy:i dopiero o 14 odpuściło jak go wykopałam:angryy: z Ozzulkiem na spacer :p

a czemu dziecko nie bylo w szkole? :mad:

[quote name='Teklunia']Czesc Alu :)
Powaznie zastanawiam sie nad posiadaniem dzieci...:shake: Jeszcze mnie do komputera wypedza, jak Twoj Kuba i co ja bidna zrobie ;)
kupię drugi komputer? :evil_lol:

Posted

Patka napisał(a):
my nie mamy dzieci ale komputery mamy 2 - jeden NIEMOżLIWE!!!
hahaha u mnie to samo.. ale dziecię mam :cool3: Dziecię swój kompik posiada tyle ze bez możliwości korzystania z netu :evil_lol: stanowczo za mała jest jeszcze na to... i byle jak najdłuzej się nie dopominała bo potem takie dzidzie tylko wkurzają ludzi na forach :diabloti:
Naumie sie jak bedzie musiała.. tzn jak zajęcia z kompami jakieś będą :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']
cześc chorowitka

a czemu dziecko nie bylo w szkole? :mad:

kupię drugi komputer? :evil_lol:ano dziecko miało wolne z racji ...wolnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
PIKA nie mam miejsca na 2 komp , a na laptopa to jeszcze mnie nie stać , bo dopiero co zafundowałam se Debecika więc mozliwości =0