jonQuilla Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 cześć wydziarana mamuniu :multi::multi::loveu: Quote
jbk Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Dzień dobry Alu ;) Chyba się muszę w końcu wybrać do Ciebie, dziarę obejrzeć na własne oczka :) Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='rwpb']Qrcze, przegapiłem taką imprę :oops: Naj, naj, naj Ci życzę!!!!!!!!!! no widzisz .... aja się już martwiłam co z Wami :razz::razz: dzięki za życzonka :p [quote name='BeaC']cze All http://images6.fotosik.pl/344/38e1e2a33a86fd2f.jpg widzę że sie dziergłaś tatoo zajebioza!!!!! cze Bea :p noooooo tak se zrobiłam prezenta :multi::multi:na 18tkę :evil_lol: [quote name='SZPiLKA23']Dzień dobry berek Szpilkowa :p [quote name='jonQuilla']cześć wydziarana mamuniu :multi::multi::loveu: :multi::loveu:cześć wydziarana Córeczko ;) [quote name='jbk']Dzień dobry Alu ;) Chyba się muszę w końcu wybrać do Ciebie, dziarę obejrzeć na własne oczka :) no ;) koniecznie na własne :multi: Quote
jbk Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Alicja'] no ;) koniecznie na własne :multi: Na cudze byłoby trudno nieco :evil_lol: Quote
lolka75 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Czesc Alusia:loveu::multi: jak sie czujesz moja droga:loveu::cool3:? Jak minela niedzielka? pozdrowienia serdeczne:multi: Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='jbk']Na cudze byłoby trudno nieco :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:byłby problem Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='lolka75']Czesc Alusia:loveu::multi: jak sie czujesz moja droga:loveu::cool3:? Jak minela niedzielka? pozdrowienia serdeczne:multi: niedzielka ...NUDAAAAAAAAAA szaro buro i ponuro .....a dziś ....zaoknem śniegowa breja :placz::placz::placz: a ja się czuję dobrze :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='apple']Byłam:multi: Dziare widziałam:thumbs: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a moze ....to naklejka ;) Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a moze ....to naklejka ;)eeeeeeee no chyba byś nas TAK w "konia " nie zrobiła:roll::evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ja chcialabym przedstawic dwa amstaffy ktore sa pod moja opieka i ktore moge uratowac tylko dzieki wspolpracy z dziewczynami z fundacji SOS za co WIELKIE DZIEKI DLA NICH !!! oba psy przebywaja w hotelu, oba psy potrzebuja wsparcia finansowego, oba psy potrzebuja domu !!! pilnie potrzebne sa pieniadze na utrzymaniu psow w hotelu, nie badz obojetny pomoz nam pomagac !!! Amstaff Omen umrze bez waszej POMOCY !!! (50100529:cool: - Aukcje internetowe Allegro Amstaff Budrys bez waszej pomocy trafi za kratki! (501017387) - Aukcje internetowe Allegro Budrys to wspanialy dwu letnie amstaff oddany z powodu narodzin dziecka. [Sosnowiec] Budrys PILNIE POTRZEBNA KASA NA HOTEL Omen to wspanialy bialy amstaff zabrany z katowickiego schroniska, przez ten krotki czas dwoch moze trzech tygodni zdazyl trafic do adopcji i z niej wrocic. Nie potrafi zostawac sam, szukamy mu domu z doswiadczeniem i z duza iloscia czasu wolnego !!! [Katowice] Omen jedzie do Mosii na hotel, potrzebne FUNDUSZE na hotel i leczenie!!! Quote
e.v.a Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 czesc Alu :loveu::loveu: juz mi lepiej troszke :razz: ale bedzie jeszcze lepiej jak dasz kawał jakiegos pysznego ciacha:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='evaxon']czesc Alu :loveu::loveu: juz mi lepiej troszke :razz: ale bedzie jeszcze lepiej jak dasz kawał jakiegos pysznego ciacha:evil_lol: skąd wiedziałaś ze upiekłam babeczkę :razz::razz: Quote
e.v.a Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Alicja'] skąd wiedziałaś ze upiekłam babeczkę :razz::razz: ach bo czuje ten zapach :loveu: Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='evaxon']ach bo czuje ten zapach :loveu: waniliowo -cynamonowo -kakaowy :razz::razz:;) Quote
e.v.a Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Alicja']waniliowo -cynamonowo -kakaowy :razz::razz:;) ammmniam niamm Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='evaxon']ammmniam niamm no ale jedz po cichu :razz::razz: Quote
e.v.a Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Alicja'] no ale jedz po cichu :razz::razz: okej okej :eating::sabber::sabber::sabber::sabber: Quote
SZPiLKA23 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Tak ciamka ze ja słyszałam i na babke przyleciałam ;] Quote
e.v.a Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Tak ciamka ze ja słyszałam i na babke przyleciałam ;] :splat::splat::splat: Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='evaxon']okej okej :eating::sabber::sabber::sabber::sabber: ze sztućcami na babeczkę :razz::razz: [quote name='SZPiLKA23']Tak ciamka ze ja słyszałam i na babke przyleciałam ;] dokładnie .....ja oglądałam u Menrzusia śpiącego Gacka mojego Chrześniaka ...myślałam ze to tam to ciamkanie a to Effcia :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 evaxon napisał(a):okej okej :eating::sabber::sabber::sabber::sabber: co za swir ze sztućcami na babke :lying::splat::no-no-no::nono: Quote
e.v.a Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):co za swir ze sztućcami na babke :lying::splat::no-no-no::nono: :roll::roll::roll::roll:nie lubie brudzic rączek :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kobieto wystrachasz babke i nikt nawet okruszka nie zobaczy Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 :razz::razz:jak będziecie wychodzić posprzątajcie ze stołu i pozmywajcie naczynia ...rano mam gości :evil_lol::evil_lol: dobrej nocki ;) Quote
Recommended Posts