Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JUż nikt nie szuka Doroty

• ......:-(:-(:-(

• dziś ją znaleziono , zamordował ją jakiś zwyrodnialec ...na naszym osiedlu ...w lasku gdzie chodzimy z Ozzym :shake:

Posted

Alicja napisał(a):

• dziś ją znaleziono , zamordował ją jakiś zwyrodnialec ...na naszym osiedlu ...w lasku gdzie chodzimy z Ozzym :shake:

:-( boszz........
    to straszne:shake:
    nie wiem co napisac...

• Posted

Alicja napisał(a):
    nic się nie da napisać :shake:... jedynie to by za zabójstwo z premedytacją wróciła kara smierci ....takie jest moje zdanie od ZAWSZE

mam Alu takie samo zdanie, zreszta prawda jest taka ze u nas sa strasznie niskie kary za gwałty i morderstwa:shake:

Posted

Alicja napisał(a):

Właśnie się dowiedziałam z tv :-(

• Brak słów by cokolwiek napisać.....

• Posted

nie potrafię , nawet nie chcę , sobie wyobrażać co w tej chwili przeżywa mama Doroty , Jola ... kiedy trwały poszukiwania tliła się w każdym iskierka nadziei , że odnajdą ją całą i zdrową ...teraz nie ma już nawet nadziei ... chyba nie ma takich słów które potrafiłyby wyrazić żal i ból ... tak strasznie mi przykro ...

Posted

Wlasnie sie dowiedzialam z NK.... Tak bardzo zal zycia niedokonczonego a ledwie zaczetego..... Tak zal niewypowiedzianych dobrych slow, slow o milosci i o szczesciu. Jak okropne czasy w ktorych zyjemy w ktorych ktos nie boi i nie waha sie zabrac tego co najcenniejsze:-(
    Spij spokojnie dziewczyno............

Posted

Alicja napisał(a):

braklo mi slow:-(

Posted

O Dorocie była mowa dziś nawet w Radiu RMF FM. Aż strach pomyśleć. Przecież nie wyglądała wyzywająco, przypuszczam, że nie naraziła się nikomu.

To takie okrutne.

Dorotko, śpij spokojnie... :-(

Szukają tego człowieka, prawda?

Posted

Witaj Alu

poczytałam wkurzyłam się
    takich dupków powinni wieszać w lesie za j...a .
    Nawet nie wyobrażam sobie co przeżywają rodzice tej dziewczyny.

ps. widziałam Ozzulka nareszcie

Posted

Ozzulkowe foteczki jeszcze mam ....ale na razie nie mam natchnienia by wstawiać .......
    ....o 19 jedziemy na Bezludzie wybiegać psiaka bo osiedle roi się od Policji ...tylko niech ich jest jak najwięcej , niech znajdą tego potwora :angryy: