apple Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Rinuś napisał(a):Chyba ruchałząbki :diabloti::diabloti:No ty brzydulo:eviltong::diabloti: Quote
Rinuś Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 evaxon napisał(a):jak chcesz byc taka dociekliwa to ruchające ząbki bo ząbków nikt nie rucha tak dla twojej wiedaomości a skąd wiesz? :diabloti::diabloti: chodźcie do mojej galerii i mi pomóżcie... Quote
ATLANTYDA Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Witajcie powakacyjnie Ozulkowa rodzinko :lol::lol::lol:. Pozdrawiamy i ściskamy :buzi: Quote
e.v.a Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Rinuś napisał(a):a skąd wiesz? :diabloti::diabloti: chodźcie do mojej galerii i mi pomóżcie... bo jak bys przeczytała uważnie wiedziała bys ze to mowa o moich ząbkach :diabloti: Quote
lolka75 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Czesc Alutko:loveu: nie zameczaja Cie te stonki:shake:? Widzialam plawiacego jajceta Ozulka:loveu::multi: Quote
basia2202 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 hej Alutkowa :multi: hej Ozzuleńku :loveu: ja bym dołożyła jeszcze jakieś zasieki i przygotowanie wojskowe jak znalazł :evil_lol: http://images39.fotosik.pl/8/b4c6a7a62dd5c00e.jpg pozdrawiamy gorąco znad morza :loveu: Quote
Alicja Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='zoil']u nas tyz lal.. przez cala noc.. wszystkie majtasy mi na balkonie zamokly:mad: u mnie ręczniki i TZta dżinsy :p [quote name='agnethka']bosh...a ja od 3 dni cierpie z nadmiaru słońca - jest tak gorąco i duszno.... wczoraj wieczorem grzmiało i już miałam nadzieje na trochę deszczu, ale doopa nawet kropli nie było :shake: podesłać deszczyk ?? [quote name='AlKil']jeny, kawa była znowu o świcie????:roll: Chyba zacznę sobie nastawiać budzik.......... U nas też mokro. no sama siedziałam ... :roll: [quote name='Selket']Cześć :multi: :multi: U nas w końcu chłodniej ;) Bo ostatnie dwa dni to powietrze kroić nożem można było :evil_lol: Miłego dnia :loveu: u nas też chłodniej :razz: [quote name='jbk']U mnie mżawka ;) Dzień doberek ;) no w tym czasie to też mżyło ;) [quote name='agnethka']jupi - słońca nie widać :multi: i powietrze lżejsze, jakby się tak utrzymało przez cały dzień to super będzie...... a tak właściwie to czemu my tutaj jakąś pogodynke zrobiłyśmy? :roll::lol: ha ha ...Wicherki i Chmurki ...jak w TV ;) [quote name='Wyjątek']Ale mu zazdraszczam! :multi: Ja nadal 2... I ostatnio coś mnie noga pobolewa:-( ale TZ był operowany 24 lipca :razz: [quote name='Asiaczek']Za czasów mojej młodości nazywało się stylem "po warszawsku, brzuchem po piasku"... http://images39.fotosik.pl/8/b4c6a7a62dd5c00e.jpg Czy to jeszcze Ozzy...? http://images35.fotosik.pl/8/e77a70e144a7c3b0.jpg Pzdr. ha ....to wszędzie Nadal Ozzy :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Dla Doroty... ["] Pzdr. :-( [quote name='jonQuilla']dzień dobry :multi::loveu: widziałam Ozzulka :cool3: naprawdę :crazyeye:;) Quote
Alicja Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='rufusowa']Cześć Allutku! :loveu: ale masz fajnych facetow :cool3: http://images34.fotosik.pl/358/da52d9e9fcf8d3d2.jpg :multi: moje One Ci są ....:multi: [quote name='Rinuś']Boshe...Alu :-(:-(:-( ... aż strach wychodzić z domu :shake: ano strach ....dobrze że tydzień temu rano nie wiedziałam że mój sąsiad jest mordercą ...bo bym chyba do pracy nie doszła i sama o 3 nad ranem na spacer z Ozzym bym nie wyszła :shake: [quote name='Izabela124.']Witaj Aluś Foteczki obejrzane, troszkę mało ich mam dużo Izuś , tylko weny brak .... [quote name='apple']tak se przyszłam:loveu: a tak se bądź :loveu: [quote name='evaxon']to teraz se idź:loveu: cze Aluś:multi: cze Eff :multi: [quote name='apple']a właśnie ze se nie pójde O!:razz: zostań ;) [quote name='evaxon']idź-so-bie-stąd:pissed: Effa :razz: [quote name='apple']Zęby ci się ruszają:roll: :evil_lol: [quote name='Rinuś']Jaka prowokacja :diabloti: :cool1: [quote name='evaxon']bo to ruchliwe zęby 8)8)8) :hmmmm: [quote name='apple']Znaczy sie paradontoza fachowo:roll: :lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 [quote name='evaxon']nie fachowo to są ruchoząbki :roll: :roflt: [quote name='apple']Rucho...co?:roflt: :roll::oops: [quote name='evaxon']ruchoząbki czyli ruchliwe ząbki :roll: :p [quote name='apple']Dopszzz niech ci bedzie:evil_lol: Buhahahaha ruchoząbki:roflt: :roflt: [quote name='Rinuś']Chyba ruchał ząbki :diabloti: :hmmmm: fto [quote name='evaxon']jak chcesz byc taka dociekliwa to ruchające ząbki bo ząbków nikt nie rucha tak dla twojej wiedaomości :razz: [quote name='apple']No ty brzydulo:eviltong::diabloti: :roll: [quote name='Rinuś']a skąd wiesz? :diabloti: chodźcie do mojej galerii i mi pomóżcie... byłam :diabloti: [quote name='ATLANTYDA']Witajcie powakacyjnie Ozulkowa rodzinko :lol:. Pozdrawiamy i ściskamy :buzi: pozdróweczka ATLANTYDKO :loveu: [quote name='lolka75']Czesc Alutko:loveu: nie zameczaja Cie te stonki:shake:? Widzialam plawiacego jajceta Ozulka:multi: zamęczają Loluś , zamęcza mnie całe jestestwo :shake:... [quote name='basia2202']hej Alutkowa :multi: hej Ozzuleńku :loveu: ja bym dołożyła jeszcze jakieś zasieki i przygotowanie wojskowe jak znalazł :evil_lol: http://images39.fotosik.pl/8/b4c6a7a62dd5c00e.jpg pozdrawiamy gorąco znad morza :loveu: o masz ...ja w pracy a Basieńka nad Bałtykiem .....zazdraszczam :oops: Quote
Wyjątek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Alicja'] ale TZ był operowany 24 lipca :razz: No czyli jest miesiąc do przodu ;) Quote
Pandisia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dzień doberek :loveu: piękna słoneczna pogoda dzisiaj:multi: Quote
apple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Przyszłam z rana życzyć Ci miłego dzionka:loveu: Quote
BeaC Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 hejka widziałam fajne fotki Ozzula jak chciało sie chłopczysko nauczyć pływać w wodzie po kostki:razz::razz::diabloti: Quote
jbk Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jak opowiem chłopakom o ruchoząbkach, to padną ze śmiechu ;P Tak jak ja przed chwilą :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Wyjątek']No czyli jest miesiąc do przodu ;) ano dokładnie ;) [quote name='Pandisia']Dzień doberek :loveu: piękna słoneczna pogoda dzisiaj:multi: bereczek :loveu::multi: u mnie też pięknie ;) [quote name='apple']Przyszłam z rana życzyć Ci miłego dzionka:loveu: aaa wzajemnie :loveu: [quote name='BeaC']hejka widziałam fajne fotki Ozzula jak chciało sie chłopczysko nauczyć pływać w wodzie po kostki:razz::razz::diabloti: on sobie schładzał kończynki :p [quote name='jbk']Jak opowiem chłopakom o ruchoząbkach, to padną ze śmiechu ;P Tak jak ja przed chwilą :lol: ja mojemu TZtowi poczytałam :evil_lol:....podrapał się znacząco w główke...ale to normalny odruch u niego w temacie dogo :evil_lol: Dziś pospałam ...bo jutro znów na 6tą :angryy: Quote
Selket Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dzień dobry Alutko w ten słoneczy, stresujący dzień :loveu: :loveu: Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Alicja'] ano strach ....dobrze że tydzień temu rano nie wiedziałam że mój sąsiad jest mordercą ...bo bym chyba do pracy nie doszła i sama o 3 nad ranem na spacer z Ozzym bym nie wyszła :shake: jesssooo bliski sąsiad?:-o:-o a to już 100% pewne że to on ? Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Selket']Dzień dobry Alutko w ten słoneczy, stresujący dzień :loveu: :loveu: witanko Selkeciku :multi::loveu: [quote name='Rinuś']jesssooo bliski sąsiad?:-o:-o a to już 100% pewne że to on ? no mieszka tuż obok ....w następnym bloku ,czyli 3 klatki dalej ... znam go od szczyla małego :roll:... reakcja Qby był taka że nawet się nie zdziwił ... że był zdolny do tego ... wiem ze potrafił bardzo dokuczuć :mad:no i miał dziwne zachowania czasami :roll:... Quote
Rinuś Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Alicja'] no mieszka tuż obok ....w następnym bloku ,czyli 3 klatki dalej ... znam go od szczyla małego :roll:... reakcja Qby był taka że nawet się nie zdziwił ... że był zdolny do tego ... wiem ze potrafił bardzo dokuczuć :mad:no i miał dziwne zachowania czasami :roll:... ja pierniczę...też mam wrażenie , że mam kilka takich osób na osiedlu :roll: biją swoje dziewczyny itd...i bądź tutaj człowieku bezpieczny...ja w dodatku mieszkam na osiedlu gdzie mojego brata dziewczynę koleś gonił z siekierą :shake: Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Rinuś']ja pierniczę...też mam wrażenie , że mam kilka takich osób na osiedlu :roll: biją swoje dziewczyny itd...i bądź tutaj człowieku bezpieczny...ja w dodatku mieszkam na osiedlu gdzie mojego brata dziewczynę koleś gonił z siekierą :shake: ano .....nie wiem czego takie plewy żyją jeszcze :angryy::mad: [quote name='agnethka']doberek :multi: u mnie znowu słońce :shake: u nas też słoneczko :p..po wczorajszym zatęskniłam za nim Quote
Recommended Posts