clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Rinuś']Czy ktoś z tej gadającej ferajny pracuje czasem ?:cool3: :diabloti: czasem... ja pracuje .. ale tylko czasem.. wtedy z 8mio godzinnej pracy niestety tylko 7 godzin moge tu być :diabloti::evil_lol::evil_lol: EDIT: praca dla biednych, szkoła dla gupich :diabloti: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Rinuś']Czy ktoś z tej gadającej ferajny pracuje czasem ?:cool3: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...czasem ;) ja sem na urlopiku zdrowotnym ...ale zatrudniona to jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']czasem... ja pracuje .. ale tylko czasem.. wtedy z 8mio godzinnej pracy niestety tylko 7 godzin moge tu być :diabloti::evil_lol::evil_lol: EDIT: praca dla biednych, szkoła dla gupich :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 czesc;)mowimy i uciekamy na spacerek:painting::smilecol::Dog_run:beda u nas nowe fotki buziaki a milego dzionka;):loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='justysiek']czesc;)mowimy i uciekamy na spacerek:painting::smilecol::Dog_run:beda u nas nowe fotki buziaki a milego dzionka;):loveu: to wpadniemy pospacerkowo;) ŚNIADANKO :grins: Quote
agbar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 mmmmmmm...pysne sniadanko......mmmmmm....ide posznupac w szafce..na pewno mam cos dobrego:cool1: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Mamcia to ja też piszę się na śniadanko, ale zjem tylko jedną dmuchaną "bombkę" :loveu::loveu: mmmm :) Cześć :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Częstujcie się koffaniutkie ....smacznego :grins: Quote
justysiek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 mniam;) pych0ta:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Zjadłam troche tego twojego sniadanka i mam olbzymi wyrzut sumienia - o taaaaaki normalnie :cool1: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Zajadajcie :loveu:...ja od rana w sodkościach maszkiece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja'] to wpadniemy pospacerkowo;) ŚNIADANKO :grins: http://images31.fotosik.pl/118/ec10ece3f9f8cd92.jpg A ja wpierdzielam jakieś płatki owsiane z rodzynkami:placz: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Medorowa']A ja wpierdzielam jakieś płatki owsiane z rodzynkami:placz: No nie ryc :glaszcze: bierz co chcesz .... Quote
Izabela124. Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Witaj Alu A;e dals foteckow nieba Ale te niebo pikne A sniadanko, och zaslinilam monitorek Quote
Szarik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja']ha....popatrz jakie przesunięcie obiektywu :eviltong::eviltong: Wybacz mojemu niewprawnemu oku ;) A u Nas dzisiaj ładnie, i słoneczko (co prawda już zachodzące) i niemal bezwietrznie i wogóle cudnie! :loveu: Ps. Upiekłam ciasteczka Szaruniowi! :multi: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Izabela124.']Witaj Alu A;e dals foteckow nieba Ale te niebo pikne A sniadanko, och zaslinilam monitorek Witanko :multi: nie masz wyjścia ;)mus powycierać [quote name='Szarik']Wybacz mojemu niewprawnemu oku ;) A u Nas dzisiaj ładnie, i słoneczko (co prawda już zachodzące) i niemal bezwietrznie i wogóle cudnie! :loveu: to cały wiatr przyszedł do nas :razz::razz: Ps. Upiekłam ciasteczka Szaruniowi! :multi: no to się Szaruś pewnie ucieszył :multi: Quote
Szarik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Oj, żebys wiedziała, ze się ucieszył, ale narazie mu nie daje więcej, na spacerek czekamy :) Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Szarik']Oj, żebys wiedziała, ze się ucieszył, ale narazie mu nie daje więcej, na spacerek czekamy :) zaraz do was lece poczytać ;) [quote name='ATLANTYDA'] Welkome :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ozzulek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ozzul wie jak usiąść żeby wyglądać bardzo męsko http://images27.fotosik.pl/146/53570a6eef9bd1de.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 widziołach... rozbieganego Ozziego z ADHD :loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='sota36']Taaaaa, Ozzulec i ...jajcenta! [quote name='sota36']Jo te jajcenta wykrakala! JOLUŚ ....te 2 elementa tylkow duecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']widziołach... rozbieganego Ozziego z ADHD :loveu: ma sie tego farta :razz::razz::razz:taki ruchliwy pies ..to tylko mnie się mógł przydarzyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts