Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC']haejka......więcej nie cytowałam.........niewyżyte jakieś czy owulacje mają?????

Też mnie to zastanawia:roll::roll::roll:

Doberek Alu w ten ciemny, pochmurny, senny dzionek:grins:

Posted

[quote name='Medorowa']
Doberek Alu w ten ciemny, pochmurny, senny dzionek:grins:

DOBEREK :grins:

[quote name='apple']Taka dawka piękności z samego rana! Stawia na nogi lepiej niż nie jedna kawa! Boski jest!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

witanko :multi::multi::multi:
oj ja wypiłam kawy sztuk 2 o nadal mnie nie dobudziło :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']witanko :multi::multi::multi:
oj ja wypiłam kawy sztuk 2 o nadal mnie nie dobudziło :evil_lol::evil_lol:
Ja teraz drugą piję ale jak go zobaczyłam .... to się od razu obudziłam. Ty juz chyba przyzwyczajona jesteś bo go masz na codzień:evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']haejka......więcej nie cytowałam.........niewyżyte jakieś czy owulacje mają?????

a co Ty taka ciekawska.... może ONE już nie mogą....:diabloti: to se chociaz patrzą :diabloti:

http://images33.fotosik.pl/76/9a03b86a49d092f5.jpg :crazyeye: co mu z tej tutki wystaje... nie mów że jęzor :mdleje:

mmmmmmmmmm http://images32.fotosik.pl/76/a7c952a5edc7e747.jpg skopiowałam na kompka... przyjedzie kolega to mu pokaże :evil_lol::evil_lol:

no i zepsuli sie tutki :shake::shake: jakieś dupiate to robią tera... chińszczyzna jak job twoju mac :mad: ciocia madzia kupi ozzulkowi nowe... duuuuużo tutków :grins:

Posted

[quote name='Rinuś']Doberek :loveu:

aleee duzio Ozzulka z rana :loveu:

jaki on ma wielki łeb :-o no wiadomo a w takiej głowie duuuuuży jęzor :loveu:

doberek :p
ino mi sie nie przyzwyczajać ...bo to tylko tak dzisiaj :roll:

[quote name='apple']Ja teraz drugą piję ale jak go zobaczyłam .... to się od razu obudziłam. Ty juz chyba przyzwyczajona jesteś bo go masz na codzień:evil_lol:
mus se kuracje zrobić :razz:

komu Ozzulka ...komu ;)

[quote name='clockwork']
a co Ty taka ciekawska.... może ONE już nie mogą....:diabloti: to se chociaz patrzą :diabloti:
kupiłam jej teleszkopa co by se też mogła popaszczeć

http://images33.fotosik.pl/76/9a03b86a49d092f5.jpg :crazyeye: co mu z tej tutki wystaje... nie mów że jęzor :mdleje:
mówię żę jęzor....:grins:

mmmmmmmmmm http://images32.fotosik.pl/76/a7c952a5edc7e747.jpg skopiowałam na kompka... przyjedzie kolega to mu pokaże :evil_lol::evil_lol:
posróf kolegę :evil_lol::evil_lol:

no i zepsuli sie tutki :shake::shake: jakieś dupiate to robią tera... chińszczyzna jak job twoju mac :mad: ciocia madzia kupi ozzulkowi nowe... duuuuużo tutków :grins:

Ozzy koffać ciocię Madzię ze mu tutki kupi :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']

jaki on ma wielki łeb :-o no wiadomo a w takiej głowie duuuuuży jęzor :loveu:

[quote name='Alicja']doberek :p

że TYLKO DZISIAJ ma wielki łeb i duży jęzor?? :crazyeye::crazyeye:

dużo kupić=dużo kochać :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']ja cie obudze :grins: ja NIGDY nie zasypiam :roll:
więcej niz godzine :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to by się zgadzało ;)

[quote name='clockwork']

Napisał Alicja
doberek :p

że TYLKO DZISIAJ ma wielki łeb i duży jęzor?? :crazyeye::crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa.....

DZIŚ FOTKÓW OD RANA :cool1:

dużo kupić=dużo kochać :loveu::loveu::loveu:

Ozzy:loveu: czekać na tutki ....DUZO :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:tutków

Posted

[quote name='clockwork']a podejrzałaś linka u medorowej?? tego od Bei?? polecam ...:diabloti:
:grins: podejrzalam :oops::oops:...zanim Medorowa na GG zrobiła na mnie zamacha :evil_lol::evil_lol:...ale że pan C. śpi to se nie włączyłam głośniczków :razz: i to był błąd :placz:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:grins: podejrzalam :oops::oops:...zanim Medorowa na GG zrobiła na mnie zamacha :evil_lol::evil_lol:...ale że pan C. śpi to se nie włączyłam głośniczków :razz: i to był błąd :placz:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

uwierz że nie.... błędem było zaufać Bei i zostawic włączone głosniczki... :mad:

Posted

[quote name='clockwork']uwierz że nie.... błędem było zaufać Bei i zostawic włączone głosniczki... :mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale może bym się obudziła .......jakby mnie C. postawil do pionu za kawał Bei :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']:B-fly::B-fly::B-fly:

pod skriptum
Klockowa, kupisz mi też duzio tutków:roll:

a koffasz mnie jak Ozzy.:razz:.. i wyslimtasz mi pyska?? :razz::razz: i wpakujesz sie mi na fotel:razz: i puscisz bąka pod stołem:razz:... i wywalisz sie jajcami do góry???:oops::roll: jak tak... to kupie ci tesz :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
a koffasz mnie jak Ozzy.:razz:.. i wyslimtasz mi pyska?? :razz::razz: i wpakujesz sie mi na fotel:razz: i puscisz bąka pod stołem:razz:... i wywalisz sie jajcami do góry???:oops::roll: jak tak... to kupie ci tesz :loveu::loveu:

Nic prostszego - robię to na co dzień:roll::roll: