clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...a tak to ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: sie zaczęło.... parapapapapa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::lol: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...a tak to ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...sie zaczelo...:razz: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']sie zaczęło.... parapapapapa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::lol:niby nic ...zwyczajne pa pa pa:eviltong: Quote
clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='dealer']...sie zaczelo...:razz: buuuhahhaha... NASZA CI ONA!!!!! :loveu::loveu::loveu: kocham was moje 2/3 :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 dealer napisał(a):...sie zaczelo...:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahhaha... NASZA CI ONA!!!!! :loveu::loveu::loveu: kocham was moje 2/3 :loveu::loveu: i jo wos tyz:loveu: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahhaha... NASZA CI ONA!!!!! :loveu::loveu::loveu: kocham was moje 2/3 :loveu::loveu: :multi::multi::multi:TAK TAK NASZA Ci Ona....NASZA:loveu::loveu::loveu: KWM:loveu::loveu::loveu: Quote
Agga Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 te okrągłe cieniowane kupiłam w Opolu obok twojego bloku , żabciew kwiaciarni a kwiatuszki w sklepiku po 4 zł To już wiem gdzie się zaopatrzyć:diabloti: Quote
emdziolek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witanko :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co tam jak tam??:cool3::cool3: Quote
malawaszka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 hahaha cuuudna fota cuuudna :lol: ciapkowaty uśmiech :loveu: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jak tu dużo miłości:mdleje::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Cześć Ozzulińska rodzinko :p Świetne fotki bezludziowe :cool2: http://images25.fotosik.pl/9/abd13a89f2fa80b4.jpg :loveu: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ozzy to typowy Jamochłon :evil_lol: Ale Alu niebo....Jutro nie chcę takiego :shake: Bo jak będzie lało to Weszka mnie odwiedzi :multi: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='emdziolek']:loveu::loveu::loveu::loveu: Witanko :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co tam jak tam??:cool3::cool3::pwitanko [quote name='malawaszka'] hahaha cuuudna fota cuuudna :lol: ciapkowaty uśmiech :loveu::evil_lol:nio ...prawie jak leluń na rykowisku:loveu: [quote name='madzia i medor']Jak tu dużo miłości:mdleje::loveu::loveu::loveu:bo my siem koffamy:loveu::eviltong: [quote name='paula_z']Cześć Ozzulińska rodzinko :p Świetne fotki bezludziowe :cool2: http://images25.fotosik.pl/9/abd13a89f2fa80b4.jpg :loveu::multi:cześć Paula Życzymy DOBREJ NOCKI:loveu: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja również życzę Ci miłej nocki:loveu::loveu::loveu: A urlopik mija:diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Pysia'] Ozzy to typowy Jamochłon :evil_lol: Ale Alu niebo....Jutro nie chcę takiego :shake: Bo jak będzie lało to Weszka mnie odwiedzi :multi::multi::multi::multi:a ja chce takie niebo:p Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja również życzę Ci miłej nocki:loveu::loveu::loveu: A urlopik mija:diabloti::loveu::loveu::loveu:dobrej nocki ....dziś 1 dzionek maleńka:eviltong: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:dobrej nocki ....dziś 1 dzionek maleńka:eviltong: Zawsze to już o dzionek mniej:roll::roll::roll::diabloti: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Zawsze to już o dzionek mniej:roll::roll::roll::diabloti: Wredna wredna wredna :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Wredna wredna wredna :diabloti: Też tak myslę:roll::diabloti: Witaj Alu w drugi dzień urlopu - zostały Ci jeszcze 33 dni, już nie 35:diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Też tak myslę:roll::diabloti: Witaj Alu w drugi dzień urlopu - zostały Ci jeszcze 33 dni, już nie 35:diabloti::diabloti: paszla wont pesymistko:diabloti: dzien dobry Aluniu po raz kolejny a na drugi raz tak mi sie nie tlucz po okienkach:evil_lol: Quote
Anja33 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Cześć Matulu Jak miło że jesteś jusz na urlopiku odpoczniesz trochę :multi: :multi: :multi: Podreperujesz Szanowne Zdrowie i wszystko bendzie ok:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A i baw się dobrze u Klocusiowej z gołębiami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']Też tak myslę:roll::diabloti: Witaj Alu w drugi dzień urlopu - zostały Ci jeszcze 33 dni, już nie 35:diabloti::diabloti: :eviltong:a potem jeszcze 10 miesięcy witaj zołziku:loveu: [quote name='dealer']paszla wont pesymistko:diabloti: dzien dobry Aluniu po raz kolejny a na drugi raz tak mi sie nie tlucz po okienkach:evil_lol::loveu:doberek koffana .....nie było kamyczków wzionłam cegiełkę:oops: [quote name='Anka12']Cześć Matulu Jak miło że jesteś jusz na urlopiku odpoczniesz trochę :multi: :multi: :multi: Podreperujesz Szanowne Zdrowie i wszystko bendzie ok:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A i baw się dobrze u Klocusiowej z gołębiami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi:cześć ...a ja się u Klocusiowej nie będę z gołębiami bawiła tylko z Klocusiem:loveu: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jakby ktoś chciał pośpiewać:eviltong: Teksty » H » Halina Kunicka » Orkiestry dęte Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic, zwyczajne "pa pa pa". Jest w orkiestrach dętych jakaś siła, bo to było tak: Babcia stała na balkonie, dołem dziadek defilował, ledwie go ujrzała, nieomal zemdlała: skrapiać trzeba było skronie. Dziadek z miejsca zmylił nogę, pojął: czas rozpocząć dzieło! Stanął pod balkonem, huknął jej puzonem, no i tak to się zaczęło Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic, zwyczajne "pa pa pa". Jest w orkiestrach dętych jakaś siła, bo znów było tak: Mama stała na balkonie, dołem tatuś defilował, ledwie go ujrzała, nieomal zemdlała: skrapiać trzeba było skronie. Papcio z miejsca zmylił nogę, poczuł, jak go coś natchnęło. Stanął pod balkonem, huknął jej puzonem i tak podjął dziadka dzieło. Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic, zwyczajne "pa pa pa". Jest w orkiestrach dętych jakaś siła, lecz ich dzisiaj brak! Próżno bowiem na balkonie, czekam by ktoś defilował, żebym go ujrzała, nieomal zemdlała, by mi nacierano skronie... Żeby z miejsca zmylił nogę, tak jak tamtym się zdarzyło, stanął pod balkonem, huknął mi puzonem, by mi także się spełniło. Stanął pod balkonem, huknął mi puzonem, by mi także się spełniło. Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . Quote
emdziolek Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek Alu;);) U mnie armia małych rzołnierzyków pod balkonem biega:eviltong: (rzołnierzyków- czytaj= szczeniorów) jakie fajne i kudłate:lol::lol::lol: 3 rzołnierze z mamuśką i właścicielką rozbrykanej czwórki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts