Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']Ja poproszę dużo fot z wystawy, szczególnie bublowatych :modla: no i tego grzywacza z Dulką w klatce :evil_lol::pfotaski będą ...
Bateryjki się ładują ...aparacik zapakowany;)....grzywaczyk był sie wytrymować;)więc fota będzie extra:multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']A ja proszę, proszę o boksie:lol!::lol!:zabij , zamorduj , zbeszcześć ...nie widziałam ani kawałka boxia:placz::placz::placz:

[quote name='evaxon']witanko Ozzulki:cool3:witanko Tigierki :grins:

[quote name='malawaszka']wypijta za mnie piwko :p:pwypiłam soczek poramańczowy:grins: :grins: :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']ehhh to dlatego jakoś mi tak niewyraźnie :evil_lol::ppowinno być ci już lepiej bo własnie piję tyszczaka i okapałam w nim .....mój telefon:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:ppowinno być ci już lepiej bo własnie piję tyszczaka i okapałam w nim .....mój telefon:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ooo to ja otwieram sobie leszka i wypijemy razem :multi:

Posted

Dobrze że chociaż postałam pokibicować Dulci :cool3: Bo przynajmniej dostałam opierdziel od sędziny :evil_lol: I mam wspomnienia :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']może kiedyś sie w końcu uda :roll: :drinking:;)nie ma wyjścia ...musi się udać

[quote name='Pysia']Dobrze że chociaż postałam pokibicować Dulci :cool3: Bo przynajmniej dostałam opierdziel od sędziny :evil_lol: I mam wspomnienia :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też mam wspomnienia ....Pysi ..na fotce;)...kobiety upadłej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Witam :p Gdzie foty :mad: ;)

[quote name='Hugo-Kochaś']tez bym chciała coś poogladać;):multi:wróciłam z moim psiaczkiem ze spacerku:p

Posted

[quote name='madzia i medor']Szkoda ...no mi też szkoda ...ale serio ciężko było sie połapać gdzie co jest a upał był masakryczny:diabloti:

Ho ho, jaki ładny prezencik:p:p
http://images27.fotosik.pl/13/548980996bb2b156.jpg:loveu:Ozzulkowi też się podoba:loveu::loveu:

[quote name='beria']Witaj wypoczywająca Alicjo :multi: Do mojego urlopu zaczekam jeszcze 21 dni :placz::multi::multi::multi:witaj oczekująca na DeeDee Małgosiu:p

Posted

[quote name='LAZY']Cześć Ozulku! Witaj Alu! Duże buziaki dla Was od nas :loveu::multi::multi::multi::multi::multi:witaj Paulinko:loveu:...jakże mi miło ze do nas zajrzałaś....buziorki:multi:

Posted

[quote name='Vectra']a gdzie tych milion pincet fotków z wystawy ? :mad:
cześć mamuśka :loveu::multi:cześć córcia ......milion pińcset ....:diabloti:....milion czterysta dziewięćdziesiąt pięć to foty niewytrymowane:diabloti:...masakra takie słońce było

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakby kto nie wierzył to pokarzę moje ramionka i plecki
....brzuś mimo starań pozostał biały jak serek:diabloti: