Alicja Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='paula_z']Ja poproszę dużo fot z wystawy, szczególnie bublowatych :modla: no i tego grzywacza z Dulką w klatce :evil_lol::pfotaski będą ... Bateryjki się ładują ...aparacik zapakowany;)....grzywaczyk był sie wytrymować;)więc fota będzie extra:multi: Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='madzia i medor']A ja proszę, proszę o boksie:lol!::lol!:zabij , zamorduj , zbeszcześć ...nie widziałam ani kawałka boxia:placz::placz::placz: [quote name='evaxon']witanko Ozzulki:cool3:witanko Tigierki :grins: [quote name='malawaszka']wypijta za mnie piwko :p:pwypiłam soczek poramańczowy:grins: :grins: :grins: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :pwypiłam soczek poramańczowy:grins: :grins: :grins: ehhh to dlatego jakoś mi tak niewyraźnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 :pOzzulek dostał od Swojej Ukoffanej Cioteczki Magdy :loveu:i Wujaszka Pawcia:loveu: miseczkę...na razie wyslimtał tylko Madzię;) Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='malawaszka']ehhh to dlatego jakoś mi tak niewyraźnie :evil_lol::ppowinno być ci już lepiej bo własnie piję tyszczaka i okapałam w nim .....mój telefon:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:ppowinno być ci już lepiej bo własnie piję tyszczaka i okapałam w nim .....mój telefon:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo to ja otwieram sobie leszka i wypijemy razem :multi: Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='malawaszka']ooo to ja otwieram sobie leszka i wypijemy razem :multi::multi:no to pod ...spotkanko :grins:...:popcorn: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:no to pod ...spotkanko :grins:...:popcorn: może kiedyś sie w końcu uda :roll: :drinking: Quote
Pysia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dobrze że chociaż postałam pokibicować Dulci :cool3: Bo przynajmniej dostałam opierdziel od sędziny :evil_lol: I mam wspomnienia :diabloti: Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='malawaszka']może kiedyś sie w końcu uda :roll: :drinking:;)nie ma wyjścia ...musi się udać [quote name='Pysia']Dobrze że chociaż postałam pokibicować Dulci :cool3: Bo przynajmniej dostałam opierdziel od sędziny :evil_lol: I mam wspomnienia :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też mam wspomnienia ....Pysi ..na fotce;)...kobiety upadłej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Super miseczkę w łapeczki dostał Ozzulek od ulubionej cioteczki :multi: http://images27.fotosik.pl/13/548980996bb2b156.jpg Witam :p Gdzie foty :mad: ;) Quote
BoJa2 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 paula_z napisał(a):Witam :p Gdzie foty :mad: ;) tez bym chciała coś poogladać;) Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='paula_z']Witam :p Gdzie foty :mad: ;) [quote name='Hugo-Kochaś']tez bym chciała coś poogladać;):multi:wróciłam z moim psiaczkiem ze spacerku:p Quote
Medorowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']zabij , zamorduj , zbeszcześć ...nie widziałam ani kawałka boxia:placz::placz::placz: Szkoda ... Ho ho, jaki ładny prezencik:p:p http://images27.fotosik.pl/13/548980996bb2b156.jpg Quote
beria Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Witaj wypoczywająca Alicjo :multi: Do mojego urlopu zaczekam jeszcze 21 dni :placz: Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='madzia i medor']Szkoda ...no mi też szkoda ...ale serio ciężko było sie połapać gdzie co jest a upał był masakryczny:diabloti: Ho ho, jaki ładny prezencik:p:p http://images27.fotosik.pl/13/548980996bb2b156.jpg:loveu:Ozzulkowi też się podoba:loveu::loveu: [quote name='beria']Witaj wypoczywająca Alicjo :multi: Do mojego urlopu zaczekam jeszcze 21 dni :placz::multi::multi::multi:witaj oczekująca na DeeDee Małgosiu:p Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopadłyśmy Cartmana:loveu: Quote
LAZY Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Cześć Ozulku! Witaj Alu! Duże buziaki dla Was od nas :loveu: Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='LAZY']Cześć Ozulku! Witaj Alu! Duże buziaki dla Was od nas :loveu::multi::multi::multi::multi::multi:witaj Paulinko:loveu:...jakże mi miło ze do nas zajrzałaś....buziorki:multi: Quote
Vectra Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 a gdzie tych milion pincet fotków z wystawy ? :mad: cześć mamuśka :loveu: Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='Vectra']a gdzie tych milion pincet fotków z wystawy ? :mad: cześć mamuśka :loveu::multi:cześć córcia ......milion pińcset ....:diabloti:....milion czterysta dziewięćdziesiąt pięć to foty niewytrymowane:diabloti:...masakra takie słońce było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakby kto nie wierzył to pokarzę moje ramionka i plecki ....brzuś mimo starań pozostał biały jak serek:diabloti: Quote
bonita Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dopadłyśmy Cartmana:loveu: http://images27.fotosik.pl/13/247e0622b9fae895.jpg Sis:placz: nie widziałam Was:placz: nie widziałam:placz: byłam koło niufków i bulków i nigdzie Was nie widziałam:placz: , a przecież znam Was z fotek:placz: Quote
Recommended Posts