malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 hahahha nosz niemożliwy ma ten uśmiech :lol::lol: Quote
Koma Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Po Ozzym widać, że był mega szczęśliwy z przyjazdu dogociółek :loveu: Quote
groszek83 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Ciekawe czy mu ta mina długo tak zostanie:lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='malawaszka']hahahha nosz niemożliwy ma ten uśmiech :lol::lol:[FONT=Arial]jak dla mnie zajebisty:loveu:[/FONT] [quote name='Klaudia :-)']śliczny Ozzikowy uśmiech[FONT=Arial]też go tak lubię[/FONT] [quote name='dealer']bylam widzialam czytalam...lece dalej:)[FONT=Arial]o nasza Dilerka ....reszta fot na ba*****ch bedzie[/FONT] [quote name='Koma']Po Ozzym widać, że był mega szczęśliwy z przyjazdu dogociółek :loveu:[FONT=Arial]:loveu:zakoffany w dogociółkach[/FONT] [quote name='groszek83']Ciekawe czy mu ta mina długo tak zostanie:lol:[FONT=Arial]:evil_lol:forever:eviltong:[/FONT] Quote
Gosiek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 wieczór dobry jaki cudny roześmiany pycholek :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To się nazywa uśmiech optymisty :cool3: Tylko czemu te uszka tak do tyłu? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witaj Alu! Przyszłam Ci przypomnieć, że zbliża się lipiec.......:lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='paula_z'] Mój lizaczek kochany :loveu: :loveu: :loveu:[FONT=Arial]lizak szukał chętnych na lizanie;)[/FONT] [quote name='Vectra']sirota jak ;) [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on się tak szczerze uśmiecha...jak głupecek...tęsknota za rozumem:eviltong:[/FONT] Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]lizak szukał chętnych na lizanie;)[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on się tak szczerze uśmiecha...jak głupecek...tęsknota za rozumem:eviltong:[/FONT] A nie tęskni za tymi wszystkimi frajerami którzy go wydrapali przez ten weekend? :lol: Cześć Alu :multi: Quote
Vectra Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 jo-jo napisał(a):A nie tęskni za tymi wszystkimi frajerami którzy go wydrapali przez ten weekend? :lol: Cześć Alu :multi: buhahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Gosiek']wieczór dobry jaki cudny roześmiany pycholek :loveu:[FONT=Arial]cześć Gosiu ...to morda szczęśliwca[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] To się nazywa uśmiech optymisty :cool3: Tylko czemu te uszka tak do tyłu? :evil_lol:[FONT=Arial]bo lubi taką ulizaną fryzurkę[/FONT] [quote name='aga1215']Witaj Alu! Przyszłam Ci przypomnieć, że zbliża się lipiec.......:lol: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak koffana urlopik:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='jo-jo']A nie tęskni za tymi wszystkimi frajerami którzy go wydrapali przez ten weekend? :lol: Cześć Alu :multi:[FONT=Arial]oj teskni i to bardzo:-(szukał dziś Domi i Pauli[/FONT] Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oj teskni i to bardzo:-(szukał dziś Domi i Pauli[/FONT] Widzicie dziewczyny, musicie wrócić do Ali, bo Ozzy się zapłacze :lol: Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Uśmiech Ozzulowaty mnie rozbraja:mdleje::mdleje::mdleje::loveu: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='jo-jo']Widzicie dziewczyny, musicie wrócić do Ali, bo Ozzy się zapłacze :lol:[FONT=Arial];)też liczymy ze wrócą[/FONT] [quote name='madzia i medor']Uśmiech Ozzulowaty mnie rozbraja:mdleje::mdleje::mdleje::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:wszystkie uśmiechy dla was[/FONT] Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)też liczymy ze wrócą[/FONT] Mam nadzieje że i mi kiedyś uda się Was odwiedzić :) Quote
Vectra Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dla wszystkich pakujących się http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6014296&postcount=236 Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='jo-jo']Mam nadzieje że i mi kiedyś uda się Was odwiedzić :)[FONT=Arial];)trzeba tylko chcieć[/FONT] [quote name='Vectra']Dla wszystkich pakujących się http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6014296&postcount=236 [FONT=Arial] no i super ...to dobrze wyszło ze nie mam na stanie walizek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)trzeba tylko chcieć Chcieć chce, ale nie mam póki co możliwości dotrzeć :angryy: [/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana][quote name='Alicjarydzewska'][/FONT]no i super ...to dobrze wyszło ze nie mam na stanie walizek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] A ja w nocy je spakowałam, i miałam znajomym popakować, ale nie dowieźli walizek więc zostajemy :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 witaj, droga Rydzewska :diabloti: to mówisz, ze warszawa wstydzu nie przyniosła? :evil_lol: Quote
groszek83 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Vectra']Dla wszystkich pakujących się http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6014296&postcount=236 A czemu nie można tam wejść???:roll: Quote
Recommended Posts