Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahahha nosz niemożliwy ma ten uśmiech :lol::lol:[FONT=Arial]jak dla mnie zajebisty:loveu:[/FONT]

[quote name='Klaudia :-)']śliczny Ozzikowy uśmiech[FONT=Arial]też go tak lubię[/FONT]

[quote name='dealer']bylam widzialam czytalam...lece dalej:)[FONT=Arial]o nasza Dilerka ....reszta fot na ba*****ch bedzie[/FONT]

[quote name='Koma']Po Ozzym widać, że był mega szczęśliwy z przyjazdu dogociółek :loveu:[FONT=Arial]:loveu:zakoffany w dogociółkach[/FONT]

[quote name='groszek83']Ciekawe czy mu ta mina długo tak zostanie:lol:[FONT=Arial]:evil_lol:forever:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='paula_z']
Mój lizaczek kochany :loveu: :loveu: :loveu:[FONT=Arial]lizak szukał chętnych na lizanie;)[/FONT]

[quote name='Vectra']sirota jak ;)

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on się tak szczerze uśmiecha...jak głupecek...tęsknota za rozumem:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]lizak szukał chętnych na lizanie;)[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:on się tak szczerze uśmiecha...jak głupecek...tęsknota za rozumem:eviltong:[/FONT]

A nie tęskni za tymi wszystkimi frajerami którzy go wydrapali przez ten weekend? :lol:

Cześć Alu :multi:

Posted

jo-jo napisał(a):
A nie tęskni za tymi wszystkimi frajerami którzy go wydrapali przez ten weekend? :lol:

Cześć Alu :multi:

buhahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']wieczór dobry

jaki cudny roześmiany pycholek :loveu:[FONT=Arial]cześć Gosiu ...to morda szczęśliwca[/FONT]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

To się nazywa uśmiech optymisty :cool3:

Tylko czemu te uszka tak do tyłu? :evil_lol:[FONT=Arial]bo lubi taką ulizaną fryzurkę[/FONT]

[quote name='aga1215']Witaj Alu!
Przyszłam Ci przypomnieć, że zbliża się lipiec.......:lol: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak koffana urlopik:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='jo-jo']A nie tęskni za tymi wszystkimi frajerami którzy go wydrapali przez ten weekend? :lol:

Cześć Alu :multi:[FONT=Arial]oj teskni i to bardzo:-(szukał dziś Domi i Pauli[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oj teskni i to bardzo:-(szukał dziś Domi i Pauli[/FONT]

Widzicie dziewczyny, musicie wrócić do Ali, bo Ozzy się zapłacze :lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Widzicie dziewczyny, musicie wrócić do Ali, bo Ozzy się zapłacze :lol:[FONT=Arial];)też liczymy ze wrócą[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Uśmiech Ozzulowaty mnie rozbraja:mdleje::mdleje::mdleje::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:wszystkie uśmiechy dla was[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)trzeba tylko chcieć

Chcieć chce, ale nie mam póki co możliwości dotrzeć :angryy:
[/FONT]

[FONT=Arial][FONT=Verdana][quote name='Alicjarydzewska'][/FONT]no i super ...to dobrze wyszło ze nie mam na stanie walizek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

A ja w nocy je spakowałam, i miałam znajomym popakować, ale nie dowieźli walizek więc zostajemy :evil_lol: