emdziolek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:pjuż jestem :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Ja tez jestem- niewyspana i głodna więc ide coś wszamać:razz: czeeeeść Alu:loveu: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 emdziolek napisał(a):Ja tez jestem- niewyspana i głodna więc ide coś wszamać:razz: czeeeeść Alu:loveu:[FONT=Arial]to zrób cos i dla mnie bom też głodna i :angryy:...niewyspana:diabloti:[/FONT] Quote
emdziolek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]to zrób cos i dla mnie bom też głodna i :angryy:...niewyspana:diabloti:[/FONT] Alu moja droga to co ty w nocy robiłas???:mad: A na co masz ochote?? Bo nie wiem co lubisz jesć:loveu: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 emdziolek napisał(a):Alu moja droga to co ty w nocy robiłas???:mad: A na co masz ochote?? Bo nie wiem co lubisz jesć:loveu:[FONT=Arial]Robiłam takie rzeczy ,ze się najstarszym indianom nie sniło:cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 emdziolek napisał(a):Alu moja droga to co ty w nocy robiłas???:mad: A na co masz ochote?? [FONT=Arial]Ala robiła takie rzeczy że sie najstarszym indianom nie śniło :cool1:[/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 emdziolek napisał(a):Alu moja droga to co ty w nocy robiłas???:mad: A na co masz ochote?? Bo nie wiem co lubisz jesć:loveu: Ala robila takie rzeczy ze sie najstarszym Indianom nie snilo.....:cool1: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 witaneczko:lol!: cioteczko jak mama przyjedzie juz do ciebie to daj znac:diabloti: :evil_lol: :siara: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):witaneczko:lol!: cioteczko jak mama przyjedzie juz do ciebie to daj znac:diabloti: :evil_lol: :siara::diabloti:[FONT=Arial]dam dam.............[/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:[FONT=Arial]dam dam.............[/FONT] tam dam tam dam traaalalalallaaa:cool1: Quote
emdziolek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Robiłam takie rzeczy ,ze się najstarszym indianom nie sniło:cool1:[/FONT] hihihi no tu musiało to byc ciekawe:razz: :razz: A co z tym szamankiem?? co chcesz do jedzenia??:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 emdziolek napisał(a):hihihi no tu musiało to byc ciekawe:razz: :razz: A co z tym szamankiem?? co chcesz do jedzenia??:evil_lol:[FONT=Arial]:razz:a co serwujesz;)[/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:a co serwujesz;)[/FONT] lewy sierpowy....:razz: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):lewy sierpowy....:razz:[FONT=Arial]:diabloti:piącha prosto w nochala;)[/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:piącha prosto w nochala;)[/FONT] no to piacha....:diabloti: Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]no to ja lece... bo pan ochroniarz :angryy::angryy::angryy::angryy: [/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no to ja lece... bo pan ochroniarz :angryy::angryy::angryy::angryy: [/FONT] poszczuj go popielniczka:diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no to ja lece... bo pan ochroniarz :angryy::angryy::angryy::angryy: [/FONT][FONT=Arial]powiedz mu jak bardzo go koffamy:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
emdziolek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alu pytałas co serwuje:P To CI mówie że serwuje wszystko co zdrowe :P czyli zieleninka i warzywka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 emdziolek napisał(a):Alu pytałas co serwuje:P To CI mówie że serwuje wszystko co zdrowe :P czyli zieleninka i warzywka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale Ala nie jest krolikiem:crazyeye: Quote
emdziolek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):ale Ala nie jest krolikiem:crazyeye: hihihi to w ostateczności biały serek lub jogurcik:diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 emdziolek napisał(a):Alu pytałas co serwuje:P To CI mówie że serwuje wszystko co zdrowe :P czyli zieleninka i warzywka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:razz:oj myślisz że nie zejdę od tego .......a może tak tatarek ....mięsiwko ......kiełbaska ...szyneczka:diabloti:...pomidorki moga być:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 emdziolek napisał(a):hihihi to w ostateczności biały serek lub jogurcik:diabloti:[FONT=Arial]:razz:a jogurcik to z czym;)[/FONT] Quote
emdziolek Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:oj myślisz że nie zejdę od tego .......a może tak tatarek ....mięsiwko ......kiełbaska ...szyneczka:diabloti:...pomidorki moga być:evil_lol:[/FONT] Hahaha nie mam mięsiwka ale pomidorki są:diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 emdziolek napisał(a):Hahaha nie mam mięsiwka ale pomidorki są:diabloti:[FONT=Arial]dobra moga być pomidorki;)[/FONT] Vectra napisał(a):dzień dobry[FONT=Arial]:multi::multi::multi:dzień doberek[/FONT] Quote
Recommended Posts