Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewelinabuck']Alu i ty sie jeszcze przyznajesz .............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (ze obcujesz z dziewczynami):evil_lol::evil_lol::evil_lol:i mnie z pracy zwolnią ....o masz wydało się:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']a to peszek:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ............nie no ale zeby od razu z pracy zwalniac?.......:razz: trzeba ci tylko osobny kacik zalozyc:eviltong::cool1:o widzisz kochana a nie słuchałaś ministra Romana co powiedział:crazyeye:

Posted

[quote name='ewelinabuck']no popatrz nie sluchalam a coz on znow madrego wymyslil?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:będą sprawdzać czy przypadkiem pani nie z panią a pan nie z panem:p

Posted

[quote name='ewelinabuck']no popatrz nie sluchalam a coz on znow madrego wymyslil?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
bedą lustrowac nauczycieli- geje i lesbijki- won z pracy... bo to nie prorodzinne takie

Posted

[quote name='clockwork']bedą lustrowac nauczycieli- geje i lesbijki- won z pracy... bo to nie prorodzinne takie
:crazyeye:no a ty to tak zaraz z dwururki ....trzeba delikatniej:eviltong:

Posted

[quote name='dealer']Alu uwazaj bo pan minister zajrzy na dogo i masz przechlapane:):mad:przecie ja go kocham :diabloti::diabloti::diabloti:miłością czystą :angryy:i gorącą :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:przecie ja go kocham :diabloti::diabloti::diabloti:miłością czystą :angryy:i gorącą :angryy::angryy::angryy:

a kysz a kysz.......

Posted

[quote name='clockwork']dilerów też mają wyłapywać... ponoć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:popadłas Aga na maxa:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']dilerów też mają wyłapywać... ponoć :diabloti:

AAAAAAAAAAAAAA!!!!!
szanowny adminie prosze o zmiane nicka:scared:

Posted

[quote name='ewelinabuck']uuuuuuuuuu no to bardzo "madrze" inaczej jak ja to okreslam :diabloti: :diabloti: :diabloti: fajny minister nie ma co:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::diabloti:no przecie cały czas mówie że go kocham:angryy::angryy::angryy:

Posted

a niech no tylko romanek tu zajrzy no nas wszystkich poustrzela:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
ale bedzie mial wysoka premie zza zlikwidowanie grona psiarskiego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='LAZY']Witaj Alu!! Nie bojasz lustracji? Kto wie..moze przedszkolanki tez będą przed lustrem stawiać:diabloti::oops:czasem staję ....i wyjść z podziwu nie mogę .....,że mi jeszcze łba nie ukręcili:eviltong:

[quote name='bonita']Heloł sis :)

Weekend się nam kuńcy .

:diabloti:nawet mi nie przypominaj bo mnie deprecha dopada:placz:

Posted

Witaj Alu :loveu:
My po spacerku ....Gdyby nie Szelma ważąca sporo więcej ode mnie na smyczy toby mnie porwał wiatr :evil_lol: Nie spuściłam Szelmy ani na chwile ze smyczy bo miałam pietra :diabloti:
Widzę że niektórzy u Ciebie są zdziwieni swoja umiejętnością czytania :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: