Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduję , ze jutro biorę się za obróbkę i przegląd fot Ozzulka i na pewno wrzucę fotaski .

Miałam jechac w poniedziałek  zapisać sie na termin 2015 do neurologa , we wtorek muszę do medycyny pracy ...więc przeniosłam sobie zapis też na wtorek , myślę , ze nie zapiszę w jeden dzień wszystkich terminów :roll: , w środę mam badanie ślipków , a w czwartek obiecałam Tengusi , ze wpadnę do szpitala na chwilkę znów w odwiedzinki .... ma tam towarzystwo 60+ , więc wcale się nie dziwię , ze nuda ...

Posted

na foteczki czekam ;)

tydzień zapracowany to tydzień udany ;)

wczoraj dogo padło ....a miałam foty z fotosika , pokopiuję dziś z innego forum

a tydzień mam zaje2bisty

Posted

Drzewa na pewno fajniejszym widokiem były niż plac zabaw, ale przynajmniej tyle, że plac kolorowy jest, więc chociaż to oko cieszy...

A co tam Ozzulek w tych krzaczorach znalazł, że się tam tak rakiem cofał? ;)

Posted

Drzewa na pewno fajniejszym widokiem były niż plac zabaw, ale przynajmniej tyle, że plac kolorowy jest, więc chociaż to oko cieszy...

A co tam Ozzulek w tych krzaczorach znalazł, że się tam tak rakiem cofał? ;)

hałas mnie nie cieszy ... a uwierz wrzasku było co niemiara jak była pogoda

Ozzulek pewnie znów nawbijał sobie kolców jeżyn w czoło , bo tak za każdym razem robi jak wlezie w krzaczory ;).

Melduję , ze

- bardzo mi się osłabił nerw wzroku , więc czas ograniczyć komputer ....

- złamałam ząb , na miękkim chlebku

- 15 grudnia wracam do pracy :( ( pewnie pisałam nie raz i jeszcze ze 100 X napiszę ;) )

- Ozzulek chyba się podziębił , bo kicha :(

Posted

Nie psuj się bardziej  :calus:

Nie lubię jesieni, ale zdjęcia jesienne owszem :). Ozzul chyba dba o linię, jakiś chudszy się wydaje ;)

Placu zabaw współczuję mimo że całkiem ładny. Mam takowy kilkadziesiąt metrów od domu i słychać wrzaski dosyć wyraźnie  :nonono2:​ 

Posted

O cholerka, niezbyt dobre te wiadomości...

Przesyłam pozytywne wibracje, fluidy.

Trzymajcie się.

Zdrowo i bez kolejnych "usterek".

A wrzaski dzieciarni to niewątpliwie minus ogromny...

wiesz , u nas to zawsze się sypie jak sobie coś poukładamy ... może czas skończyć planowanie :hmmmm:

na 11 lece do stomatologa z fotą zębola i się dowiem co da się z nim zrobić

Z tym placem zabaw to porażka , no ale cóż ... wrócę z pracy z wrzasków to wrócę półgłucha więc jest szansa ze już tak nie będę słyszeć ;)

Nie psuj się bardziej  :calus:

Nie lubię jesieni, ale zdjęcia jesienne owszem :). Ozzul chyba dba o linię, jakiś chudszy się wydaje ;)

Placu zabaw współczuję mimo że całkiem ładny. Mam takowy kilkadziesiąt metrów od domu i słychać wrzaski dosyć wyraźnie  :nonono2:​ 

taki mam plan by już sie nie popsuć ;)

Ozzulec je karmę na stawy RC, a wcześniej jadł odchudzającą Forzę 10 , jest chudszy i lzejszy :)

Rozbawię cię bo po drugiej stronie mam boisko :) i tam też mam wrzaski dość często ... dlatego jak tylko możemy wyjeżdżamy do lasu :)

Posted

Współczuję wrzasków z placu zabaw,ale trzeba przyznać,że się postarali przy budowie,ja też mam taki widok z okienka,tylko,że mój bardziej szarobury ,jakaś rampa,kilka starych huśtawek i boisko,ty przynajmniej masz pięknie-kolorowo.

Posted

Piękne te jesienne fotki :loveu:

mam jeszcze wiosenne ;)

Współczuję wrzasków z placu zabaw,ale trzeba przyznać,że się postarali przy budowie,ja też mam taki widok z okienka,tylko,że mój bardziej szarobury ,jakaś rampa,kilka starych huśtawek i boisko,ty przynajmniej masz pięknie-kolorowo.

no to fakt , przynajmniej kolorowo i estetycznie

ja z drugiej strony budynku mam boisko a z boku spółdzielczy plac zabaw :) bo ten nowy to miejski :lol:

Posted

no to fakt , przynajmniej kolorowo i estetycznie

ja z drugiej strony budynku mam boisko a z boku spółdzielczy plac zabaw :) bo ten nowy to miejski :lol:

No to już wiem dlaczego mój taki brzydki-spółdzielczy  :nonono2:

Posted

No to już wiem dlaczego mój taki brzydki-spółdzielczy  :nonono2:

no widzisz :) ten spółdzielczy też brzydki u nas ...a ten to z dotacji unijnych :lol: projekt obywatelski :lol: na moją udrękę