Hanna R. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ala ! Ale śliczne zdjęcia ! SKĄD Wy macie taka pogodę ???? :crazyeye: To znaczy mieliście . Skąd ? Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy jest zakochany i melancholijnie nastawiony do życia........jajca wytne jak mnie wkurzy:angryy: Spróbuj tylko sadystko jedna:mad: :mad: :mad: Quote
Medorowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześć Ciociu:lol: :lol: :lol: Śliczne fotencje:cool3: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy jest zakochany i melancholijnie nastawiony do życia........jajca wytne jak mnie wkurzy:angryy: Hymmmmmmmmmmmmmmm...Jeżeli nie zamierzasz do reproduktorować to nie jest wcale głupi pomysł.... Quote
Basia&Safi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Napisał Alicjarydzewska Ozzy jest zakochany i melancholijnie nastawiony do życia........jajca wytne jak mnie wkurzy no to napewno milosc :D:D Quote
e.v.a Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hahaha Alu zostaw jojka prosze:placz: :placz: :placz: :placz: wszystko tylko nie Ozzulkowe jajeczka:placz: :placz: :placz: :placz: czesc:multi: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='majoka'][quote name='Alicjarydzewska']Ozzy jest zakochany i melancholijnie nastawiony do życia........jajca wytne jak mnie wkurzy:angryy: Spróbuj tylko sadystko jedna:mad: :mad: :mad:o ranyyyyy z kijem na mnie.... [quote name='madzia i medor']Cześć Ciociu:lol: :lol: :lol: Śliczne fotencje:cool3:cześć dziecinko [quote name='Pysia']Hymmmmmmmmmmmmmmm...Jeżeli nie zamierzasz do reproduktorować to nie jest wcale głupi pomysł.... no wprawdzie to na razie tylko takie gadanie ale kto wie... Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='evaxon']hahaha Alu zostaw jojka prosze:placz: :placz: :placz: :placz: wszystko tylko nie Ozzulkowe jajeczka:placz: :placz: :placz: :placz: czesc:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:klub obrońców jajków [quote name='basiulka22tychy']no to napewno milosc :D:D;)na 100 % Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hehehe Doberek Alutku... Ale miałam zaległości, a nie było mnie tylko 2 dni :shake: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']hehehe Doberek Alutku... Ale miałam zaległości, a nie było mnie tylko 2 dni :shake::multi::multi::multi:witaj ....to te gaduły koffane tyle nagadały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześć Alu! :) Nie mów, że rodzinka nagadała, a Ty niewinna... :p Quote
barbara.h Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj ....to te gaduły koffane tyle nagadały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no przez te gaduły to ja nie mogę się połapać :mad: ale świetne :loveu: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='dbsst']kto u Was robi snieg :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w aparacie był :razz: Quote
Agga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ozzy jest zakochany i melancholijnie nastawiony do życia........jajca wytne jak mnie wkurzy:angryy: Boże patrzysz i nie grzmisz!!!! ALicja jestem zszokowana!!!:angryy: Ty taka miłosniczka psów!!!!????:eviltong: :p Co ci ten biedny Ozzulek zrobił:cool3: :mad: aaaaaaaaaaaa następna przeciwko mnie Gdzie znowu ktoś przeciwko Tobie???:crazyeye: :roll: :lol: Sota napisała: Aga - ja tylko moge wrzeszczec! Ty nasz wladze!!!! Akurat tu władzy nie mam. A szkoda:mad: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ja też kiedyś już gadałam o usunięciu jojek Imbirowi, i z tego gadania wyszło takie zamieszanie, ze niektórzy myśleli, że Imbir ich nie ma:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Agga'] Boże patrzysz i nie grzmisz!!!! ALicja jestem zszokowana!!!:angryy: Ty taka miłosniczka psów!!!!????:eviltong: :p Co ci ten biedny Ozzulek zrobił:cool3: :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to narazie groźby .......:p Gdzie znowu ktoś przeciwko Tobie???:crazyeye: :roll: :lol: Sota napisała: Akurat tu władzy nie mam. A szkoda:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dobrze ....:eviltong: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']ja też kiedyś już gadałam o usunięciu jojek Imbirowi, i z tego gadania wyszło takie zamieszanie, ze niektórzy myśleli, że Imbir ich nie ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to jest tzw czytanie ze zrozumieniem;) Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w aparacie był :razz: aaaaa fajna obcja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Yyyy Alicji cos ty namieszałaś w moim poście. Oj ja chyba poprosze o moderowanie na bologach zdjęciowych:mad: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='dbsst']aaaaa fajna obcja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;)w końcu nie od parady ma sie tego Canona;) Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Agga']Yyyy Alicji cos ty namieszałaś w moim poście. Oj ja chyba poprosze o moderowanie na bologach zdjęciowych:mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja nic nie namieszałam ...ja tylko na czerwono odpowiedziałam :p Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hehehe, ja też mam jeszcze w aparacie śnieg:evil_lol::lol:, podoba mi się ta opcja:evil_lol::happy1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Widzę, że nasze psy nastrój dopadł w tym samym czasie... Gizmo łączy się w jajkowym bólu... A ja z Tobą :roll: Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ale to nie zwycajna opcja bo to obcja ja proszę o uwage :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts