Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ozzy jest zakochany i melancholijnie nastawiony do życia........jajca wytne jak mnie wkurzy:angryy:
Hymmmmmmmmmmmmmmm...Jeżeli nie zamierzasz do reproduktorować to nie jest wcale głupi pomysł....

Posted

[quote name='majoka'][quote name='Alicjarydzewska']Ozzy jest zakochany i melancholijnie nastawiony do życia........jajca wytne jak mnie wkurzy:angryy:

Spróbuj tylko sadystko jedna:mad: :mad: :mad:o ranyyyyy z kijem na mnie....

[quote name='madzia i medor']Cześć Ciociu:lol: :lol: :lol:
Śliczne fotencje:cool3:cześć dziecinko

[quote name='Pysia']Hymmmmmmmmmmmmmmm...Jeżeli nie zamierzasz do reproduktorować to nie jest wcale głupi pomysł....
no wprawdzie to na razie tylko takie gadanie ale kto wie...

Posted

[quote name='evaxon']hahaha Alu zostaw jojka prosze:placz: :placz: :placz: :placz: wszystko tylko nie Ozzulkowe jajeczka:placz: :placz: :placz: :placz:

czesc:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:klub obrońców jajków

[quote name='basiulka22tychy']no to napewno milosc :D:D;)na 100 %

Posted

[quote name='Kate I Luka']hehehe

Doberek Alutku... Ale miałam zaległości, a nie było mnie tylko 2 dni :shake::multi::multi::multi:witaj ....to te gaduły koffane tyle nagadały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj ....to te gaduły koffane tyle nagadały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no przez te gaduły to ja nie mogę się połapać :mad:

ale świetne :loveu:

Posted

Ozzy jest zakochany i melancholijnie nastawiony do życia........jajca wytne jak mnie wkurzy:angryy:

Boże patrzysz i nie grzmisz!!!! ALicja jestem zszokowana!!!:angryy: Ty taka miłosniczka psów!!!!????:eviltong: :p Co ci ten biedny Ozzulek zrobił:cool3: :mad:

aaaaaaaaaaaa następna przeciwko mnie

Gdzie znowu ktoś przeciwko Tobie???:crazyeye: :roll: :lol:

Sota napisała:

Aga - ja tylko moge wrzeszczec! Ty nasz wladze!!!!

Akurat tu władzy nie mam. A szkoda:mad:

Posted

[quote name='Agga']

Boże patrzysz i nie grzmisz!!!! ALicja jestem zszokowana!!!:angryy: Ty taka miłosniczka psów!!!!????:eviltong: :p Co ci ten biedny Ozzulek zrobił:cool3: :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to narazie groźby .......:p

Gdzie znowu ktoś przeciwko Tobie???:crazyeye: :roll: :lol:

Sota napisała:

Akurat tu władzy nie mam. A szkoda:mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dobrze ....:eviltong:

Posted

[quote name='Imbir1']ja też kiedyś już gadałam o usunięciu jojek Imbirowi, i z tego gadania wyszło takie zamieszanie, ze niektórzy myśleli, że Imbir ich nie ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo to jest tzw czytanie ze zrozumieniem;)

Posted

[quote name='Agga']

Yyyy Alicji cos ty namieszałaś w moim poście. Oj ja chyba poprosze o moderowanie na bologach zdjęciowych:mad:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja nic nie namieszałam ...ja tylko na czerwono odpowiedziałam :p