Kosmaty Gałganek Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Kolejny patyk uratowany więc promienieje ze szczęścia :smile: Przeczytałam Patryk i szukam tego Patryka :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Ania! napisał(a):Przeczytałam Patryk i szukam tego Patryka :evil_lol: :lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 ... 25 lipca.... to jeszcze ciut ponad tydzień... Pamiętamy, zaciskamy:) pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Ania!']Przeczytałam Patryk i szukam tego Patryka :evil_lol:[/QUOTE] A ja przeczytałam ptak :mdleje: i nie wiedziałam, o co kaman :evil_lol: chyba czas na kawę :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Asiaczek']... 25 lipca.... to jeszcze ciut ponad tydzień... Pamiętamy, zaciskamy:) pzdr.[/QUOTE] im bliżej tym większe nerwy i zwątpienie ...ja mam od ortopedy papiery , najlepiej mieć od psychiatry , bo nikt nie chce ryzykować aby posłać do pracy człowieka z deprechą itp .... a ja mam tylko chore stopy i kręgosłup [quote name='agaciaaa']A ja przeczytałam ptak :mdleje: i nie wiedziałam, o co kaman :evil_lol: chyba czas na kawę :lol:[/QUOTE] kawa niezbędna , też tak uważam :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Ania!']Kawa albo okulary :diabloti: [quote name='natija']albo i kawa i okulary;) chyba jednak kawa i okulary :lol: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 No, zaciskamy:) A Ty, chyba odliczasz, co?:) pzdr. Quote
Alicja Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='Izabela124.']Też będę trzymała kciuki 25 :)[/QUOTE] :cool2: [quote name='Asiaczek']No, zaciskamy:) A Ty, chyba odliczasz, co?:) pzdr.[/QUOTE] oj odliczam i ogarnia mnie coraz większe zwątpienie .... Quote
agaciaaa Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Alicja']chyba jednak kawa i okulary :lol: Noszę kontakty :cool3: To raczej głupota, a nie krótkowzroczność, a na nią nie ma lekarstwa :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='agaciaaa']Noszę kontakty :cool3: To raczej głupota, a nie krótkowzroczność, a na nią nie ma lekarstwa :evil_lol: Ja tam wolę myśleć, że to przemęczenie :evil_lol: Alicja, też trzymam :kciuki: Quote
agaciaaa Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Ania!']Ja tam wolę myśleć, że to przemęczenie :evil_lol:[/QUOTE] Może i masz rację... ostatnio dużo pracuję :diabloti: Quote
Alicja Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='agaciaaa']Noszę kontakty :cool3: To raczej głupota, a nie krótkowzroczność, a na nią nie ma lekarstwa :evil_lol: też bym chciała kontakty a nie mogę :( a głupota to pochodna mądrości :) [quote name='Ania!']Ja tam wolę myśleć, że to przemęczenie :evil_lol: Alicja, też trzymam :kciuki: :cool2: [quote name='agaciaaa']Może i masz rację... ostatnio dużo pracuję :diabloti: to cza zwolnić i się nie przemeczać Powiedzcie co zrobic sąsiadowi który od 5 czerwca dzień w dzień wierci , tnie , kuje .... na 48 m chyba rekonstruuje bursztynową komnatę , bo nie wiem co tam jeszcze można innego :roll: jestem wyrąbana na maxa , jakbym co najmniej piechotą na Kasprowy w upał wlazła ... Quote
agaciaaa Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Alicja']też bym chciała kontakty a nie mogę :( to cza zwolnić i się nie przemeczać [/QUOTE] A dlaczego? Jeszcze tylko tydzień i zwolnię, a po kolejnym tygodniu mały urlopik ;) A sąsiada grzecznie spytać kiedy koniec tej rozpierduchy :diabloti: Quote
Alicja Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='agaciaaa']A dlaczego? Jeszcze tylko tydzień i zwolnię, a po kolejnym tygodniu mały urlopik ;) A sąsiada grzecznie spytać kiedy koniec tej rozpierduchy :diabloti:[/QUOTE] mam nadwrażliwość gałek ocznych , mam oczy monitorowane w kierunku jaskry od wielu wielu lat , ale na szczęście jeszcze walczymy ;) a sąsiada grzecznie się nie da spytać , bo on jest INNY :diabloti: on rozum zostawił gdzies chyba w piaskownicy , bo cóż można powiedzieć o człowieku który zaczynając wiercić włącza radio na full Quote
agaciaaa Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Alicja']mam nadwrażliwość gałek ocznych , mam oczy monitorowane w kierunku jaskry od wielu wielu lat , ale na szczęście jeszcze walczymy ;) a sąsiada grzecznie się nie da spytać , bo on jest INNY :diabloti: on rozum zostawił gdzies chyba w piaskownicy , bo cóż można powiedzieć o człowieku który zaczynając wiercić włącza radio na full[/QUOTE] Uuu to niedobrze, ja na szczęście mogę nosić soczewki, bo okularów nienawidziłam ;) To okna powybijać :diabloti: Quote
Alicja Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='agaciaaa']Uuu to niedobrze, ja na szczęście mogę nosić soczewki, bo okularów nienawidziłam ;) To okna powybijać :diabloti:[/QUOTE] okulary nie są złe ale czasem kontakty by pomogły w życiu nie powybijam bo 3 piętro :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 To współczuję sąsiada. Uwielbiam takie typki :stupid: Quote
zuzolandia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Czimomy czimomy fest ;-) Somsiod kretyn jest jak wrzod na dupie....tysz takigo mialam myslalam ze blok przestawioł ...miesionc remontowol lazienka i dziennie od 9 do 12 nie bylo wody hihihih.....a moj Adik z nocki lazil spac do mojyj mamy bo sie nie dało ......cza przezyc niestety ...niemniej wspolczuwam...... Alicjo........czy u Ciebie tysz tak zerom kopruchy???? idzie ogupiec ......... Quote
Alicja Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 [quote name='zuzolandia']Czimomy czimomy fest ;-) Somsiod kretyn jest jak wrzod na dupie....tysz takigo mialam myslalam ze blok przestawioł ...miesionc remontowol lazienka i dziennie od 9 do 12 nie bylo wody hihihih.....a moj Adik z nocki lazil spac do mojyj mamy bo sie nie dało ......cza przezyc niestety ...niemniej wspolczuwam...... Alicjo........czy u Ciebie tysz tak zerom kopruchy???? idzie ogupiec .........[/QUOTE] na sąsiada to ja jeszcze kiedyś haczyk znajdę , póki co jestem już tm tak zmęczona że mam po prostu dość , w sumie to najbardziej żal mi psa , bo w te upały nie mam jak siedzieć z nim na podwórku cały dzień ,a on już chodzi cały wypłoszony , co do kopruchów ...w mieszkaniu zabiłam chyba 3 ale po południu nie da się wyjść bez użycia jakiegoś preparatu , do lasku czy na łączkę za szkołą , bo tną jak głupie Quote
Aleks89 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 No komary są w tym roku walnięte równo.:shake:Wieczorem chodze między blokami ,a żrą jak durne od wyjścia z klatki:angryy: Quote
agaciaaa Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Alicja']nie powybijam bo 3 piętro :lol:[/QUOTE] Od czego jest proca :diabloti: Quote
Alicja Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 [quote name='Aleks89']No komary są w tym roku walnięte równo.:shake:Wieczorem chodze między blokami ,a żrą jak durne od wyjścia z klatki:angryy:[/QUOTE] ostatnio przeczytałam , ze komar to największy przyjaciel człowieka ...człowek sie od niego opędza , zabija a ona dalej do niego lgnie :lol: [quote name='agaciaaa']Od czego jest proca :diabloti:[/QUOTE] myślisz że trafię :lol: Quote
Recommended Posts