clockwork Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Alicja']kurde kusząca propozycja z tymi masażami , bo to mi teraz potrzebne cholerka ja z dnia na dzień przepowiadam :( Kurde , łapnęłaś dziada od petardy ??? Nogi z dupy bym powyrywała oooooooooooooooooooo Medorowa :) i co z telefonem ?? gówniarze są do przerobu na szmelc U mnie dziś jeszcze było oki , bo dach sięjeszcze nie nagrzał , nawet w domu przyjemnie było , ale pewnikiem od jutra będę cierpieć[/QUOTE] zamówić pana który robi dobrze??:razz: z dojazdem do domu... nie łapnęłam- mam nadzieje że następną razą wypali mu w ręce :angryy: telefonik odzyskany, przy okazji sie wymasowałam :cool3: Quote
Alicja Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='clockwork']zamówić pana który robi dobrze??:razz: z dojazdem do domu... nie łapnęłam- mam nadzieje że następną razą wypali mu w ręce :angryy: telefonik odzyskany, przy okazji sie wymasowałam :cool3:[/QUOTE] ale Ci zazdraszczam masowania , następną razą zgub telefon w drodze do mnie ;) i niech do mnie go odwiezie ;) . Może kiedy trafię na masowanko jak u was będzie ;). Debila od petardy to jakbym złapała to ma ją w odbycie tą petardę , jak czopek bym mu wcisnęła . Quote
Alicja Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 buuuuuuuuuuuuuuuuu....mój Szymon wyjeżdża na stałe do Warszawy :placz: i kto mi będzie obcinał włoski .... Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Alicja'] Debila od petardy to jakbym złapała to ma ją w odbycie tą petardę , jak czopek bym mu wcisnęła .[/QUOTE] Sytuacja z petardą masakra, debili nie sieją jak widać ale przyznam, że jak przeczytałam o tym czopku i wciskaniu to padłam :evil_lol: Quote
natija Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 o ile fot,a w dodatku jakie zdjecia:crazyeye::cool3:wize,ze wyprawa byla udana:)szalenstwa w wodzi byly:) Quote
Kaaasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 http://images10.fotosik.pl/4356/81e666b654e9db3d.jpg Takiemu to dobrze :loveu: Quote
Alicja Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='natija']o ile fot,a w dodatku jakie zdjecia:crazyeye::cool3:wize,ze wyprawa byla udana:)szalenstwa w wodzi byly:) to 1/3 wszystkich ... są jeszcze z 16 , kurcze musze iść do jakiegoś magika bo coś nie gra mi z aparatem szaleństwa w wodzie są zawsze , on chyba kaczką był w poprzednim wcieleniu ;) [quote name='Kaaasia']http://images10.fotosik.pl/4356/81e666b654e9db3d.jpg Takiemu to dobrze :loveu: chyba też mu zazdroszczę ;) Quote
natija Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 no to super tzn,ze bedzie ciag dalszy:):multi: Quote
maciaszek Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Katujesz nas... za oknem taki gorąc, a Ty nam tu wodę pokazujesz :mad:. Zdjęcia piękne. Aż chciałoby się w nie wejść ;). Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Fajne fotki, już to pisałam ale fajnie tam macie :lol: Aż chciałoby się w nie wejść ;-). I to bardzo :lol: Quote
Alicja Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='natija']no to super tzn,ze bedzie ciag dalszy:):multi:[/QUOTE] będą ,bedą;) [quote name='agaciaaa']Super klimatyczne fotki :)[/QUOTE] na upalne dni w sam raz ;) [quote name='maciaszek']Katujesz nas... za oknem taki gorąc, a Ty nam tu wodę pokazujesz :mad:. Zdjęcia piękne. Aż chciałoby się w nie wejść ;).[/QUOTE] ostrzegam na początku zimna ;) [quote name='Ania!']Fajne fotki, już to pisałam ale fajnie tam macie :lol: I to bardzo :lol:[/QUOTE] fajnie , nawet bardzo fajnie tam mamy , tylko czasem komary mnie nie lubią ;) Quote
Asiaczek Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Ja po ostatnim pogryzieniu w nocy przez komary, to zaraz nastepnej nocy spsikałam sie jakims OFF'em (nawet ładnie pachnie) i miałam noc spokojna:) Pzdr. Quote
monia&nero Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 piękne foty ! normalnie u nas dziś taki upał że popluskałam bym się tak jak Ozzy :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 U nas też taki upał, roztopić się można. Quote
natija Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 a ja tam nie narzekam,bo jeszcze tylko dzisiaj slonko mocno grzeje,wiec niech grzeje ;):) Quote
Alicja Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Asiaczek']Ja po ostatnim pogryzieniu w nocy przez komary, to zaraz nastepnej nocy spsikałam sie jakims OFF'em (nawet ładnie pachnie) i miałam noc spokojna:) Pzdr.[/QUOTE] no u nas na szczęście na razie w domu nie ma , tak jak pisałam jaskółeczki załatwiają sprawe , jedynie w lesie lezą na mnie strasznie , ale ja tam daje radę ;) ...poza tym Deet'a mam w samochodzie :lol: zamiast ze sobą [quote name='TTB']takiemu to się dobrze żyje :D[/QUOTE] no ba , wiedział jak się urządzic ;) [quote name='monia&nero']piękne foty ! normalnie u nas dziś taki upał że popluskałam bym się tak jak Ozzy :)[/QUOTE] uwierz że ja dziś też ... od 8 rana siedziałam w przychodni na kontroli u ortopedy , potem godzina na RTG , potem znów lekarz , jak mi się uda załatwić i przejść komisję ( kurcze potrzebne potężne kciuki aby się udało ) to od września poszłabym na urlop dla poratowania zdrowia , a jak nie to od wrzesnia idę na L4 , w październiku wybieram się na 1szą operację i jak wszystko się uda to po nowym roku kolejna [quote name='Ania!']U nas też taki upał, roztopić się można.[/QUOTE] u mnie też :( a jutro od 6.30 do 15 w przedszkolu siedzę , chyba umrę z gorąca [quote name='natija']a ja tam nie narzekam,bo jeszcze tylko dzisiaj slonko mocno grzeje,wiec niech grzeje ;):)[/QUOTE] ja nigdy nie kryłam , ze nie lubię upałów , ja strasznie cierpię w taką pogodę , więc nie mam co lubić ;) Quote
Recommended Posts