Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']kurde kusząca propozycja z tymi masażami , bo to mi teraz potrzebne

cholerka ja z dnia na dzień przepowiadam :(

Kurde , łapnęłaś dziada od petardy ??? Nogi z dupy bym powyrywała

oooooooooooooooooooo Medorowa :)

i co z telefonem ??

gówniarze są do przerobu na szmelc

U mnie dziś jeszcze było oki , bo dach sięjeszcze nie nagrzał , nawet w domu przyjemnie było , ale pewnikiem od jutra będę cierpieć[/QUOTE]

zamówić pana który robi dobrze??:razz: z dojazdem do domu...

nie łapnęłam- mam nadzieje że następną razą wypali mu w ręce :angryy:

telefonik odzyskany, przy okazji sie wymasowałam :cool3:

Posted

[quote name='clockwork']zamówić pana który robi dobrze??:razz: z dojazdem do domu...

nie łapnęłam- mam nadzieje że następną razą wypali mu w ręce :angryy:

telefonik odzyskany, przy okazji sie wymasowałam :cool3:[/QUOTE]

ale Ci zazdraszczam masowania , następną razą zgub telefon w drodze do mnie ;) i niech do mnie go odwiezie ;) . Może kiedy trafię na masowanko jak u was będzie ;).
Debila od petardy to jakbym złapała to ma ją w odbycie tą petardę , jak czopek bym mu wcisnęła .

Posted

[quote name='Alicja']
Debila od petardy to jakbym złapała to ma ją w odbycie tą petardę , jak czopek bym mu wcisnęła .[/QUOTE]

Sytuacja z petardą masakra, debili nie sieją jak widać ale przyznam, że jak przeczytałam o tym czopku i wciskaniu to padłam :evil_lol:

Posted

[quote name='natija']o ile fot,a w dodatku jakie zdjecia:crazyeye::cool3:wize,ze wyprawa byla udana:)szalenstwa w wodzi byly:)

to 1/3 wszystkich ... są jeszcze z 16 , kurcze musze iść do jakiegoś magika bo coś nie gra mi z aparatem
szaleństwa w wodzie są zawsze , on chyba kaczką był w poprzednim wcieleniu ;)

[quote name='Kaaasia']http://images10.fotosik.pl/4356/81e666b654e9db3d.jpg Takiemu to dobrze :loveu:

chyba też mu zazdroszczę ;)

Posted

[quote name='natija']no to super tzn,ze bedzie ciag dalszy:):multi:[/QUOTE]

będą ,bedą;)

[quote name='agaciaaa']Super klimatyczne fotki :)[/QUOTE]

na upalne dni w sam raz ;)

[quote name='maciaszek']Katujesz nas... za oknem taki gorąc, a Ty nam tu wodę pokazujesz :mad:.
Zdjęcia piękne. Aż chciałoby się w nie wejść ;).[/QUOTE]
ostrzegam na początku zimna ;)

[quote name='Ania!']Fajne fotki, już to pisałam ale fajnie tam macie :lol:

I to bardzo :lol:[/QUOTE]

fajnie , nawet bardzo fajnie tam mamy , tylko czasem komary mnie nie lubią ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja po ostatnim pogryzieniu w nocy przez komary, to zaraz nastepnej nocy spsikałam sie jakims OFF'em (nawet ładnie pachnie) i miałam noc spokojna:)

Pzdr.[/QUOTE]

no u nas na szczęście na razie w domu nie ma , tak jak pisałam jaskółeczki załatwiają sprawe , jedynie w lesie lezą na mnie strasznie , ale ja tam daje radę ;) ...poza tym Deet'a mam w samochodzie :lol: zamiast ze sobą

[quote name='TTB']takiemu to się dobrze żyje :D[/QUOTE]

no ba , wiedział jak się urządzic ;)

[quote name='monia&nero']piękne foty ! normalnie u nas dziś taki upał że popluskałam bym się tak jak Ozzy :)[/QUOTE]

uwierz że ja dziś też ...
od 8 rana siedziałam w przychodni na kontroli u ortopedy , potem godzina na RTG , potem znów lekarz , jak mi się uda załatwić i przejść komisję ( kurcze potrzebne potężne kciuki aby się udało ) to od września poszłabym na urlop dla poratowania zdrowia , a jak nie to od wrzesnia idę na L4 , w październiku wybieram się na 1szą operację i jak wszystko się uda to po nowym roku kolejna

[quote name='Ania!']U nas też taki upał, roztopić się można.[/QUOTE]

u mnie też :( a jutro od 6.30 do 15 w przedszkolu siedzę , chyba umrę z gorąca

[quote name='natija']a ja tam nie narzekam,bo jeszcze tylko dzisiaj slonko mocno grzeje,wiec niech grzeje ;):)[/QUOTE]
ja nigdy nie kryłam , ze nie lubię upałów , ja strasznie cierpię w taką pogodę , więc nie mam co lubić ;)