Katerinas Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Alicja napisał(a):o niebo lepiej jak nie trzeba siedzieć w pracy i mówić , mówić , mówić :) hehe :) Odpoczywaj :) Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Katerinas napisał(a):hehe :) Odpoczywaj :) zaraz leze do apteki i na zakupy , a potem muszę sobie rozpisać plan zajęć domowych na tydzień :) Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Zajęć domowych? 1. Leżing 2. Czytanie 3. Jedzenie 4. Leżing... :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Zajęć domowych? 1. Leżing 2. Czytanie 3. Jedzenie 4. Leżing... :diabloti: to tysz :) dodaj kawa kawa kawa plany miesięczne 2 zaległe protokoły kawa spacer z psem aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Alicja napisał(a): aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt: GRATULACJE :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Rinuś napisał(a):GRATULACJE :diabloti: Dziękuję :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Alicja napisał(a):aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt: Geniusz! :diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 zuzolandia napisał(a):Sklerotikus ;-) hihihihih oj tam , oj tam FredziaFredzia napisał(a):Geniusz! :diabloti: :grins: tak mi mów Quote
angineuuka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Alicja napisał(a):to tysz :) dodaj kawa kawa kawa plany miesięczne 2 zaległe protokoły kawa spacer z psem aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt: hahaha, mialam kiedys to samo :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Alicja napisał(a):to tysz :) aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt: ale z Ciebie perfekcyjna pani domu , umiesz kase oszczędzać :loveu: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Vectra napisał(a):ale z Ciebie perfekcyjna pani domu , umiesz kase oszczędzać :loveu: nie umiam :oops::roll:....... skoro już wylazłam z domu to poszłam do składu dla biedoty na zakupy :cool3:...jutro włoskie danie dla biednych ...pizza:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Angi napisał(a):hahaha, mialam kiedys to samo :evil_lol: wiesz , zależy jak daleko do apteki ;) ja mam 15 minut spacerkiem :lol: pójdę jutro :) Quote
Doginka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Alicja napisał(a):... łapnęłam drewniany klocek i śru Krzysia w głowę :evil_lol: Niezła aparatka z Ciebie:roflt: Alu nie wolno chodzić do apteki jak jest się chorym:lol::diabloti: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Doginka napisał(a):Niezła aparatka z Ciebie:roflt: oj tam oj tam :) Alu nie wolno chodzić do apteki jak jest się chorym:lol::diabloti: do apteki wolno i trzeba mieć kwitek :lol: Quote
Katerinas Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Alicja napisał(a):aha , byłam w aptece ....recepty zostawiłam w domu :roflt: hahaha :lol: Ja dziś dojdziesz do apteki to kup sobie... nooo... zapomniałam jak ten lek się nazywa ... na pamięć ;) Ja też musze sobie kupić ;) Quote
Alicja Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Katerinas napisał(a):hahaha :lol: Ja dziś dojdziesz do apteki to kup sobie... nooo... zapomniałam jak ten lek się nazywa ... na pamięć ;) Ja też musze sobie kupić ;) Bilobil :grins: póki co kupiłam magnez :) Migdałki odpusciły , teraz tylko czekam aż węzełki się pomniejszą i znów będę funkel nówka nieśmigana :) Quote
agaciaaa Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Alicja napisał(a):wzięłabyś taką wielką wesz w palce :shock: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inne robaczki na szczęście mnie ominęły ale koleżanka dorobiła się hodowli :evil_lol: , to była masakra , pracowała w takim pkt przedszkolnym na wsi , podejrzewam że tam połowa dzieci miała bogate życie wewnętrzne Nie wzięłabym!!! Ja nawet kleszcze psu wyciągać się brzydzę :diabloti: takie spacerujące to luz, zdejmę, ale takich wbitych nie wyciągnę, zawsze to mama robiła za mnie :lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 agaciaaa napisał(a):Nie wzięłabym!!! Ja nawet kleszcze psu wyciągać się brzydzę :diabloti: takie spacerujące to luz, zdejmę, ale takich wbitych nie wyciągnę, zawsze to mama robiła za mnie :lol: nooooooooooooooo , a mnie tu szkalują o drewniany klocek :obrazic: Quote
Alicja Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Izabela124. napisał(a):Zdrówka Alu Ci życzę :) dzięki ;) złego diobli nie bierą ;) Quote
Kaaasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Alicja napisał(a):dzięki ;) złego diobli nie bierą ;) Uff, czyli jestem bezpieczna ;) Zdrówka życzę :smile: Quote
zuzolandia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Topry Alusiofa Slklerotikusofa;-) Ja kupuje w tyjze Pietronce dżem pomaranczofy ...mhh..pycha...kiedys sama robilam ale ze wyczajiłam se ze tam tez jest i to przyzwoicie dobry to przestalam robic i kupuje idac na latwizne . Zdróffka !!! i miziu mizu dla Ossulka ;-) Quote
tatankas Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Widzę Alu,że u was jak zawsze wesoło na wątku,aż miło do was wpadać,szkoda,że tak mało czasu na przyjemności.Zdrówka życzę i głaski dla Ozziego :) Quote
Alicja Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Kaaasia']Uff, czyli jestem bezpieczna ;) Zdrówka życzę :smile:[/QUOTE] nio , bezpieczeństwo to podstawa ;) [quote name='zuzolandia']Topry Alusiofa Slklerotikusofa;-) Ja kupuje w tyjze Pietronce dżem pomaranczofy ...mhh..pycha...kiedys sama robilam ale ze wyczajiłam se ze tam tez jest i to przyzwoicie dobry to przestalam robic i kupuje idac na latwizne . Zdróffka !!! i miziu mizu dla Ossulka ;-)[/QUOTE] kurna translator musiałam włączyć :lol::lol::lol: Buziaki Zuzolki :loveu: [quote name='tatankas']Widzę Alu,że u was jak zawsze wesoło na wątku,aż miło do was wpadać,szkoda,że tak mało czasu na przyjemności.Zdrówka życzę i głaski dla Ozziego :)[/QUOTE] lepiej wesoło aniżeli smutno ...z tym że u mnie czas też jakoś nie chce się rozmnażac ;) a teraz złapałam trochę wolnego więc luzik pomiędzy obowiązkami domowymi Quote
Recommended Posts