Gioco Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0734.jpg - wszystko z zasadami savoir vivre :evil_lol: Quote
Gioco Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 anetta napisał(a):Ala chyba jeszcze się grilluje :lol: A ile czasu należy grillować Alę? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Nie, Ala dzisiaj juz powróciła na łono Rodziny, pewnie dochodzi do siebie, hahaha... pzdr. Quote
agaciaaa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 http://images10.fotosik.pl/1401/08a9c9fe9d72159f.jpg Sara też lubi szukać skarbów na dnie :lol: http://i1134.photobucket.com/albums/m604/nitka31/Mona/IMG_0739.jpg jak grzecznie pozują :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [FONT=arial][B]Wróciłam w niedzielkę ... ( tak jak napisała Tengusia) , ale mój laptopik , był u swojego wracza po nową nagrywarkę . Ostatnio nie załozył , bo wyladował w szpitalu i teraz wykorzystali czas ze mnie nie było :). Ostatnie dni miałam ciekawe :) .Najpierw była Asia z Rodzinką u nas w odwiedzinki ( dementuję plotki jakoby Ozzy zdradzał Monisię z Sabiną , nie widzieli się od lutego , mój synuś po prostu nie jest nachalny w stosunku do dziewczyn:)) Potem kilka dni spędzone z TZtem i Ozzym a potem wyjazd do Warszawki i okolic .Wizyta u Asiaczka ( Asiu obiadek i deserek był pyszoteria ) potem kilka dni u Vectry . Odpoczęłam , nagadałyśmy się znów na jakiś czas i szkoda ze w lesie czas tak szybko mija :( ... Polecam podróże liniami Polski Bus .[/B][/FONT] Quote
monia&nero Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 a czy foty z tych wojaży som ???? Pozdrowionka i głaski dla Ozzulca:loveu: Quote
Alicja Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='monia&nero']a czy foty z tych wojaży som ???? Pozdrowionka i głaski dla Ozzulca:loveu:[/QUOTE] foty generalnie tylko z lasu i tylko psiowe ...przeglądając zauważyłam , że nie mam Lalki na fotach :( Jak byłam na wyjeździe to umarła sunieczka amstafka , koleżanka mojego Ozzulca , właściwie to min dzięki niej zdecydowaliśmy się na asta ... kto odwiedzał nas od początku to pamięta MINI [*]... skończyła niedawno 8 lat :( Quote
Alicja Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Gioco']Witaj Ala :hand:[/QUOTE] witanko :hand: Quote
monia&nero Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Alicja']foty generalnie tylko z lasu i tylko psiowe ...przeglądając zauważyłam , że nie mam Lalki na fotach :( Jak byłam na wyjeździe to umarła sunieczka amstafka , koleżanka mojego Ozzulca , właściwie to min dzięki niej zdecydowaliśmy się na asta ... kto odwiedzał nas od początku to pamięta MINI [*]... skończyła niedawno 8 lat :([/QUOTE] dlaczego psiaki tak szybko obchodzą [*] [*] [*] :( Quote
Kaaasia Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Mini [*] :-( Nasze pieski stanowczo za krótko żyją :-( Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Alicja'] Jak byłam na wyjeździe to umarła sunieczka amstafka , koleżanka mojego Ozzulca , właściwie to min dzięki niej zdecydowaliśmy się na asta ... kto odwiedzał nas od początku to pamięta MINI [*]... skończyła niedawno 8 lat :([/QUOTE] Bardzo przykre, szczególnie że 8 lat to nie czas na takie pożegnanie :shake: Quote
Tengusia Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Alicja'] Jak byłam na wyjeździe to umarła sunieczka amstafka , koleżanka mojego Ozzulca , właściwie to min dzięki niej zdecydowaliśmy się na asta ... kto odwiedzał nas od początku to pamięta MINI [*]... skończyła niedawno 8 lat :([/QUOTE] taka młodziutka :( Quote
Alicja Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [FONT=arial]Ano żal :( ....Mini nie była psem z pseudo , żeby ktoś nie pomyślał , była z tej fabryki co Monisia Fioneczki . Mini chorowała ...okazuje się ze właściwie co rusz coś nowego dochodziło ( guzy , padaczka , raczysko ...). Ktokolwiek pyta o psy z hodowli zaraz odradzam tą produkcję . Szukają teraz pieska , nie chcą już suni. U nas maj .... :) Wczoraj zafundowaliśmy sobie z TZtem ucztę duchową , wyrwaliśmy się na koncert jubileuszowy wspaniałego perkusisty i wibrafonisty , Irka Głyka . Gośćmi na koncercie byli min: SBB, Krzak , Ewa Uryga , Bernard Maseli (:cool2: wirtuoz wibrafonu) i wiele znanych postaci z krainy jazzu , blues'a i odrobiny rocka. Koncert trwał od 19 do 23.15 , z 15 minutową przerwą , było SUPER :cool2: [/FONT] Quote
Doginka Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Szkoda suni [*] Alu zdradzisz mi z jakiego zakładu produkcyjnego była?:hmmmm: Jestem obrzydliwie ciekawskim stworzeniem, ale za to dyskretnym;-) Quote
Asiaczek Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Szkoda Mini, i fakt, 8 lat to nie czas na odchodzenie... Dla Mini ["]... Pzdr. Quote
Alicja Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [FONT=arial]Weekend ...kurna jego gajowego ....a za oknem szarówa i deszcz ...tradycji stało się za dość :diabloti:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 U nas wczoraj to tak bylo, jak piszesz. ale dzisiaj to juz słoneczko jest:) pzdr. Quote
anetta Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Gioco']A ile czasu należy grillować Alę? :evil_lol:[/QUOTE] :eviltong: aż się zarumieni Wielka szkoda suńki, tyle lat miała jeszcze przed sobą. Współczuję :( ['] Czekamy na majówkowe foty. Quote
Recommended Posts