Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=arial][B]Wróciłam w niedzielkę ... ( tak jak napisała Tengusia) , ale mój laptopik , był u swojego wracza po nową nagrywarkę . Ostatnio nie załozył , bo wyladował w szpitalu i teraz wykorzystali czas ze mnie nie było :).

Ostatnie dni miałam ciekawe :) .Najpierw była Asia z Rodzinką u nas w odwiedzinki ( dementuję plotki jakoby Ozzy zdradzał Monisię z Sabiną , nie widzieli się od lutego , mój synuś po prostu nie jest nachalny w stosunku do dziewczyn:))
Potem kilka dni spędzone z TZtem i Ozzym a potem wyjazd do Warszawki i okolic .Wizyta u Asiaczka ( Asiu obiadek i deserek był pyszoteria ) potem kilka dni u Vectry . Odpoczęłam , nagadałyśmy się znów na jakiś czas i szkoda ze w lesie czas tak szybko mija :( ...
Polecam podróże liniami Polski Bus .[/B][/FONT]

Posted

[quote name='monia&nero']a czy foty z tych wojaży som ???? Pozdrowionka i głaski dla Ozzulca:loveu:[/QUOTE]

foty generalnie tylko z lasu i tylko psiowe ...przeglądając zauważyłam , że nie mam Lalki na fotach :(

Jak byłam na wyjeździe to umarła sunieczka amstafka , koleżanka mojego Ozzulca , właściwie to min dzięki niej zdecydowaliśmy się na asta ... kto odwiedzał nas od początku to pamięta MINI
[*]... skończyła niedawno 8 lat :(

Posted

[quote name='Alicja']foty generalnie tylko z lasu i tylko psiowe ...przeglądając zauważyłam , że nie mam Lalki na fotach :(

Jak byłam na wyjeździe to umarła sunieczka amstafka , koleżanka mojego Ozzulca , właściwie to min dzięki niej zdecydowaliśmy się na asta ... kto odwiedzał nas od początku to pamięta MINI
[*]... skończyła niedawno 8 lat :([/QUOTE]
dlaczego psiaki tak szybko obchodzą
[*]
[*]
[*] :(

Posted

[quote name='Alicja']

Bardzo przykre, szczególnie że 8 lat to nie czas na takie pożegnanie :shake:

Posted

[quote name='Alicja']

taka młodziutka :(

Posted

[FONT=arial]Ano żal :( ....Mini nie była psem z pseudo , żeby ktoś nie pomyślał , była z tej fabryki co Monisia Fioneczki . Mini chorowała ...okazuje się ze właściwie co rusz coś nowego dochodziło ( guzy , padaczka , raczysko ...). Ktokolwiek pyta o psy z hodowli zaraz odradzam tą produkcję .
Szukają teraz pieska , nie chcą już suni.

U nas maj .... :)
Wczoraj zafundowaliśmy sobie z TZtem ucztę duchową , wyrwaliśmy się na koncert jubileuszowy wspaniałego perkusisty i wibrafonisty , Irka Głyka . Gośćmi na koncercie byli min: SBB, Krzak , Ewa Uryga , Bernard Maseli (:cool2: wirtuoz wibrafonu) i wiele znanych postaci z krainy jazzu , blues'a i odrobiny rocka.
Koncert trwał od 19 do 23.15 , z 15 minutową przerwą , było SUPER :cool2:

[/FONT]

Posted

[quote name='Gioco']A ile czasu należy grillować Alę? :evil_lol:[/QUOTE]
:eviltong: aż się zarumieni

Wielka szkoda suńki, tyle lat miała jeszcze przed sobą. Współczuję :( [']

Czekamy na majówkowe foty.