Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ozzulec jakie szpony ma :D Moja też miała takie do dzisiaj,wzięłam ją na boisko,za piłeczką poganiała,tylne zdarła sobie przy hamowaniu,ma króciutkie ,że w powietrzu teraz są,jeden aż do krwi.Na jutro mam bojowe zadanie-wymyślić,jak jej przystrzyc przednie ;)

Posted

tatankas napisał(a):
Ozzulec jakie szpony ma :D Moja też miała takie do dzisiaj,wzięłam ją na boisko,za piłeczką poganiała,tylne zdarła sobie przy hamowaniu,ma króciutkie ,że w powietrzu teraz są,jeden aż do krwi.Na jutro mam bojowe zadanie-wymyślić,jak jej przystrzyc przednie ;)

Ozzulcowi nie da się przyciąć , zaraz krwią sika na odległość , systematycznie sobie ściera na długość taką jaka potrzebna a najlepiej latem w rzece

Posted

Alicja napisał(a):
Ozzulcowi nie da się przyciąć , zaraz krwią sika na odległość , systematycznie sobie ściera na długość taką jaka potrzebna a najlepiej latem w rzece

Toż dlatego nie proponuję ścinania,ja nigdy nie ścinałam staruszce i tej też nie ścinałam,trzeba przeciągnąć po betonie i się same zedrą :D

Posted

tatankas napisał(a):
Toż dlatego nie proponuję ścinania,ja nigdy nie ścinałam staruszce i tej też nie ścinałam,trzeba przeciągnąć po betonie i się same zedrą :D

no własnie TZta namawiałam żeby Ozzulca zapiąć do samochodu i ciągnąć :diabloti:

Mówie Ci , rewelacyjnie górskie rzeczki z kamulcami ścierają pazury .

• 2 weeks later...
Posted

Dogo zostało posprzątane ...niektórym pewnie to na rękę , bo i poznikało trochę a i serwer się wyczyścił ....a podobno swego czasu inwestowali w nówkę sztukę ....pewnie z demobilu chińskiej armii

Posted

Doginka napisał(a):
Już przez te 10 dni chyba kupiłaś tonę tych pilników i zdarłaś wszystkim diabłom pazurki:roflt:

U mnie w galerii staffik dla Ciebie;-)

wczoraj dopiero dotarł pilnik , bo oczywiście najlepszy sklep to allegro :diabloti:
podjechałam pod OBI , to sam widok tysiąca aut na parkingu mnie przegonił w siną dal.
To nie staffik , tylko astman :diabloti:

Posted

Ania! napisał(a):
A myślałam, że dzisiaj skacząc po dogo nic mnie nie rozbawi :grin:

[FONT=arial]zawsze możesz na mnie liczyc :grins:[/FONT]

Vectra napisał(a):
wczoraj dopiero dotarł pilnik , bo oczywiście najlepszy sklep to allegro :diabloti:
podjechałam pod OBI , to sam widok tysiąca aut na parkingu mnie przegonił w siną dal.
To nie staffik , tylko astman :diabloti:

[FONT=arial]też tak myślałam [/FONT]

Kaaasia napisał(a):
Dogo cofnęło nas w czasie :evil_lol:

[FONT=arial]
jesteśmy młodzse o 10 dni :diabloti:
[/FONT]

rufusowa napisał(a):
Ozzy bezjajeczny prezentuje się bardziej dogomaniacko jeśli wiecie co mam na myśli :)

Miło było obejrzeć leśne fotki :) Kawaler pięknie wygląda!

[FONT=arial]ale bezjajeczność cholernik zawdzięcza swojej prostacie nie dogo :lol:
[/FONT]

[FONT=arial]Piątek 13tego :roll:...nic z tych rzeczy , nie jestem przesądna ...ale dlaczego złapaliśmy ,,panę,, jadąc na zakupy :hmmmm: .... i zamiast szwedania się i kupienia czegoś co nie było na liście zakupów ...zrobiłam zakupy w ciagu 15 minut ...w Auchanie :roll: [/FONT]

Posted

Vectra napisał(a):
poka ręce :diabloti:
ubawiłaś mnie do łez :evil_lol:

[FONT=arial]no so ty ...nie podoba się Tobie :hmmmm: ?? :grins: na więcej mi palców zabrakło :lol:

szkoda że szefa tak krótko nie było :lol:
[/FONT]

Posted

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko i całuski Ozzulkowi zasyłamy:)
dzi

ękujemy i wzajemnie :)

Rika-diablica napisał(a):
Alu popraw sygnaturę bo po awarii wątki mają inne numery istrukture, stare linki opisowe nikomu nie będą działać. :-))
Stary: http://www.dogomania.pl/threads/15076-Teraz-OZZY-.........i-nie-tylko-)

Aktualny: http://www.dogomania.pl/forum/threads/15076-Teraz-OZZY-i-nie-tylko-)

Głaski przesyłamy ;)

wywala mi sygnature , że niby mam czegos tam za dużo

Rika-diablica napisał(a):
Witamy i głaski zasyłamy ;-)) p.s. Zawilce wylądowały :-))

widziałam , dzięki ;)