Doginka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Alu, ale tam u Was już zielono - w Wawie dopiero pączki na drzewach zaczynają się rozwijać:crazyeye: Boxie cuudo, szczególnie ten Furciaczkowy:loveu: No bo o Ozzym to tylko same achy i ochy będę pisać - podlizuję się:loveu::lol: Quote
Alicja Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [quote name='Asiaczek']Aw tej zbieraninie nie było żadnego baska...? Pytam,bo wiesz, one się wszędzie wcisną, hahaha.... niestety czy może stety ;) basków nie było , było sporo kundelków , cała masa kundelków w typie york ...w Żorach jest jorcze zagłębie :diabloti: jakaś cała hodowla weścików , coś w stylu sky teriera , szitsiaki , szelciaki , dogi , wejmarek , bulinka , astowate ...ale nie robiłam fot za dużo , bo chcialam porozmawiać z Rodzicami ;) Lolusia , więc głównie z nimi spędziłam czas , troszkę pogadałam z Klockową , troszkę z innymi znajomymi i wrócilismy po nasze psiątko :loveu: To konkretnie o której będzie na W-w Metro Wilanowska? Pzdr. na Metro Wilanowska będę ok 14.45 [quote name='Doginka']Alu, ale tam u Was już zielono - w Wawie dopiero pączki na drzewach zaczynają się rozwijać:crazyeye: Boxie cuudo, szczególnie ten Furciaczkowy:loveu: No bo o Ozzym to tylko same achy i ochy będę pisać - podlizuję się:loveu::lol: u nas w ciągu 2 dni zrobiło się cudownie zielono , wczoraj jeszcze było zimno a dziś cudowna wiosna :loveu: Quote
Doginka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Jeśli chodzi o słoneczko i temperaturę powietrza, to u nas dziś lato:lol:;-) Quote
FredziaFredzia Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 U nas też, na krótki rękaw latałam po ogrodzie. ;) Quote
tatankas Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Buuuuuuuuu a u mnie niby ciepło,ale wiatr głowy urywa,wszystko na balkonie mi lata i stuka :( Quote
maciaszek Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Niesamowite są te kolory, takie pustynne/preriowe. Ozzulek idealnie do nich pasuje :). A zielono rzeczywiście zrobiła się błyskawicznie. Wczoraj na drzewach pod naszym blokiem jeszcze pąki, dziś zielenina :). Quote
Kaaasia Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 http://images10.fotosik.pl/1385/b28c23726f50b450.jpg Rany ale boksiołków :mdleje:. A Loluś jest po prostu boski :iloveyou: http://images10.fotosik.pl/1385/d374525ac51328b4.jpg Ale groźna mina. Tylko do całowania :buzi: Quote
Alicja Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [quote name='Doginka']Jeśli chodzi o słoneczko i temperaturę powietrza, to u nas dziś lato:lol:;-) [FONT=arial]u nas było 19 stopni :p[/FONT] [quote name='FredziaFredzia']U nas też, na krótki rękaw latałam po ogrodzie. ;) [FONT=arial]szczęściara :) ja w bluzie pomykałam jeszcze [/FONT] [quote name='tatankas']Buuuuuuuuu a u mnie niby ciepło,ale wiatr głowy urywa,wszystko na balkonie mi lata i stuka :( [FONT=arial]bliżej morza ;)[/FONT] [quote name='maciaszek']Niesamowite są te kolory, takie pustynne/preriowe. Ozzulek idealnie do nich pasuje :). A zielono rzeczywiście zrobiła się błyskawicznie. Wczoraj na drzewach pod naszym blokiem jeszcze pąki, dziś zielenina :). [FONT=arial]myślałam , ze kolory wyszły nienaturalnie , tak więc wyciagnęłam TZta na spacer w to samo miejsce i okazuje się ze tam tak jest :evil_lol:[/FONT] [quote name='Kaaasia']http://images10.fotosik.pl/1385/b28c23726f50b450.jpg Rany ale boksiołków :mdleje:. A Loluś jest po prostu boski :iloveyou: http://images10.fotosik.pl/1385/d374525ac51328b4.jpg Ale groźna mina. Tylko do całowania :buzi: [FONT=arial]Loluś i Lolusiowi ludzie ...wspaniali :)[/FONT] Quote
Grosziwo Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Byłam w Żorach ok. 15:00. Oczywiście boksie wycałowałam , zresztą z wzajemnością co skutkowało pięknie "oznakowanym" ubraniem :evil_lol: Szkoda, że się nie spotkałyśmy. Quote
Alicja Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='Grosziwo']Byłam w Żorach ok. 15:00. Oczywiście boksie wycałowałam , zresztą z wzajemnością co skutkowało pięknie "oznakowanym" ubraniem :evil_lol: Szkoda, że się nie spotkałyśmy. [FONT=arial] no właśnie Gosia mi powiedziała , ze byłyście tak późno , szkoda że nie dogadałyśmy się telefonicznie , bo o 15 to ja już biegałam z Ozzym po lesie w Wielopolu ;) Iwonko ,trafisz do mnie bez problemu , Gosia myślę też ....i umawiamy się na spotkanko , innego wyjścia nie ma :lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='Vectra']Ty się pakujesz ? [FONT=arial] :hmmmm: jesce nie :grins:ale już mam zagwozdkę czy limit 20kg bagażu to dobry pomysł przewoźnika :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='Alicja'][FONT=arial] :hmmmm: jesce nie :grins:ale już mam zagwozdkę czy limit 20kg bagażu to dobry pomysł przewoźnika :diabloti::evil_lol:[/FONT] samolotem lecisz :hmmmm: Quote
Alicja Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='Vectra']samolotem lecisz :hmmmm: [FONT=arial]nie :grins: w PolskimBusie też jest limit , bagaż 20 kg + 5 kg podręczny :lol:, idę zważyć aparat :diabloti: [/FONT] Quote
Vectra Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='Alicja'][FONT=arial]nie :grins: w PolskimBusie też jest limit , bagaż 20 kg + 5 kg podręczny :lol:, idę zważyć aparat :diabloti: [/FONT] ciekawe czy mają wagę i będą to sprawdzać :p Quote
Alicja Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='Vectra']ciekawe czy mają wagę i będą to sprawdzać :p [FONT=arial] :hmmmm: może mnie postawią z bagażem na tej wadze dla tirów :lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='Alicja'][FONT=arial] :hmmmm: może mnie postawią z bagażem na tej wadze dla tirów :lol:[/FONT] i zwrócą Ci nadpłatę , za NIEDOBAGAŻ :evil_lol: zapowiadają podobno , przepiękne lato w majowy weekend , weź se kostium ;) Będziem trzaskać się na mahoń :evilbat: Prosiaki mam w części wyganiane , jadę zgarnąć Ulkę z metro Wilanowska :cool3: i wracamy wyganiać prosiaki "part 2" Quote
Alicja Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Vectra napisał(a):i zwrócą Ci nadpłatę , za NIEDOBAGAŻ :evil_lol: zapowiadają podobno , przepiękne lato w majowy weekend , weź se kostium ;) Będziem trzaskać się na mahoń :evilbat: Prosiaki mam w części wyganiane , jadę zgarnąć Ulkę z metro Wilanowska :cool3: i wracamy wyganiać prosiaki "part 2" kostium powiadasz :hmmmm: pomyślę nad tym ;) aaaa no przecie mamunia Bajki dziś przyjeżdza :)to Ulka też PolskimBusem ?? Quote
Oscar Patric Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 witamy się cieplutko:) miłego wypoczynku pozdrawiamy Quote
Alicja Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:smile: miłego wypoczynku pozdrawiamy :hand: [FONT=arial] A Ozzulek miał dziś odwiedziny Mony :loveu: a My Fioneczki i Krisa :) ...Monia dała mi buziaka :loveu:[/FONT] Quote
Kaaasia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Milego weeeeeeeeeeeeeeekendu życzymy :grins: Quote
Asiaczek Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 A co chcesz zabrać, że az 20 kg bagazu potrzebujesz...? pzdr. Quote
Matusz Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 widzę, że babula pół domostwa zabiera w bagaż! :eviltong::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 [quote name='Kaaasia']Milego weeeeeeeeeeeeeeekendu życzymy :grins: [FONT=arial]wzajemnie :)[/FONT] [quote name='Asiaczek']A co chcesz zabrać, że az 20 kg bagazu potrzebujesz...? pzdr. [FONT=arial]no i wydało się ....kreacje i kosmetyki by robić się na bóstwo :lol:[/FONT] [quote name='Matusz']widzę, że babula pół domostwa zabiera w bagaż! :eviltong::diabloti::evil_lol: [FONT=arial]Ozzy musi się zmieścić ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 [FONT=arial]Pojechaliśmy sobie do lasu ...i był strumyczek doprowadzający wodę do rozlewiska ....i była woda i błotko ...[/FONT] [FONT=arial]po powrocie do domu była kąpiel na trawniku przed domem :diabloti:pies potem spał jak wymordowany [/FONT]:evil_lol: [FONT=arial]Za to miło spędziliśmy dziś czas :p[/FONT] Quote
Recommended Posts