Hawanka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Chantell']jakie firmy teraz wysyłają próbki?[/QUOTE] Chetnie tez sie dowiem ;) Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Wiecie ze ja juz dzis dostalam probki??Bylam w szoku- bp pisalam chyba 26.12 maile...przyslala mi firma:.JOSERA (nawet nie slyszalam o takiej- ale widocznie wyslalam;)..i jeszcze jedna KOEBERS(chyab ze to ta wlasnie- JOSERA) przyslala odp ze juz probki wyslane:)NAtomiast MAGNUSSON odp ze chetnie przysla 800gr ale jak im wysle 8 zł za przesylke...to chyba nie jest dobry interes..?? A...i NESTLE PURINA odp ze niestey nie wysylaja darmowych probek..:)Ale to akurat mnie nie martwi bo o NESTLE sie naczytalam:/.... I tak jestem zadowolona ze tyle firm w ogole odpowiedizalo juz..:)Ladnie z ich strony- a Wam dziekuje za pomoc:) Quote
Hawanka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 To dostałaś z Josery ?? a jake próbeczki podaj nazwy :D Quote
Chantell Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ja zamówię chyba w końcu te próbki magnusson'a to i tak nie dużo 8zł, jak za inne po 400g karmy chcą ponad 10zł Quote
Hawanka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Chantell']ja zamówię chyba w końcu te próbki magnusson'a to i tak nie dużo 8zł, jak za inne po 400g karmy chcą ponad 10zł[/QUOTE] Ja dostałam ta próbke 2 miesiące temu faktycznie duze ładne opakowanie :) Ale co z tego jak pies nawet nie chciał wąchac a co dopiero jeść :D Quote
Chantell Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 taak? a masz ją jeszcze? zrobiłabyś foto granulków? xDD Quote
Hawanka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Chantell']taak? a masz ją jeszcze? zrobiłabyś foto granulków? xDD[/QUOTE] Nie mam nakarmiłam bezpańskie psiaki :) Jadły ale nie chetnie nie wiem co ta karma ma ze psy jedza nie chetnie .... A granulki średnie... np york mojej sąsiadki nie dał sobie rady z granulką... Quote
Chantell Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 żadne nie chciały jeść? może jednak sobie daruję xd Quote
Hawanka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Chantell']żadne nie chciały jeść? może jednak sobie daruję xd[/QUOTE] Bardzo nie chetnie ten zapach jest dziwny troszke . I psa odciąga ... A tak na marginesie czym karmisz swoje psiaki ??? Quote
Jami Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Chantell, poszukaj sobie na Chien ;) Ja dawałam foty granulek. Załapałam się jak jeszcze za darmo wysyłali xdd Moja chętnie wcinała ;) A co do Josery i Koebers to nie dziwić się, że tak szybko przyszło - mi po 3 dniach ;p Quote
gonia66 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Hawanka']To dostałaś z Josery ?? a jake próbeczki podaj nazwy :D[/QUOTE]Dostalam dwie probki: FESTIVAL I KIDS..:) Nawet wczorakj toszke pochrupala jedna z nich...ale dzis juz nie chce....:/ Quote
Marta_Ares Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dla mnie magnuson smierdzial jak proszek do prania :D pies nawet go nie sprobowal... powąchał i odszedł :D Quote
Bewarka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dziękuje za odpowiedź. :) A ja nie zauważyłam różnicy pomiędzy innymi karmami i magnussonem, tzn. suka jadła tak jak normalnie, chociaż ona ma przede wszystkim domowe. ;) Quote
goldi1270 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 U mnie tak samo jak u Marty, nie chciał tego jeść, za to Husse mu smakowało. A jak dostałam próbke Josery z takimi ogromnymi granulkami to jak mu dałam to nie mogłam go od siebie odpędzić :D Quote
Dobermania Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aktualną i poszerzoną o sprawdzone adresy;) Bo z tych z 1. posty novafoods i petfoodworld zostały określone jako nieistniejące, gdy wrócił wysłałany maila. Quote
LadyMusic Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Słyszał ktoś o firmach które wysyłają próbki mokrych karm? Ja wiem że takowe istnieją ale kompletnie nie orientuję się gdzie można je nabyć... Quote
kinga_kinga7 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 też słyszałam,że istnieją,ale nie wiem gdzie Quote
pawelek12 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 mi przysło z kobers jakas duza paczka i rc dwie paczki :D Quote
Evelynkaa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='Marta_Ares']dla mnie magnuson smierdzial jak proszek do prania :D pies nawet go nie sprobowal... powąchał i odszedł :D[/QUOTE] He a mój Alex i sucz mojej siostry ją wcinały i to nawet ze smakiem, tyle że qupe miał brzydką przez dwa dni....więc zostały jako smaczki bo dość duże kawałki... Quote
MaLLLiiNoWa665 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='efra-husky']Czy my też możemy prosić o przesłanie adresików?[/QUOTE] hej wszystkim :p czy ktos moglby mi wyslac na PW adresiki tych stron ?? Bede bardzo wdzieczna :) Quote
Miłośnik Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wiem ,że ten temat już był . W poprzednim pisano w roku 2008-2009 i jeszcze wcześniej . Chodzi mi o aktualne próbki karm dla psów :cool1: Quote
Miłośnik Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='Miłośnik']Wiem ,że ten temat już był . W poprzednim pisano w roku 2008-2009 i jeszcze wcześniej . Chodzi mi o aktualne próbki karm dla psów :cool1:[/QUOTE] Bardzo proszę o wypowiedzi . Quote
twitty Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 a ja nie słyszałam o czymś takim. Ale chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat. Bo fajnie by było mieć namiary na takową firmę, żeby móc wypróbować różne karmy. Więc jeśli mielibyście jakieś namiary na takowe firmy będę wdzięczna, za wszelkie informacje. Quote
Recommended Posts