Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

właśnieee!!!!:cry:co się dzieje z paczuszką na stronie pedigree??:cry:
nie mogę się zarejestrować:(

achaaa...juz wiem;)chyba ta edycja została zakończona bo im się paczuszki wyczerpały:)

Posted

nie no!!!!!!!!:cry:
weszłam na stronę pedigree,potem w "rośnij zdrowo" i "zarejestruj się" zeby dostac paczuszkę,tyle,że jak klikam "zarejestruj się" to mi się niby pojawia,ale miga cały czas:raz jest,raz nie ma(biale tło:shake:) i w ogóle nie działa:cry:
nie wiem co zrobić!!!!:cry:chcę paczuszkę dla mojego maluszkaaaaaa!!!!!!:cry:
dlaczego miałby być ten gorszy i nie skosztować tych specjałów??????:cry:

Posted

Po dwumiesięcznym oczekiwaniu dostałam nareście trzy paczuszki pedigree (na dwie jeszcze czekam) :D oczywiście wszystko pójdzie na 'burki' ze wsi mojej babci.. no tylko jedna zabawke zostawie moim słoneczkom :P
i.. doszła mi w końcu przesyłka z RC z karma dla sznaucerków - tylko dwie paczki po 60g.. - ale niedługo przyśla mi jeszcze dla bernardynki (Maxi Adult) i rottwailerki ( Senior) i dla koteczek, wiem, bo mi napisali maila że wyslą niedługo :multi:

Posted

Blow, wchodziłam tak samo jak ty i u mnie jest wszystko ok. Może spróbuj innym razem, albo jeśli masz możliwość to spróbuj z innego komputera, np. u kogoś znajomego :) powodzenia ;)

Posted

Nie wchodzi ci to: [URL]https://www.mh-uni-ssl.pl/mf/WebForm1.aspx#[/URL] ??? :roll: będziesz musiała chyba z innego kompa skorzystać ;)

Posted

eee czemu Wy się tak emocjonujecie tym pedigree? :crazyeye:
Przecież wiadomo, że to syfffff

Nie lepiej kupić psu kość albo jakiś przysmak np. żwacze?

Posted

[quote name='Squ']eee czemu Wy się tak emocjonujecie tym pedigree? :crazyeye:
Przecież wiadomo, że to syfffff

Nie lepiej kupić psu kość albo jakiś przysmak np. żwacze?[/QUOTE]

Oj Squ ;). Jak rozdają to trza brać :lol: :evil_lol: :eviltong:, hehe.

Posted

[quote name='Cimi']Oj Squ ;). Jak rozdają to trza brać :lol: :evil_lol: :eviltong:, hehe.[/quote]
ii tam :eviltong: ja tam chętna nie jestem.

Posted

No jest taki temat o darmowym jedzonku dla szczeniaków ze schronu z pedigree i jakoś żeśmy zaczeli tu gadać o tym fuuuj dla psiaków :lol: ja psu już za nic w świecie nie dam pedigree...no oprócz tej kości na zęby :lol:

Posted

Z jakich specjałów? Jeżeli uważasz pedigree za specjał to gratuluje! Jak chcesz żeby maluszek po jakimś czsie świecił w ciemności to dawaj mu te specjały.

Posted

Nie wydaje mi się, żeby mała paczka suchej karmy/saszetka zaszkodziła psu..

Spróbuj z innej przeglądarki ;) Mi na Operze nie chce się to wysłać, a na IE bez problemu :p

Posted

[quote name='psiulka'][I][COLOR=royalblue]Zauważyłam, że coraz więcej firm już nie przysyła próbek, chociaż kiedyś to robiła... Szkoda..[/COLOR][/I][/quote]
Skoro pół dogomani chce próbki to się im nie dziwię :diabloti: Oni też mają jakieś ograniczenia zapewne.

Posted

[I][COLOR=royalblue]No tak, jak kiedyś zamawiałam Czikulcowi to dostała dużo, a teraz moja koleżanka zamawia i większość odpisuje, że nie prowadzą wysyłki próbek...[/COLOR][/I]