Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E, nie.... ja nie gromadzę stert przydasi
Nie zbieram klamotów...
Nic z chomika we mnie nie ma, tyle ze wszystko wykorzystuję na wszelkie możliwe sposoby, wyciskam możliwości przedmiotów do cna....
To chyba z chytrości..............
Sama sie dziwię ze nazbierałam tylko jak dotąd do wyrzucenia zaledwie 35-litrowy worek śmieciowy i to nie pełen....

Posted

Pełnia księżyca. Zawsze wtedy mam kłopoty ze spaniem. Wałkuję, przewracam sie od godziny. Nie ma co - wstaję. Juz po pierwszej kawie.
Za 6 godzin ma być samochód, załadunek z pół godziny i w świat...................

Balkon to chyba moje najulubieńsze :-) "pomieszczenie".........
Ale ja wcale nie lubię na nim przesiadywać ( chyba nigdy nie miałam ulubionego miejsca ani mebla do przesiadywania) , ja uwielbiam balkonik zagospodarowywać i później sobie podziwiać z obu stron.;-)

Dociera do mnie ze "normalna" to ja chyba nigdy nie byłam.....

Posted

Ela już w nowym domu, Hekunio szczęśliwy:kociak:, biega jak szalony i zwiedza, a Ela rozpakowuje pudła, uczy się nowego domu i nacieszyć się nie może na widok wchodzących przez okno iglaków:sweetCyb:. Może w sobotę zdołam do nich podjechać, ale tymczasem muszą się rozpakować i nacieszyć nowym lokum.

Posted

Na służbę z wyboru, bo dla Eli nie ma życia bez piesków, jeśli by ich nie miała to byłby dopiero problem.[I] ( Nie złość się Asiu, nie wszyscy są w temacie tak jak Ty!)[/I]