Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy Rexa i Rexika.
Nasz psiunia to 2 w 1. Przekochany, przemiły, przytulasty, pieszczoch ponad wszelkie normy, miłość i łagodność na 4 łapkach.
Ale jest i Rex który nie da sobie "w kaszę dmuchać". Naprawdę potrafi się postawić. Tyle ze tylko Staszkowi. Mnie wolno WSZYSTKO. Jak narazie.
Podejrzewam że COŚ się musiało między nimi wydarzyć.....
Ale Staś milczy jak zaklety, nic nie chce powiedzieć - to znaczy mówi ze nic się nie stało :evilbat:
Przykładowo - Rex leży na kanapie. :angel:
Ja podchodzę, moje ty śliczności najdroższe mamunie chce poleżeć, spadaj na swoje wyrko - i on schodzi
:angel: Staś podchodzi, kładzie mu rękę na dupce i mówi spokojnym głosem- no posuń się - i Rex natychmiast warczy i wystawia wszystkie zęby. :agrue:
A za momement tak jakby wiedział ze źle robi i łazi za nim bardzo skruszony i ciągle "podaje łapkę" - przeprasza. :fadein:

No to ja się zdrzemnę zanim wreszcie pójdziemy na ten wieczorny spacer i przy okazji zagrzeję mamuni łóżeczko :angel:

[URL=http://img51.imageshack.us/my.php?image=sobiepi4pe.jpg][img]http://img51.imageshack.us/img51/8394/sobiepi4pe.th.jpg[/img][/URL]

Im dłużej mamy Rexika tym mniej wierzę w to ze on ma 8-10 lat
Mam wrażenie że on nie ma więcej niż 4-5

Posted

2 dni nie będzie wieści.....
Biedne zwierzątka. Mamunia sie rozsypała. Było pogotowie ale mamunia do szpitala nie pójdzie....
Naszpikowali mnie jakimiś świństwami i prawie lewituję.....
Moje futrzane słoneczka pomagają jak mogą... :angel: :angel: :angel:
Stać w akcji i na posterunku. I na co mu przyszło?
Idę poleżec.

Posted

Hej, hej, że nie pisuję tu często to nie znaczy, że nie czytuję!!!
Uprzejmie proszę się nie wygłupiać!!!

My tu wszyscy czerpiemy niemalże energię od Ciebie podziwiając za witalność, energię i siłę. Obiecuję że już czerpać nie będę Elawisko, ale wracaj do zdrowia jak najszybciej!!! Już nawet nie ze względu na nas, ale na cały zwierzyniec plus Stasia!

Bardzo mocno Cię pozdrawiam przesyłając troszkę jodu znad morza!!!

Posted

No to jesteśmy :D
Przy naszych futerkach nie da się ani poleniuchować, ani chorować :wink:
Serdunia moje najsłodsze. :angel: :angel: :angel:
Już one upilnują zeby mamunia sie nie ponudziła za długo :D
Dzięki za wszystkie fluidy,za energię, za dobre myśli i za wszystkie życzenia :D
Zorkę znowu bolą stawy..... Biedactwo zaczyna cierpieć. I znowu myślenice....
Staruszka moja kochana :(

Posted

[quote name='elawiska']Mogłabyś się jeszcze trochę pomartwić..... To fajne i miłe jak ktoś sie nami przejmuje :D[/quote]

W takim razie może ja (w zastępstwie Ani14p) się o Was pomartwię :wink:
A tak na serio. Nie piszę na tym wątku, ale [b]codziennie[/b] sprawdzam co u Was słychać, jak się mają zwierzaki. Trzymam kciuki za całe Wasze stadko i za ludzko-psie zdrówko :kciuki:
pozdrawiam

Posted

Jakie cudne psiaki :angel:
Wyglądają jak rodzeństwo :D Róznią się chyba tylko pyszczkami. Rexiula to prawdziwy, dostojny król. :D Nie mogę się nadziwić jak wypiękniał :o
pozdrawiam

Posted

[quote]codziennie sprawdzam co u Was słychać, jak się mają zwierzaki. Trzymam kciuki za całe Wasze stadko i za ludzko-psie zdrówko :kciuki: [/quote]

ja też :)

[size=2]o, i pierwszy raz wpadłam na to, jak się cytuje...[/size]

Posted

[quote name='Kam'][quote]codziennie sprawdzam co u Was słychać, jak się mają zwierzaki. Trzymam kciuki za całe Wasze stadko i za ludzko-psie zdrówko :kciuki: [/quote]

ja też :)

[size=2]o, i pierwszy raz wpadłam na to, jak się cytuje...[/size][/quote]

I ja też :oops: Obawiam się, że takich cichych, nie ujawniających się wielbicieli Waszej uroczej rodzinki jest tu na pęczki :wink:

Bardzo ciepło pozdrawiam, życzę zdrówka i wszystkiego naj...
Ania z Soniulą

Posted

[quote name='elawiska']Futrzaki mają sie świetnie :D[/quote]
To wspaniale. Mam nadzieję, że reszta stadka również :D
[quote name='elawiska'] Może jutro jakaś sesja foto na spacerku [/quote]
Trzymamy za słowo i z niecierpliwością czekamy na nowe fotki :lol:
pozdrawiam

Posted

Elu, jak Twoje futrzaki, czy nie dokazują za dużo, powinny wiedzieć, że Mamusia troszkę bez formy, bo jak przesadzają, to ciocia Ania :agrue:
Ściskam Was Kochani
Ania

Posted

Oj !!!
dają zdrowo do wiwatu :D
Szczególnie Filemon. Zorka niewiele mu ustępuje, ale za to Rexiulek to sama słodycz.......
Nie będzie dziś fotek z dwóch powodów - pogoda jakaś taka zgniła i mamunia miała strasznego lenia.....

Posted

[quote name='ania14p'] A ta banda, ma to uszanować, bo nigdzie na Świecie nie ma drugiej, takiej kochanej Eluni!!![/quote]
Podpisuję się pod tym obiema rękami :angel:
pozdrawiam