elawiska Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Mamy Rexa i Rexika. Nasz psiunia to 2 w 1. Przekochany, przemiły, przytulasty, pieszczoch ponad wszelkie normy, miłość i łagodność na 4 łapkach. Ale jest i Rex który nie da sobie "w kaszę dmuchać". Naprawdę potrafi się postawić. Tyle ze tylko Staszkowi. Mnie wolno WSZYSTKO. Jak narazie. Podejrzewam że COŚ się musiało między nimi wydarzyć..... Ale Staś milczy jak zaklety, nic nie chce powiedzieć - to znaczy mówi ze nic się nie stało :evilbat: Przykładowo - Rex leży na kanapie. :angel: Ja podchodzę, moje ty śliczności najdroższe mamunie chce poleżeć, spadaj na swoje wyrko - i on schodzi :angel: Staś podchodzi, kładzie mu rękę na dupce i mówi spokojnym głosem- no posuń się - i Rex natychmiast warczy i wystawia wszystkie zęby. :agrue: A za momement tak jakby wiedział ze źle robi i łazi za nim bardzo skruszony i ciągle "podaje łapkę" - przeprasza. :fadein: No to ja się zdrzemnę zanim wreszcie pójdziemy na ten wieczorny spacer i przy okazji zagrzeję mamuni łóżeczko :angel: [URL=http://img51.imageshack.us/my.php?image=sobiepi4pe.jpg][img]http://img51.imageshack.us/img51/8394/sobiepi4pe.th.jpg[/img][/URL] Im dłużej mamy Rexika tym mniej wierzę w to ze on ma 8-10 lat Mam wrażenie że on nie ma więcej niż 4-5 Quote
elawiska Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 2 dni nie będzie wieści..... Biedne zwierzątka. Mamunia sie rozsypała. Było pogotowie ale mamunia do szpitala nie pójdzie.... Naszpikowali mnie jakimiś świństwami i prawie lewituję..... Moje futrzane słoneczka pomagają jak mogą... :angel: :angel: :angel: Stać w akcji i na posterunku. I na co mu przyszło? Idę poleżec. Quote
Klassa Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Hej, hej, że nie pisuję tu często to nie znaczy, że nie czytuję!!! Uprzejmie proszę się nie wygłupiać!!! My tu wszyscy czerpiemy niemalże energię od Ciebie podziwiając za witalność, energię i siłę. Obiecuję że już czerpać nie będę Elawisko, ale wracaj do zdrowia jak najszybciej!!! Już nawet nie ze względu na nas, ale na cały zwierzyniec plus Stasia! Bardzo mocno Cię pozdrawiam przesyłając troszkę jodu znad morza!!! Quote
ania14p Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Elka, to jesienne smuteczki, Twoje Słoneczka je usuną. Wysyłam Ci tyle energi ile wydolę. :buzi: i nie strasz nas, czekamy na Ciebie, pamiętaj! Ania Quote
Blondella Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Eluniu, Dużo zdrowia przesyłają z Beskidów Blondella i spółka Quote
elawiska Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No to jesteśmy :D Przy naszych futerkach nie da się ani poleniuchować, ani chorować :wink: Serdunia moje najsłodsze. :angel: :angel: :angel: Już one upilnują zeby mamunia sie nie ponudziła za długo :D Dzięki za wszystkie fluidy,za energię, za dobre myśli i za wszystkie życzenia :D Zorkę znowu bolą stawy..... Biedactwo zaczyna cierpieć. I znowu myślenice.... Staruszka moja kochana :( Quote
ania14p Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No. nareszcie przynajmniej o Ciebie nie muszę się martwić! :klacz: :calus: , zdrówka dla wszystkich Państwa W. Ania Quote
elawiska Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Mogłabyś się jeszcze trochę pomartwić..... To fajne i miłe jak ktoś sie nami przejmuje :D Quote
evita. Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='elawiska']Mogłabyś się jeszcze trochę pomartwić..... To fajne i miłe jak ktoś sie nami przejmuje :D[/quote] W takim razie może ja (w zastępstwie Ani14p) się o Was pomartwię :wink: A tak na serio. Nie piszę na tym wątku, ale [b]codziennie[/b] sprawdzam co u Was słychać, jak się mają zwierzaki. Trzymam kciuki za całe Wasze stadko i za ludzko-psie zdrówko :kciuki: pozdrawiam Quote
elawiska Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Nasze skarby odpoczywają po spacerku :D [URL=http://img95.imageshack.us/my.php?image=sjesta5sj.jpg][img]http://img95.imageshack.us/img95/9274/sjesta5sj.th.jpg[/img][/URL] Quote
evita. Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Jakie cudne psiaki :angel: Wyglądają jak rodzeństwo :D Róznią się chyba tylko pyszczkami. Rexiula to prawdziwy, dostojny król. :D Nie mogę się nadziwić jak wypiękniał :o pozdrawiam Quote
Kam Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote]codziennie sprawdzam co u Was słychać, jak się mają zwierzaki. Trzymam kciuki za całe Wasze stadko i za ludzko-psie zdrówko :kciuki: [/quote] ja też :) [size=2]o, i pierwszy raz wpadłam na to, jak się cytuje...[/size] Quote
elawiska Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Faktycznie. Nasze dzieci różnią się głównie mordeczkami. Zoreczka ma mordusię szakala a Rexik dzikiego wilka :D Quote
ania14p Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Dobrze, już się martwię :lol: :placz: :lol: Jeszcze dużo zdrówka życzę Ania Quote
lupak Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 A ja sie martwie, bo dopiero w poniedzialek tu zajrze. Trzymajcie sie cieplutko. :iloveyou: Quote
Ania-Sonia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Kam'][quote]codziennie sprawdzam co u Was słychać, jak się mają zwierzaki. Trzymam kciuki za całe Wasze stadko i za ludzko-psie zdrówko :kciuki: [/quote] ja też :) [size=2]o, i pierwszy raz wpadłam na to, jak się cytuje...[/size][/quote] I ja też :oops: Obawiam się, że takich cichych, nie ujawniających się wielbicieli Waszej uroczej rodzinki jest tu na pęczki :wink: Bardzo ciepło pozdrawiam, życzę zdrówka i wszystkiego naj... Ania z Soniulą Quote
ania14p Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ja nie jestem cichą wielbicielką, pilnuję Ciebie i Twojego Stada, ale zaczynam się martwić. Elu, daj głos! Quote
elawiska Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Futrzaki mają sie świetnie :D Może jutro jakaś sesja foto na spacerku bo w domu to już nie ma sensu :D One poprostu mieszkają non stop na kanapie..... Quote
ania14p Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 :multi: Jejku, jak się cieszę, że znowu Cię "słyszę" :buzi: Ania Quote
elawiska Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 No to się i nas nie zaniedbuj :D My też BAAAAAAAARDZO lubimy CIę posłuchać :wink: Quote
evita. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='elawiska']Futrzaki mają sie świetnie :D[/quote] To wspaniale. Mam nadzieję, że reszta stadka również :D [quote name='elawiska'] Może jutro jakaś sesja foto na spacerku [/quote] Trzymamy za słowo i z niecierpliwością czekamy na nowe fotki :lol: pozdrawiam Quote
ania14p Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Elu, jak Twoje futrzaki, czy nie dokazują za dużo, powinny wiedzieć, że Mamusia troszkę bez formy, bo jak przesadzają, to ciocia Ania :agrue: Ściskam Was Kochani Ania Quote
elawiska Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Oj !!! dają zdrowo do wiwatu :D Szczególnie Filemon. Zorka niewiele mu ustępuje, ale za to Rexiulek to sama słodycz....... Nie będzie dziś fotek z dwóch powodów - pogoda jakaś taka zgniła i mamunia miała strasznego lenia..... Quote
ania14p Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Elu, nie lenia, tylko Mamunia ma się troszkę oszczędzać!!!! A ta banda, ma to uszanować, bo nigdzie na Świecie nie ma drugiej, takiej kochanej Eluni!!! :buzi: Ania Quote
evita. Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='ania14p'] A ta banda, ma to uszanować, bo nigdzie na Świecie nie ma drugiej, takiej kochanej Eluni!!![/quote] Podpisuję się pod tym obiema rękami :angel: pozdrawiam Quote
Recommended Posts