Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dość biadolenia, mam już ratunkowy internet :multi: i będę się znęcać nad Elą. Koko przesyła uściski modlitewne i proponuje, żebyś sobie zupki nagotowała - mięsko możesz dać zwierzynie, a sama zupkę zajadaj :mad:!

Posted

[quote name='ania14p'] żebyś sobie zupki nagotowała - mięsko możesz dać zwierzynie, a sama zupkę zajadaj :mad:![/QUOTE]

Jak to przeczytałam to mi się od razu niedobrze zrobiło...... Ani zupek ani mięska nie jadam....

Posted

[quote name='ania14p']Śliczności :lol:,ale moje też piękne, tylko razem nie można ich uplować, co najwyżej parami :cool3:![/QUOTE]

No to kiepski z Ciebie myśliwy....

Posted

[quote name='AMIGA']Jak możesz w ogóle tak myśleć, że on nie chce z Tobą być??[/QUOTE]

a co mam myśleś?
- że takie życie.
- że nieuchronność losu ?

banał goni banał poganiany banałem....

Posted

Przecież to wcale nie jest kwestia chcenia, czy niechcenia. A nieuchronność losu, jakby to nie nazwać jest prawdą życiową. Jestem może straszna, dając taki przykład, ale czy myślisz, że paroletnie dziecko umierające na białaczkę "nie chce być dłużej z rodzicami" ? Czy np mój staruszek ojciec, który odszedł od nas w maju nie chciał być już dłużej z nami?

Posted

To zmienię temat, ten złośliwy potfforek Koko :diabloti:, właśnie zaatakował Wojtka - wskoczył mu na grzbiet i złapał za kark :mad:, podczas akcji poległa jedna z kocich miseczek i będę musiała kupić nowy zestaw :angryy:!

Posted

Wywalić potfforka na łeb na szyję na mróz, na podwórze, na ulicę. Cham i prostak jeden. A taki modlitewnie miły był jak go zwijalismy z tego podwórza. Taka bieda z nędzą.

Oszust.

Posted

[quote name='ania14p']To zmienię temat, ten złośliwy potfforek Koko :diabloti:, właśnie zaatakował Wojtka - wskoczył mu na grzbiet i złapał za kark :mad:, podczas akcji poległa jedna z kocich miseczek i będę musiała kupić nowy zestaw :angryy:![/QUOTE]

Kokoksik pojechał ze swoją OSOBISTĄ MISECZKĄ TUIiZEŻ ULUBIONYM POSŁANKIEM....
Bez łaski i uprzejmości. Możesz nie kupowac....Widać PIEKNEMU nie spodobała sie miseczka i MUUUSIAŁ sie jej pozbyć.....

Tęsknię za TOBĄ przystojniaku....