AMIGA Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Co Ty opowiadasz - przecież mają Tylko Ciebie! Quote
ania14p Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dość biadolenia, mam już ratunkowy internet :multi: i będę się znęcać nad Elą. Koko przesyła uściski modlitewne i proponuje, żebyś sobie zupki nagotowała - mięsko możesz dać zwierzynie, a sama zupkę zajadaj :mad:! Quote
wisela1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='ania14p'] żebyś sobie zupki nagotowała - mięsko możesz dać zwierzynie, a sama zupkę zajadaj :mad:![/QUOTE] Jak to przeczytałam to mi się od razu niedobrze zrobiło...... Ani zupek ani mięska nie jadam.... Quote
Isabel Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ale grymaśnica - tego nie, tamtego nie, na takim niejedzeniu to powinnaś już dawno fortunę zbić ;) Quote
wisela1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 E tam.... to nie tak ze nic.... Teraz na okrągło Wasa i championy Quote
wisela1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Isabel']Jakie championy, co to jest?[/QUOTE] Jabłka moje ulubione.... Quote
Isabel Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='wisela1']Jabłka moje ulubione....[/QUOTE] Faktycznie, że to jabłka, w pierwszej chwili nie skojarzyłam Quote
wisela1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Kociszonki piętrowo.... [URL=http://img689.imageshack.us/i/piterka.jpg/][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/7668/piterka.jpg[/IMG][/URL] Quote
ania14p Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Śliczności :lol:,ale moje też piękne, tylko razem nie można ich uplować, co najwyżej parami :cool3:! Quote
wisela1 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='ania14p']Śliczności :lol:,ale moje też piękne, tylko razem nie można ich uplować, co najwyżej parami :cool3:![/QUOTE] No to kiepski z Ciebie myśliwy.... Quote
wisela1 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Minął miesiąc... Rexik mnie załamuje.... Z dnia na dzień słabnie............... Traci apetyt.... On też nie chce już ze mną być :-( Quote
AMIGA Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jak możesz w ogóle tak myśleć, że on nie chce z Tobą być?? Quote
wisela1 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='AMIGA']Jak możesz w ogóle tak myśleć, że on nie chce z Tobą być??[/QUOTE] a co mam myśleś? - że takie życie. - że nieuchronność losu ? banał goni banał poganiany banałem.... Quote
AMIGA Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Przecież to wcale nie jest kwestia chcenia, czy niechcenia. A nieuchronność losu, jakby to nie nazwać jest prawdą życiową. Jestem może straszna, dając taki przykład, ale czy myślisz, że paroletnie dziecko umierające na białaczkę "nie chce być dłużej z rodzicami" ? Czy np mój staruszek ojciec, który odszedł od nas w maju nie chciał być już dłużej z nami? Quote
wisela1 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Nie wiem. Ty sie z tym godzisz a ja NIE !!! Quote
AMIGA Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wcale się NIE GODZĘ, ale czy to coś zmieni? Quote
ania14p Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 To zmienię temat, ten złośliwy potfforek Koko :diabloti:, właśnie zaatakował Wojtka - wskoczył mu na grzbiet i złapał za kark :mad:, podczas akcji poległa jedna z kocich miseczek i będę musiała kupić nowy zestaw :angryy:! Quote
supergoga Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wywalić potfforka na łeb na szyję na mróz, na podwórze, na ulicę. Cham i prostak jeden. A taki modlitewnie miły był jak go zwijalismy z tego podwórza. Taka bieda z nędzą. Oszust. Quote
ania14p Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ale on dalej się modli, rozrabia, a później "godzinki odprawia" :evil_lol:! Quote
wisela1 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Najlepiej odesłać PIĘKNEGO do Krakowa !!! Quote
wisela1 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='ania14p']To zmienię temat, ten złośliwy potfforek Koko :diabloti:, właśnie zaatakował Wojtka - wskoczył mu na grzbiet i złapał za kark :mad:, podczas akcji poległa jedna z kocich miseczek i będę musiała kupić nowy zestaw :angryy:![/QUOTE] Kokoksik pojechał ze swoją OSOBISTĄ MISECZKĄ TUIiZEŻ ULUBIONYM POSŁANKIEM.... Bez łaski i uprzejmości. Możesz nie kupowac....Widać PIEKNEMU nie spodobała sie miseczka i MUUUSIAŁ sie jej pozbyć..... Tęsknię za TOBĄ przystojniaku.... Quote
ania14p Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Kokosik, stłukł miseczkę Wojtka:mad:, a posłanko, to on olewa, śpi na: pralce, półce nad kaloryferem, fotelu, kredensie i w moim łóżku :evil_lol: ! Quote
supergoga Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Czyli jednak - odesłać go do ...Poznania. Ja się nim zajmę!!! Quote
ania14p Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nie zauważyłam aby się pakował, nowe miseczki już stoją na lodówce, a Panterek Koko, leży na pralce i myśli jak się zemścić za ofukanie :evil_lol:! Quote
Recommended Posts