Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Albo spełniają sie marzenia....
Albo zwykłe urojenia zwariowanej mamci..... ale Rexiulek dzisiaj ANI NAWET JEDEN RAZ nie potknął sie na spacerku, zdarzyło sie PODNIEŚĆ tak "po męsku" nózię do sioorkania..
Aż nagle jakiś katar złapał mnie albo coś....
Szybciej nawet trochę szedł.... Żeby tylko Rexikowe serdunio wytrzymało takie zmiany i to tempo....

[B][SIZE="6"][COLOR="SeaGreen"]KARSIVAN ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Miałam na myśli, czy ten lek powinien Rexio brać cały czas, tak jak np. bierze się leki na cukrzycę, czy też robi się jakieś przerwy, np. 1-miesięczne i potem wraca się do leku. Ja też nie wiem ile kosztuje, ale gdzieś czytałam, że to drogie.

Posted

Szanowne Ciotunie....
Najpierw musiałam sobie SAMA pochlipać z radochy, a teraz to już moge napisać....
Mój KSIECIUNIO dzisiaj BIEGAŁ !!!!! :laola:

Zmęczył sie, ale BIEGAŁ :cunao:

Nie widziałam tego chyba z rok......
Postanowiłam ze od dzis również Bunieczka bedzie dostawała Karsivan....
A co tam... Matka sie przerzuci na chińskie zupki. Byle zwierz był OK.

Pisałam ze jestem szczęśliwa??? :sweetCyb: :B-fly:

Posted

"Generalnie" ( to toraz jedno z najmodniejszych słów), popieram wszystko co dobrego się dzieje w Państwie W., ale nie popieram nadmiaru chińskich zupek, bo to sama chemia, a kto się futrami zajmie jak się ciotka otrujesz?

Posted

Właśnie.... Ja sie zastanawiałam już kiedy Ciocia była ostatnio u okulisty....
( Bo ja to już nawet nie pamiętam.... )

Prędkość mojego łącza dzisiaj waha sie między 20 a 100 kB/sek.... A płacę za 1 mega....
Tylko czekam aż całkiem zdechnie.....

Posted

Nie ma czasu, nie ma czasu... trzeba zarobić na Karsivan.... bo i na chińskie zupki nie zostanie... ;-)
Aż miło patrzeć na Ksieciunia, a i Babcia Bunia SAMA wskoczyła na kanape...