wisela1 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Koksik - zgodnie z przewidywaniami - w REWELACYJNEJ formie........:diabloti: Febunia też zgodnie z przewidywaniami..... kiepściutka:placz: Quote
wisela1 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Żadna Ciocia nie trzyma kciuków za Febunie....:-( Quote
wisela1 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Troszeczkę rano dziewczynka już zjadła ale widać że boli i jest słabiutka.... Za to Koksidło oczywiście jakby nigdy nic....Febunia ledwie wskakuje na kanape, a ten łapie co chwila głupawki i lata pod sufitem po półkach... Z podłogi wskoczył na telewizor.... - 1,70 m. ....:eviltong: Hektorek też troszkę zjadł ale paskudne katarzysko dalej dokucza.... :-( Dyzio na antybiotykach .... też zaczął....:cool1: Rexiulek i Bunia na razie w normie... Ale przed Bunią też operacja :-(... a przed Rexiulkiem wizyta w spa ;):cool1: Quote
Ola164 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dobrze że u Febuni już lepiej. Trzymam kciuki za dziewczynke :kciuki: Quote
malawaszka Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 trzymam :kciuki: cały czas, tylko wczoraj dogo nie chciało wpuszczać Quote
tomcug Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ja też cały czas trzymam. A to dogo to porażka po prostu.............. Quote
Isabel Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Cieszę się bardzo, że Febunia dochodzi do siebie:loveu: Ja mam też od 2 dni problemy z wejściem na dogo:shake: Quote
Wiedźma Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Toż to siok! Zalogowałam się! A byłam pewna, że to moja łaciata demolka + remont spowodowały problemy z zalogowaniem się. Ela, pisz!!! Quote
wisela1 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 A co? Harmonogram obsługi futrzastych? Quote
Wiedźma Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 E, nie, tego się domyślamy: 24 godziny na dobę do usług Stasia i futrzaków :) Napisz, co dobrego (to nie jest dowcip). Quote
wisela1 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Febusia lepiej, Diabeł Pyrlandzki nawet chyba nie zauważył ze ma szew na brzucholu.... Dyziunio zaczyna rozrabiać, Hektorek jest roczulająco słodziutki i ma dużo mniejszy katar. Za to Dyzio zaczyna kichać.... a ja po Kastorku.... na KAŻDE kichnięcie reaguję nerwowo.... Rexiulowi znowu bije na móżdzek... Buna tradycyjnie uważa sie za Jaśnie Nam Panującą.... I spadam bo jeszcze z godzina zejdzie zanim powtykam wszystkim dwu i czteronożno-łapym jak należy prochy, kropelki, czopki i zastrzyki.... Stasiu załapał niedocukrzenie, miałam co nosić... a potem się wywaliłam jak byłam po zakupy w markecie, jutro rankiem na rynek po jarzynki a po jutrze do naszego kochanego weta z wizytą ale już zapomniałam które miałam donieść... Dyzia czy Hektorka... Muszę zadzwonić i zapytać bo dwóch nie dam rady razem... Pewnie będę musiałą jechać 2 razy,,,,, Jest fajowo....:multi: Kocham to :loveu: Quote
jotpeg Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 wracam po urlopie, a tu takie zmiany! to ile kocich stworzen u was jest aktualnie? :oops: 4? skład psowatych bez zmian? nawiasem mówiąc, usposobienie czarnego z Poznania świadczy o jego wybitnej inteligencji i zdrowiu :lol: jak czytam o jego wyczynach, to jakbym własnego kota widziała (w jego młodych latach, czyli od 0 do 5 roku życia). pozdrawiamy wszystkich ludziów i zwierzaków!!! :loveu: Quote
wisela1 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Psowate 2 i nawet TE SAME Z kotowatych ze starej gwardii została Febe. Czotuś i Filemonek już niestety za TM:-( Doszły - Koksik, Hektorek i tymczasik Dyzio Quote
wisela1 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Antybiotyki cały czas i....NIC Mało że Hektorek kalciwirus i KK to jeszcze teraz Dyziulo KK...... Quote
wisela1 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 UŚMIECH CZARUJĄCEGO CZARUSIA.... [URL=http://img140.imageshack.us/i/czarujcy.jpg/][IMG]http://img140.imageshack.us/img140/4324/czarujcy.jpg[/IMG][/URL] DYŻ I KANAPA po raz pierwszy... [URL=http://img148.imageshack.us/i/dyikanapa.jpg/][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/2282/dyikanapa.jpg[/IMG][/URL] Quote
tomcug Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ależ Rexik czaruje dziewczyny. ;) A Dyziulek już bardzo ładnie wygląda, idealnie opasuje do kanapy. :cool3: Quote
evita. Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 No Czaruś jak zwykle czarujący :loveu::loveu::loveu: Quote
wisela1 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Nie zmrużyłam oka ,noc całą... Na piętrze rodzinna awantura z bijatyką... Brat brata....STRASZNE !!!!! Zaczęło się jak szykowałam sie do snu ok. 22,30... A u walenie pięścią w drzwi. Sąsiadka - 91 lat. Pani dzwoń pani po policje i pogotowie, jeden drugiego zabił....To Jej wnukowie Straż Miejska Policja Pogotowie - Reanimacja Problemy policyjne z wyprowadzeniem agresora.... Ok 3 ktoś jeszcze do Niej przyszedł chyba z rodziny... Znowu podniesione głosy, psiaki zaczęły szczekać.... No a o 5 to już powinno być po spacerach... Rexik władował się do łóżka.... Na 9 wet.... Quote
Wiedźma Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 No dajcie żyć... Jak futrzaki reagują na takie urozmaicenia? Quote
wisela1 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 W miarę spoko.... Ale ja jestem wyrodna matka... Nie poszłam do weta bo u nas 46*..... Boję się ugotuję kota po drodze.....a mnie zaczną resztki mózgu parować.... Quote
Recommended Posts