Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iks - myślę, że tak będzie najlepiej. Ale, żeby Cię nie smucić, to mam dla Ciebie innego kandydata - młody, śliczny i mieszkający blisko Ciebie - FUKSIK [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26024&postdays=0&postorder=asc&start=0[/url]

Operacja będzie prawdopodobnie już niedługo, a ten maluch potrzebuje dobrego domu i dużo miłości, nie powinien po zabiegu wracać do przytuliska. Co ty na to?

Posted

Nie no kuźwa, zniknął mi caŁY TEKST, KTÓRY WSTUKAŁAM!!!
Jeżu, w skrócie, bo muszę wyjść z psem.
Eliza, po rozmowie (długiej) z Elżbietą i Agnieszką zadecydowałyśmy, że Fawor pojedzie do Krakowa. Elżbieta ma doświadczenie w opiece nad psami starymi i schorowanymi. Wprawdzie Fawor na takiego nie wygląda, ale u Agnieszki miał kłopoty ze spaniem w mieszkaniu, wolał podwórko. Wprawdzie już jest lepiej, ale nie wiadomo, co psu po przejściach może strzelić do tego łebka. Elżbieta ofiarnie zajmowała się Turkiem przez te 2 czy 3 lata, które spędził u niej, zreszta ona nie pracuje i w zasadzie jest na zawołanie (zaszczekanie) psiaka. Eliza, bardzo szanuję to, że tak ofiarnie trwałaś i trwasz przy Faworze, jesteś niesamowita :lol: Mam nadzieję, że zostaniesz tu na dogo i będziesz pomagać biedakom w potrzebie, masz u mnie referencje :wink: Zresztą osobiście nie lubię a priori cieszyć się z czegoś, co jeszcze nie jest załatwione do końca. Fawor już jutro będzie podróżował do swojego domu, niestety martwię się, bo będzie jechał pociągiem, z przesiadką w Wawie, do tego z młodym chłopakiem. Odetchnę głeboko dopiero kiedy już znajdzie się na miejscu. Wi ęc ja osobiście nie uważam sprawy faworkowej za zakończoną. muszę kończyć, bo Nikodem piszczy. Taki piękny tekst napisałam i mi wsiąkł, aż szkoda. ELIZA, dziękuję!!! I bądź tu nadal.

Posted

[b]Iks-Eliza[/b]
Fuksik jest juz w Poznaniu - prosze przemyśl jest pieknym młodym psiakiem i da Ci dużo radości
trzymam kciuki za twoja decyzję

Posted

FAWORKU !!! Czekamy na ciebie. Micha i posłanie już są. Czekają na ciebie również 2 kocurki Kastor i Filemon oraz koleżanka Zorka.
Zorka jest b. smutna bo kilka dni temu odszedł jej najlepszy kolega. A nie jest przyzwyczajona do samotnego życia.
Nie jesteśmy już młodzi ale serca, czułości, spacerów i głaskania już NAPEWNO do końca twoich dni nie zabraknie. Pewnie jak twój poprzednik za schroniska też zajmiesz nam kanapę, a w końcu władujesz sie do łóżka. Ale nie przejmuj się. Nie będzie ciasno, łóżko jest duże.
:D elawiska

Posted

[quote name='elawiska']FAWORKU !!! Czekamy na ciebie. Micha i posłanie już są. Czekają na ciebie również 2 kocurki Kastor i Filemon oraz koleżanka Zorka.
Zorka jest b. smutna bo kilka dni temu odszedł jej najlepszy kolega. A nie jest przyzwyczajona do samotnego życia.
Nie jesteśmy już młodzi ale serca, czułości, spacerów i głaskania już NAPEWNO do końca twoich dni nie zabraknie. Pewnie jak twój poprzednik za schroniska też zajmiesz nam kanapę, a w końcu władujesz sie do łóżka. Ale nie przejmuj się. Nie będzie ciasno, łóżko jest duże.
:D elawiska[/quote]

Piękne!!!! :placz: :placz: :placz: :placz:
Żeby wszystkie nasze psiaki miały tyle szczęścia i trafiły na takich ludzi!!!

Posted

Fawor jedzie do swojego kochajacego domu :smilecol: :popcorn:

Agnieszko! Strasznie mi przykro z powodu kury :cry:
O Fawora raczej nie musisz się martwić, będzie mu u Elżbiety na pewno bardzo dobrze :B-fly:

Posted

trzymam kciuki za Faworka 8)
Gaja oddała Faworkowi trochę środków finansowych za jego badania weterynaryjne, o czym wkrótce wraz z jego kartą tu przedstawię :P

ps. co się stało z kurą? :roll:

Posted

[quote name='deszczowa'] Gaja oddała Faworkowi trochę środków finansowych za jego badania weterynaryjne, o czym wkrótce wraz z jego kartą tu przedstawię :P

Wow, super :iloveyou:

ps. co się stało z kurą? :roll:[/quote]

Kura, która była właściwie psem dziś nagle odeszła. Dziś odjechał też Fawor, a kochana Agnieszka, która naprawdę ma wielkie serce, a ostatnio jeszcze więcej kłopotów i zmartwień rozkleiła się, czemu wcale się nie dziwię...

Posted

Już nie możemy wysiedzieć na miejscu czekamy na Reksa Faworyta. Zorka już wie że będzie nowy kolega. Obwąchuje nowe posłanie i zachowuje się tak jakby na niego czekała. Jest trochę niespokojna, Podchodzi do drzwi, wychodzi na balkon.
Przeczytałam wszystko. Od 1 - 18.
Oj! to chyba baaardzo dobrze że Faworek nie miał dostępu do neta.
:)

Posted

Już nie możemy wysiedzieć na miejscu czekamy na Reksa Faworyta. Zorka już wie że będzie nowy kolega. Obwąchuje nowe posłanie i zachowuje się tak jakby na niego czekała. Jest trochę niespokojna, Podchodzi do drzwi, wychodzi na balkon.
Przeczytałam wszystko. Od 1 - 18.
Oj! to chyba baaardzo dobrze że Faworek nie miał dostępu do neta.
:)

Posted

Fawor - Rex już w swoim domku !!! Odbył się już pierwszy wspólny spacer z Zorką i bardzo dokładne zapoznanie z kocurkami. O!!! właśnie w tej chwili władował się już na kanapę :-).
A wogóle to było NIESAMOWITE. On wiedział dokąd idziemy. Chyba Gaspar i Turek kierowali nim z chmurki w pieskowym niebie. Wysiedliśmy z autobusu - Fawor skręcił SAM we właściwą przełączkę i - to niebywałe-
skręcił do właściwej klatki. Wszedł jak do siebie....bez żadnych oporów do windy i prościutko do własciwych drzwi. To tak chyba musiało być. On poprostu czekał na nas.....
Jest baaaaaardzo słodki i milutki. A jak ktoś mówi że jest brzydki to niech popatrzy w lusterko. A do nas znowu zawitała radość. Możecie nam zazdrościć !!! :lol: :D

Posted

Kochane, jestem pijana ze szczęścia i nie tylko :rofl: :megagrin: :roflt: :popcorn: Uff, wszystko się dobrze skończyło. A ta kupa, to chyba w prezencie była, oby tylko jedna :evil:
Dużo zdrówka dla Rexa (chyba Rex?) :iloveyou: i oczywizda dla jego, suńki i kociarni i ich państwa :buzi:

ELIZA, na Ciebie i tylko na Ciebie też czeka jakieś psie nieszczęście. Rozważ to szybko!!! :dog: