coztego Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='bos'] Co do wodnego terriera .....to fajnie wytrymowany ....co:lying::siara: ;):evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe jak przy nim wygląda niejaki Jazon z Psiego Chaosu :hmmmm: Pewnie jak Yetti z Psiego Chaosu :evil_lol: [quote name='Majaa']Wiem, że u Was sielanka i przykro mi, ze ją zakłócamy, ale...... [/QUOTE] Mimo pozornej sielanki, każdy zdaje sobie sprawę z fatalnej sytuacji wielu psów i niejeden pies już tu pomoc otrzymał. Jeśli tylko ktoś będzie mógł jakoś pomóc, to z pewnością się odezwie. :roll:
Ibolya Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='OMM']Śliczny ten terier wodny, ciekawe jak się to-to trymuje? Na mokro pewnie:eviltong: Moje to polne foxie, takie zwyczajne-nadzwyczajne, aczkolwiek jeden się na mnie wypiął i sobie poszedł:diabloti: Pozdrawiam również:bigcool::) Zadziorny, ja to Ci beczkę pifka chyba, albo jakiś pomniczek:modla:[/quote] [B][COLOR=Blue]zadziorny[/COLOR][/B][COLOR=Blue] to woli piffko :evil_lol: raczej [B]bos[/B] [B]zadziorny[/B] se chyba widelcem ten esperal wydłubał, bo piffko pobasenowe popija :cool3: [B]ela_h[/B] jakie piękne fotki :multi: wnusia moja koffana :loveu::loveu: [B]OMM[/B] fajne fotki :multi: super Maxio jest, piechol do kochania i przytulania :multi: wymiziaj go od dogomaniaków :loveu: [B]Magicnesca[/B] jakie fajne koty na wierzbie :lol: [B]zadziorny [/B]dzięki za zmniejszenie foty :modla: [B]vigor[/B] jak Twoje zdrowie? ja właśnie dziś skończyłam brać antybiotyk, od świąt :shake: [/COLOR]
Majaa Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='coztego']Mimo pozornej sielanki, każdy zdaje sobie sprawę z fatalnej sytuacji wielu psów i niejeden pies już tu pomoc otrzymał. Jeśli tylko ktoś będzie mógł jakoś pomóc, to z pewnością się odezwie. :roll:[/quote] Wiem, jak jest! I wiem naprawdę, ze znajdowanie domów dla psiaków nie jest proste (Oj wiem :roll: ) Ale sama jestem "terrierowata", tylko jakoś tak w stronę blue :cool3: , ale serce mi się kraje, jeśli wiem, że psiaka trzeba wypuścić za bodajże 9 dni na ulicę A co dopiero psiaka, który gdzieś może mieć dom, a napewno ma hodowcę .... I wierzę, że można .... pamiętam choćby akcję ze znalezionym w schronisku "sznaucerem", który okazał się być kerrakiem .... Wtedy się udało ... może i tym razem ..... Poza tym umówmy się - terrier to nie jest prosta sprawa, a ten charakterny jest - musi trafić do rąk doświadczonej osoby !
Ali26762 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Heyka :) Widzę, że znowu produkcja postów ruszyła pełną parą :D [B]Wind[/B], cieszę się, że z Majutkiem lepiej, niech szybko wraca do zdrowia nasza gwiazdeczka :) Corela odpuściłam, znaczy nie całkiem i nie do końca, ale najlepiej uczy mi się na zasadzie potrzeb - były mi potrzebne kubki, to robiłam kubki, potem kartki świąteczne, próbowałam różne możliwości, efekty i coś mi tam pewnie zostało w głowie. W każdym razie czuję się w programie już nawet swobodnie, potrafię dotrzeć do najbardziej potrzebnych funkcji bez obłędu w oczach i gorączkowych poszukiwań. Uważam to za duży sukces :D Teraz potrzebuję weny twórczej najbardziej, bo muszę zrobić projekt kubka z Derysiem i Beruszkiem, chcę, aby ten kubek był niezwykły, a nie mam żadnego pomysłu :placz: [B]jborowy[/B] - niesamowitą przygodę miałeś, całe szczęście, że Tobie nic się nie stało poważnego [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/love30.gif[/IMG] [B]Ela[/B] - fotki rewelacyjne, piękny masz zwierzyniec, a Lakers wyskubany po mistrzowsku :) Fotki [B]OMM[/B] też piękne, a z kotów zeszłam śmiertelnie i oplułam monitor :D Kilka dni temu na wieczornym spacerze widzieliśmy z Derysiem taką zakochaną kocią parkę, która nie zwróciła uwagi nawet na psa, a pies niemalże nosem je trychnął :D
Wind Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Ali26762'] [B]Wind[/B], Corela odpuściłam, znaczy nie całkiem i nie do końca, ale najlepiej uczy mi się na zasadzie potrzeb [/QUOTE] No popatrz, popatrz ... mamy tak samo :multi: Jak mnie potrzeba przycisnie, to potrafie "gory przenosic", aby rozwiazac nurtujacy mnie problem ... A jak miewam wiecej czasu i wtedy powinnam, cos zglebic, lepiej poznac ot tak, dla zapchania wolnych chwil, to zawsze sobie cos wymysle, aby odlozyc to na pozniej :cool1: Ali, powodzenia w nowym projekcie. I pochwal sie, gdy juz go urealnisz :-) [B]coztego,[/B] Obejrzalam na AT ostatnie fotki Kreski :loveu: Piekne suczydlo u ktorego niezmiennie podziwiam urodzaj uprzezy ;) Szelki i obroza ... ho, ho pewnie cale podworko Wam zazdrosci :cool3: [B]Ela,[/B] Fajnie Gapie sterczy ogonek z dziurki w pampersie :lol: Zajefajny widok! A chlopaka pieknie wystrugalas! Powodzenia na Wystawie :multi: Co do kotow, to wszystko przed nami, chociaz pewnie ciepla zima namieszala w ich hormonach :cool3: U mojej Mamy, gdzie koty moga swobodnie ukrywac sie w piwnicach (tak, tak ... sa jeszcze takie bloki z okienkami przez ktore wchodza i wychodza koteczki :razz: ) romantyczne wrzaski, miauki i inne odglosy slychac juz od lutego ... Dzwieki to sa niesamowite i zazwyczaj trwaja calymi nocami :oops: W wawie nie mam takich kocich zalotow, za to jak pisalam rano, mam sasiadow ... dosc glosnych sasiadow :evil_lol: W.
Ali26762 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Wind']No popatrz, popatrz ... mamy tak samo :multi: Jak mnie potrzeba przycisnie, to potrafie "gory przenosic", aby rozwiazac nurtujacy mnie problem ... A jak miewam wiecej czasu i wtedy powinnam, cos zglebic, lepiej poznac ot tak, dla zapchania wolnych chwil, to zawsze sobie cos wymysle, aby odlozyc to na pozniej :cool1: Ali, powodzenia w nowym projekcie. I pochwal sie, gdy juz go urealnisz :-)[/QUOTE] Taki sposób nauki jest chyba najbardziej skuteczny, a poza tym nie zaśmieca pamięci niepotrzebnymi w danym momencie detalami ;) W razie potrzeby można wiedzę uzupełnić, a już nauka kolejnego elementu na pewno będzie szybsza jeśli są opanowane podstawy. Tak więc nie stresuję się, przyjdzie czas i potrzeba, to na pewno stanę się corelowym miszczem na swoją własną miarę :D Gorzej z weną - tej nauczyć się nie da... Kubek powinien już być dawno zrobiony, a tymczasem w głowie pustka :placz:
Wind Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Ali26762']Gorzej z weną - tej nauczyć się nie da... Kubek powinien już być dawno zrobiony, a tymczasem w głowie pustka :placz:[/QUOTE] Oj, chyba nie jest az tak zle :razz: Na poczatku sie zrelaksuj ... potem dokladnie przemysl dla kogo to ma byc kubek. Pomysl o tej osobie, a przede wszystkim o jej estetycznych zamilowaniach ... Co lubi, w jakich kolorach, o jakim charakterze, gusta "na powaznie", czy "na wesolo", kocha prostote, czy ozdobniki, lubi niedopowiedzenia i zagadki, czy moze "kawe na lawe" :cool3: Itd. itd. Jesli wiesz dla kogo tworzysz, to juz masz ponad 50% sukcesu :p W.
Ali26762 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [B]Wind[/B], ten kubek ma być... dla mnie :D :D :D
Wind Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Ali26762'][B]Wind[/B], ten kubek ma być... dla mnie :D :D :D[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: No to sprawa beznadziejna ... siebie tak trudno zadowolic :ices_bla:
Ali26762 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Wind']:roflt: :roflt: :roflt: No to sprawa beznadziejna ... siebie tak trudno zadowolic :ices_bla:[/QUOTE] No dokładnie... Komuś to prosto - delikwent mówi o co mu chodzi, przygotowuje się kilka wersji do wyboru i już. A sobie... Tragedia! [IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/woot.gif[/IMG]
Ali26762 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu. :cool3:
Ibolya Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [COLOR=Blue]Heyka :multi: [B]Ali[/B] a wiesz, że coś w tym jest, rzeczywiście wszystko zrozumiałam :evil_lol::evil_lol: Kawka gotowa :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: zapraszam. I herbatka też :drinka::drinka::drinka: dla [B]Flaire[/B], [B]Welsh Terrierki[/B] i jedna pachnąca dla [B]OMM[/B]. Miłego dnia Dogomaniacy. [/COLOR]
bos Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 No to i ja zameldowuję się na kawie......bo nie mato jak: kawa z rana jak śmietana:cool3: [B]Ibolya[/B] :roll: widzę że zaczęłaś sama..........pozwolisz że się dołączę. A gdzie reszta kawkowiczów [B]Flaire[/B].......wiadomo, pyszna herbatka. No to zaczynamy. [B]Wind[/B] z Majutkiem posmerfowała po świeże pieczywko, [B]bogula [/B]z Oliwką po pączki..:multi: Ale się nam dzień pięknie zaczyna. [B]Ali[/B] nocny Marek śpi ....wiadomo nocna zmiana....i myslenie o kubku ścięło ją z nóg:eviltong: :loveu: [B]Miłego dnia.[/B] [B]Gugu.[/B]...a Ty gdzie się podziewasz:shake: :mad: :lol:
Flaire Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 hmmm bogula zdecydowanie za rzadko tu ostatnio bywa, a gugu to chyba tylko na offie buszuje... A ja właśnie zyskałam godzinkę, bo mi uczennica skasowała lekcję w momencie, gdy wychodziłam na nią z domu... :angryy: Co zrobić z tak mile rozpoczętym porankiem? :niewiem:
INA Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 halo tu ja -reszta kawowiczów:cool3: - poczęstuje się:razz:
OMM Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='INA']halo tu ja -reszta kawowiczów:cool3: - poczęstuje się:razz:[/quote] I ja się melduję o poranku:multi: [B] Ibloya[/B] dziękuję za herbatkę:loveu: dziś jeszcze nie wiercą, za to mnie już stres wierci przed wizytą u weta:angryy: Stawiam ciasto drożdżowe, samodzielnie wykonane przez Miałżona:diabloti: Można się częstować. Maxio już pilnuje:diabloti: [B]Elu[/B]-foty pampersowe cudne. Nie ściąga sobie tych gatek? [B] Flaire[/B]- jak to co? Relaksik, widać odpoczynek Ci się należy;) [quote name='Ali26762'] Fotki [B]OMM[/B] też piękne [/quote] dzięki [B]Ali[/B][IMG]http://twoj.net/style_emoticons/default/love30.gif[/IMG] Wesołego dnia dogomaniacy:happy1::cunao:
Ibolya Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [COLOR=blue][B]bos[/B] chciałam się do Ciebie odrazu przyłączyć, ale dogo odmówiło współpracy ze mną :shake: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Ja też uważam, że [B]boguli[/B] zdecydowanie za mało jest ostatnio, gdzie te poranki z Jej pogodnymi postami :confused: se ne wrati :confused: :confused: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]A foty Livencji to gdzie :confused: :confused: [B]bogula dawaj foty, noo :modla: :modla: [/B][/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]OMM[/B] to ja się ciastem poczęstuję, póki jeszcze mam czas :lol: [/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=#0000ff]Ściskam :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: za maxiową wizytę u weta.[/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]gosia_i_luka[/B] za Ciebie też na 16 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: [/COLOR]
zadziorny Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='bos'] ...............[B]zadziornemu [/B]lepiej pomniczek postaw.......bo od piwa to on już miał 2 razy delirium.......i obecnie ma wszyty esperal. Tak więc pomnik będzie najtrafniejszy.....i najzdrowszy:eviltong: :eviltong:[/quote] I znów mnie skubany obsmarował :mad: :mad: :mad: :diabloti:
bajadera Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Melduję się na kawie. Ranek u nas słoneczny i optymistyczny, a ja sie coraz bardziej stresuje wyjazdem na krycie w czwartek. Cała wyprawa, a skutki jak zwykle niepewne....[/COLOR][/SIZE][/FONT]
zadziorny Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witajcie przy kawce :kaffee_2: :cool3: :multi: Jeszcze przez chwilę posiedzę na dogo :loveu:, a za chwilę trza mi się brać za dokończenie seniorki :roll:.
Kardusia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Melduję się na kawie. Ranek u nas słoneczny i optymistyczny, a ja sie coraz bardziej stresuje wyjazdem na krycie w czwartek. Cała wyprawa, a skutki jak zwykle niepewne....[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [B]Sirion[/B] - no to cały czwartek spędzę na trzymaniu [IMG]http://img48.imageshack.us/img48/7698/kciukirw7.gif[/IMG]. Za Ciebie i za Gosię... O której punkt kulminacyjny ??? [quote name='bos'] (....)wiesz bo ja sie wogóle nie znam na piesach .....ja hoduję tylko terriery wodne......:eviltong: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img46.imageshack.us/img46/1821/img1603dbb3.jpg[/IMG][/URL] Pozdrawiam Cię[/quote] [B] Bos [/B]- no to faktycznie chyba nie znasz sie na piesach, bo kto to widział tak wygolić teriera prawie do gołego i to na twarzy :crazyeye:;) :evil_lol: [quote name='Magicnesca']Ibolya do Twojego zdjęcia "kolejka" mogę dodać [B]Wiosna się już zbliża?[/B] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images4.fotosik.pl/284/ba77703092936d2c.jpg[/IMG][/URL] :diabloti:[/quote] Kurcze....:crazyeye:gruszki na wierzbie już widziałam, ale to.... są chyba te przekwitłe bazie - tzw. (wiosenno-wielkanocne) kotki na wierzbie. To wszystko przez tę dziurę ozonową i stąd te anomalia pogodowe :mad:. [quote name='Ela_hryckiewicz'][B] (....)[/B] W domu mam podobną sytuacje Lucki zakochał się w Gapie i płacze przez cały czas przy drzwiach pisałam że to chłopak bez jaj zwracam mu honor ma jaja :evil_lol: Gapa za to szczuje go niemiłośernie mała podpuszczalska wystawia mu tyłek w pampersie :evil_lol: :eviltong: zobaczcie sami [IMG]http://i122.photobucket.com/albums/o278/dora_h/Lucky/DSCF7194_a-1.jpg[/IMG] [/quote] [B]Ela[/B] - no to masz wesoło :eviltong::lol::p... A kiedy "coś" planujecie?
bajadera Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Kardusia, jedziemy na cały weekend. Oczepiny przewidziane w piątek.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
coztego Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Zerwałam się rano czym prędzej na spacer z Kresią, bo się chmurzyło niebezpiecznie. Polatałyśmy po łąkach, wróciłysmy do domu, a tu wyszło słońce! Chmur ani śladu :) I taki mamy piękny dzionek... Za dwie godziny już będziemy w drodze do lecznicy z Malizną :roll:
Kardusia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [B]Sirion[/B] - wobec tego będę trzymała już od piątkowego ranka :multi::multi::multi:.
Kardusia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='coztego'] (... ) Za dwie godziny już będziemy w drodze do lecznicy z Malizną :roll:[/quote] Trzymamy mocne kciukasy :kciuki: za kiciulę :glaszcze:.
Recommended Posts