Wind Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Witajcie o poranku :-) Gdyby nie telefon od Klientki, to wciaz slodko bysmy z Majutem spaly :-) A tak sucz zerwana na rowne nogi, nie mowiac juz o mnie :cool3: Tak bylam zaspana, ze podczas rozmowy cos tam gledzilam o 2008r. zupelnie pomijajac 2007 :evil_lol: Az cud, ze kobitka wciaz chce, abym jej te zdjecia zrobila :p [B]jborowy,[/B] nie zazdraszczam, ale ciesze sie, zes bez powaznych obrazen uszedl z tej przygody! Facjate auta zawsze mozna wyremontowac, w skrajnych przypadkach na zlom oddac ... gorzej z ludzka, nie mowiac juz o innych czlonkach ... [B]sirion,[/B] sily i wytrwalosci w kontaktach z fachowcami :razz: Moja mama do dzisiaj nerwowo odchorowuje sierpniowy remont jednego z pokoi :evil_lol: Zmienila dwie ekipy i dopiero trzecia zabrala sie za wszystko w miare profesjonalnie, bez rujnowania innych pomieszczen z owym pokojem wlacznie :evil_lol: sirion, agencji towarzyskiej w bloku nie mam, za to bardzo ekspresyjnych sasiadow :lol: Ekspresja ta wyraza sie zawsze o dosc barbarzynskiej porze, poniewaz tak miedzy 4 - 5 rano ;) W nocnej ciszy pol osiedla slyszy te 30 - 40 minutowe egzaltacje. Potem nastepuje cisza, a po pol godzinie tylko stukot szpilek i meskich butow zdradza, ze sasiedzi wyszli dogladac swoich interesow ;) Do domu wracaja grubo po polnocy ... Potem 3 godzinki snu i znowu koncert ... Swoja droga dumna jestem z ich statystyk i kondycji :evil_lol: [B]Ibolya[/B], do kolejnego takiego urlopu przymierzac sie bede na jesieni :-) Odezwe sie wtedy po konkretne namiary za co juz dziekuje :-) W Wawie slonko :multi: Zielona herbatka, silownia a potem do obrobki zdjec :-) Milego dnia :-) W.
Wojtek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='jborowy']Korzystając z pierwszego mrozu, który zamienił naszą drogę w tor lodowy, urządziłem sobie ostrą jazdę bez trzymanki. Krótko mówiąc jazdę figurową na lodzie (program dowolny), połączoną ze skokami. Rozpocząłem pięknie: piruet przodem, dwa piruety tyłem, a potem już tylko rewelacyjny najazd tyłem na skarpę (bulę) i lądowanie w rowie, oczywiście telemarkiem...[/quote] Nie ma jak prawdziwy fan rajdu Dakar!!! :cool3: :lol:
zadziorny Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Wind'] sirion, agencji towarzyskiej w bloku nie mam, za to bardzo ekspresyjnych sasiadow :lol: Ekspresja ta wyraza sie zawsze o dosc barbarzynskiej porze, poniewaz tak miedzy 4 - 5 rano ;) W nocnej ciszy pol osiedla slyszy te 30 - 40 minutowe egzaltacje. Potem nastepuje cisza, a po pol godzinie tylko stukot szpilek i meskich butow zdradza, ze sasiedzi wyszli dogladac swoich interesow ;) Do domu wracaja grubo po polnocy ... Potem 3 godzinki snu i znowu koncert ... Swoja droga dumna jestem z ich statystyk i kondycji :evil_lol: [/quote] Ty to nawet agencji towarzyskiej w swoim domu nie potrzebujesz :shake:. Atrakcje masz gratis :cool3: :evil_lol: :eviltong:
Ibolya Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [COLOR=blue]A w Wa-wie słonko wyjrzało zza chmurek :multi: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Zaraz mi lepiej :loveu: [/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Nitencja[/B] chyba same pojedziemy :-( :evil_lol: [/COLOR]
OMM Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 I ja się melduję, wprawdzie z herbatką ale za to pachnącą;) Ojej z tego co poczytałam to od poniedziałku u większości ruch i ekscesy... Hmm... U mnie tylko z rana ruter nawalił i wiercą od 7 rano bez przerwy. Dziwne może dziurkują ściany?:mad::mad: Ale to mały pikuś jak widzę. A [B]Jaborowego[/B] to serdecznie pozdrawiam, znam tę przyjemność samochodowych tańców na lodzie, jak tylko ściśnie mróz z mojego lasu wyjeżdża się właśnie w podobnym stylu:cool3: [B]Zadziorny- [/B]będę próbowała jeszcze przez ten serwerek, dziekuję bardzo za porady. Ja używałam tej funkcji "wstaw obrazek" ale nie wiem dlaczego zdjęcie było nie widoczne na forum, choć mniejsze niż 500px:roll: Widać praktyka czyni mistrzem:oops: Maxiowi chyba lepiej, wyniuchał ciasteczka i odstawia balet, służenie na zmianę z dawaniem łapek. :diabloti: Milusiego dzionka wszystkim życzę!
OMM Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Proszę o wyrozumiałość, próbuję wstawić zdjęcia:angryy: JEST!!!! już wiem, gdzie był błąd! [COLOR=Red]ZADZIORNEMU WINNAM DUUUżE PIFKO[/COLOR] Oto Spaikowe szczęście [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img129.imageshack.us/img129/4565/spaikoweszcesciesl2.jpg[/IMG][/URL]
Nitencja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue]A w Wa-wie słonko wyjrzało zza chmurek :multi: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Zaraz mi lepiej :loveu: [/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Nitencja[/B] chyba same pojedziemy :-( :evil_lol: [/COLOR][/quote] ojoj brzmi groznie :cool3:
OMM Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nintencjo dzięki za wsparcie to drugie zdjęcie ogony dwa, tak kręciły kółka, że nie sposób było złapać mordki [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a02f3f74dccfb051.html"][IMG]http://images11.fotosik.pl/16/a02f3f74dccfb051m.jpg[/IMG][/URL] obrażony Spaiki [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d56feb09120c59e9.html"][IMG]http://images14.fotosik.pl/5/d56feb09120c59e9m.jpg[/IMG][/URL] A to moje kochane Maxio [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images11.fotosik.pl/16/c3e39df056b61240.jpg[/IMG][/URL] Następne wstawię już małe, próbowałam jak idzie z różnymi rozmiarami i się udaje za każdym razem, huraaaa!!! Korzystając z okazji chciałabym zapytac o trymery, potrzebuję dobry trymer a nie specjalnie się na tym znam. Mam KARLI i nie spełnia moich oczekiwań, poradźcie proszę.
INA Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Oj nadrobiłam topic welszowy ale zeszło mi na to prawie cały dzień ( roboczy):p [B]Wind-[/B] strasznie fajny miałaś urlop ale należało Ci się, zazdraszczam tyle dobrego dla duszy i ciała naraz :huh: :eviltong: :loveu: a szczególnie tej czekolady na ciele:razz: jak potem była usuwana z ciała - chyba nie zmywana wodą bo to świętokractwo:eviltong: a może w inny dość powszechnie znany sposób:cool3: No historii z Majutkiem nie zazdraszczam :shake: oj to wam się przydarzyło ...oczywiscie jak to bywa dla równowagi w przyrodzie...:cool1: no ale najważniejsze, że się szybko wyjasniło i z oczkiem już wszystko ok:lol: [B]jborowy [/B]- straszne :shake: :shake: ja też przeżyłam taką jazdę figurową na jedzni z lądowaniem w rowie ..w zeszłym roku jechaliśmy z Vigo z ostatnich zajęć w szkole i po serii podobnych piruetów wylądowaliśmy w rowie-- Vigo nie był przypięty pasami i chłopak podskoczył aż pod dach samochodu --w ostatniej chwili złapałam go a to nielada wyczyn bo - to jednak 25 kg było. [B]coztego[/B] - gratuluje pracy na nowy rok- awansu- i tego że w żaden sposób nie zmieni to twojego udzielania się na dogo:loveu: :lol: [COLOR=blue]No i witam nowych terrieromanaków[/COLOR] :multi: [B]OMM[/B] - fajnie dałaś sobie radę z fotami- fotki cudne- śmiesznete pojedyńcze kłaczki ma na uszach Maxio:lol:
Ibolya Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [COLOR=blue][B]OMM[/B] fajne fotki fajnych piechów :klacz: :klacz: :cool2: [/COLOR]
swallow Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='OMM']Korzystając z okazji chciałabym zapytac o trymery, potrzebuję dobry trymer a nie specjalnie się na tym znam. Mam KARLI i nie spełnia moich oczekiwań, poradźcie proszę.[/quote] Witaj [B]OMM[/B] na welszowym topiku . O trymerach pisalismy juz duzo, az w koncu Flaire założyła osobny topik odnosnie tego tematu. Jest dostępny [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=11353[/FONT"][FONT=Arial][SIZE=4]tutaj[/SIZE][/FONT][/URL]
Wind Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [B]INECZKO,[/B] Nie zazdraszczaj :razz: My tylko odbijamy sobie lato, kiedy to skrecamy sie z zazdrosci czytajac, ze kolejne osoby wyjezdzaja na dwu-trzy tygodniowie lenistwo :razz: Wy planujecie i realizujecie wtedy urlopy, a ja od switu do nocy przerzucam zdjecia, albo je robie :p W 2006r. wygospodarowalismy czas jedynie na tygodniowy oboz agility z Majutem w lipcu i 4 dni w Juracie we wrzesniu ... :shake: Wlasciwie dopiero teraz moglismy pozwolic sobie na wywczasy :multi: [B]OMM,[/B] Jak widac wklejanie zdjec wcale trudne nie jest! Gratuluje nowych umiejetnosci :-) W ramach edukacji zamowilam dzisiaj kolejne filmiki DVD z USA o fotografii i nawiazywaniu relacji z fotografowanymi osobami. Troche ta wiedze, trzeba bedzie przelozyc na warunki Polskie, bo roznimy sie (Amerykanie i Polacy) w takowych relacjach, oczekiwaniach i standardach pracy. Nie mniej, za 2 - 3 tygodnie czeka mnie kolejna dawka fajnych wrazen :-) No nic ... czas na jakis obiadek. Mama wyposazyla mnie w caly worek domowych pierozkow, krokietow, kotletow i innych frykasow. Tylko wyciagac z zamrazarki, podgrzewac i obiad "jak u mamy" :multi: :loveu: W.
Ibolya Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [COLOR=blue]Tu mam taką fotkę, trochę za duża jest :oops: ale baardzo mi się podoba, to wstawię :oops: Może ktoś ją zmniejszyć? ja w pracy nie mam czym :shake: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Kolejka:[/COLOR] [IMG]http://i124.photobucket.com/albums/p15/Ibolya_bodor/kolejka_kopia.jpg[/IMG]
zadziorny Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='OMM'] [B]Zadziorny- [/B]będę próbowała jeszcze przez ten serwerek, dziekuję bardzo za porady. Ja używałam tej funkcji "wstaw obrazek" ale nie wiem dlaczego zdjęcie było nie widoczne na forum, choć mniejsze niż 500px:roll: Widać praktyka czyni mistrzem:oops:[/quote] Bardzo dobrze, tylko najpierw wczytaj fotkę na serwer, a dopiero później wklej [U]adres obrazka[/U] pobrany z serwera poprzez "Wstaw Obrazek" :cool3: :razz: :lol:
Ibolya Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [COLOR=blue][B]zadziorny[/B] możesz zmniejszyć tę moją fotę? pliiiiizzzzz :lol: modów siem bojem :angryy: [/COLOR]
Flaire Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue][B]zadziorny[/B] możesz zmniejszyć tę moją fotę? pliiiiizzzzz :lol: modów siem bojem :angryy: [/COLOR][/quote] Ibolya, zawsze możesz póki co wstawić linka do zdjęcia zamiast samego zdjęcia... ;-)
zadziorny Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='OMM'] Korzystając z okazji chciałabym zapytac o trymery, potrzebuję dobry trymer a nie specjalnie się na tym znam. Mam KARLI i nie spełnia moich oczekiwań, poradźcie proszę.[/quote] Ja używam Marsa M 326 i jestem z niego zadowolony :multi:. Dzisiaj pozbawiłem nim seniorkę czapraka :cool3: :razz: :evil_lol:
zadziorny Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Ibolya'][COLOR=#0000ff][B]Nitencja[/B] chyba same pojedziemy :-( :evil_lol: [/COLOR][/quote] A gdzie, jeśli wolno spytać? :hmmmm: :niewiem:
Ibolya Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [COLOR=blue]Nie mówi się gdzie, tylko dokąd :cool3: :evil_lol: [/COLOR]
zadziorny Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue][B]zadziorny[/B] możesz zmniejszyć tę moją fotę? pliiiiizzzzz :lol: modów siem bojem :angryy: [/COLOR][/quote] Chcesz - masz :cool3:: [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/1172/kolejkasg0.jpg[/IMG] Przeklej go teraz do swojego postu :roll: :lol:
zadziorny Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue]Nie mówi się gdzie, tylko dokąd :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/quote] Fakt :roll:. A więc dokąd? :eviltong: [COLOR=PaleTurquoise](wiem, nie zaczyna się zdania od więc :evil_lol:)[/COLOR]
Kardusia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [B]Ibolya [/B]- ale numer :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, cała kolejka do jednej "damessy". No takiego numeru to jeszcze moje :crazyeye: oczy nie widziały :-D:megagrin::evil_lol:.
OMM Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='zadziorny']Bardzo dobrze, tylko najpierw wczytaj fotkę na serwer, a dopiero później wklej [U]adres obrazka[/U] pobrany z serwera poprzez "Wstaw Obrazek" :cool3: :razz: :lol:[/quote] Zadziorny, a to ciekawe, nie wiedziałam, że mozna wstawić fotkę na forum nie umieszczając jej na serwerze:-o:lol: U mnie inny był problem:roll: "adres obrazka"+ URL z serwera dawał IMAGEx4 Doszłam, że wystarczy sam URL:multi: Mars mówisz, coś słyszałam ale nie widziałam w sklepie:-( Ibloya fota cudo! :loveu:
zadziorny Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='OMM'] Mars mówisz, coś słyszałam ale nie widziałam w sklepie:-( [/quote] Zajrzyj [URL="http://onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,29642512,13245282282970,03,,pl-pln,299336,0.html"][COLOR=DeepSkyBlue]tutaj[/COLOR][/URL] :cool3: :multi: :p
Recommended Posts