Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W oddzielnym poście bo tak wypada --chciałam jeszcze nacieszyć sie szcześciem [B]Ali[/B]
[B]Ali - [/B]wielkie, wielkie, uściski dłoni i gratulacje - Championatu:lol: :lol: :lol:
Twoje zaangażowanie i coraz większa pasja zostały wynagrodzone.
Trzymam kciuki za następne sukcesy
Myślę sobie, że może jak życie będzie dla mnie łaskawsze to też kiedyś będe "bawiła się w takie zabawy":razz: to wciąga tym bardziej jak tak Was
codzień poczytuje i coraz częsciej odwiedzam wystawy:roll: :cool3: .
[B] Ali[/B] - Derylek jest naprawdę mądrym pieskiem - z Vigusiem jak mamy nowe ćwiczonko i nie załapie - to czasem -własnie próbuje pokazać co już umie :cool3: :evil_lol: :mad:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[B]Aga[/B] - strasznie dużo - :shake:
ja też chodzę do Kliniki gdzie jest dużo wetów( z moich obserwacji to jest dobre bo w razie jakiejś wątpliwości to się ze sobą kontaktują - co kilka głów to nie jedna:razz: ) ale mam tam swojego weta- i jestem zawsze( przeważnie) wtedy gdy on przyjmuje.
Za te kwoty co wymieniłaś będzie wykonana operacja z jąderkiem u Vigusia..

Posted

[quote name='Ali26762']Oprócz tego ćwiczymy codziennie skupianie uwagi na mnie, gdy w pobliżu są inne psy - kupiony we Wrocławiu, dzięki [B]niedzwiedzicy[/B], TOP DOG wyśmienicie się do tego nadaje. Jest płaski, idealny do kieszeni, w którą wystarczy stuknąć, żeby zapiszczał i wtedy moje szczęście porzuca każde towarzystwo i biegnie w podskokach do mnie po nagródkę :multi:[/quote]
[B]Ali[/B], a możesz powiedzieć coś więcej o tym wynalazku? Zastosowanie jest dla mnie wyjątkowo atrakcyjne! :lol:

[quote name='Nitencja']Mam smutna wiadomosc dla fanow Leeloo..... Dzis bylam u weterynarza i niestewty okazalo sie ze mala ma powazna wade serce i trzeba bylo ja uspic:-(Mam nadzieje ze jest szczesliwa za Teczowym mostem i reszta psiakow nia sie zaopiekuje :placz:[/quote]
Bardzo smutna wiadomość ... :-( Szczerze mówiąc byłam cichą fanką Leeloo i za jej fajne imię i za trudne początki i za cudne pysio - nawet żałowałam, że to nie ją Bogula sobie wybrała... :shake: Teraz dla Boguli lepiej, że nie. Szkoda, wielka szkoda słodkiej suni, ale przecież nic nie mogłaś zrobić żeby to zmienić...:shake: Współczuję.

Posted

[B]Nitencja,[/B] tak mi przykro. Okazuje sie, ze mała Leeloo miala tu duzy klan fanów. Ja tez po cichu ją wirtualnie miziałam. Moze własnie dlatego, ze mała, że były klopoty, a potem wydawalo sie, ze juz na prostej....
Spij spokojnie maleńka Leeloo razem ze szczeniaczkiem Niedźwiedzicy...

Posted

Nitencjo, bardzo mi przykro :-( . [']
Jednak, jak już zostało powiedziane, to chyba lepiej, że stało się to tak wcześnie. Im później, tym trudniej jest rozstać się z psiakiem.
Śpij spokojnie mały aniołeczku ['].

Posted

[quote name='Anisha'][B]Ali[/B], a możesz powiedzieć coś więcej o tym wynalazku? Zastosowanie jest dla mnie wyjątkowo atrakcyjne! :lol:

[/quote]
z powodu tej smutnej wiadomości zapomniałam zapytać o to co pyta
Anisha:razz:
No własnie Ali możesz nam przybliżyć temat:razz:

Posted

[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/3056/leeloo2zb2.jpg[/IMG]

[']

Nitencja-tak ogromnie mi przykro :-( ta kruszyna złapała mnie za serce od poczatku i tak mi żal,że nie bylo jej dane cieszyć się życiem, poznawać swiat, bawić. Jak patzre na to zdjecie, to ryczę jak głupia.. taki słodki maluszek.. czemu ten świat jest taki cholernie okrutny:-(

Posted

[B]niedzwiedzica[/B] - chyba w złą chwilę otworzyłam dogo i walijczków..:-(
akurat na tą śliczną fotkie tego kochanego aniołka i rozryczałam się jak goopia -a w pracy nie wypada :shake: cholera:-( :-( :-( jaki ten świat niesprawiedliwy ['] [']...

Posted

[quote name='rita60'][B]ali[/B] jak cwiczysz z Derysiem ta piateczke,ja kiedys probowałam,ale sie nie udało,moze jakies podpowiedzi......:roll:[/QUOTE]
Trudność, a może raczej łatwość tej sztuczki polega na wrodzonych predyspozycjach psa do używania łap. Kreska, podobnie ja Deryś, nauczyła się "sama". Wystarczyło przykucnąć przed nią, podnieść dłoń i zaraz klepnęła łapką. Dodałam komendę i już była nauczona :evil_lol: Ale ona we wszystko klepie łapskami :lol:

Posted

Witam wszystkich serdecznie po dłuższej niobecności. Boże, włąnczam w końcu dogo a tu taka smutna wiadomość. Nitencja stasznie Ci współczuję. Jak to przeczytałam to siedzę i płaczę, a jak zobaczyłam tą piękną twarzyczkę na fotce, to jeszcze gorzej. A tu jestem w pracy. Jaki ten świat jest niesprawiedliwy. Myślę, że moja Mika nią się tam zaopiekuje i teraz razem biegają na zielonej łączce, szczekając wesoło.

Posted

[quote name='Ali26762']Ha! Patrzcie co dzisiaj dostałam!

Ale jestem dumna !!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

[URL="http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Wystawy/Deryl-championatm322odziezowy.jpg"][IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Wystawy/Deryl-championatm322odziezowy.jpg[/IMG][/URL]

:obrazic: :obrazic: :obrazic:[/quote]

[SIZE=4][COLOR=red]Ali dopiero dziś wszystko czytam a tu taki kwiatuszek !!!!!!!!!!!!!! [COLOR=blue]Ja, mój TZ, Dexio i Filuś Wam gratulujemy. Świetne wieści. No no.....[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

Ali- jestem ostatnio ciut zabiegana a jeszcze smutek mnie ogarnął, więc zapomniałam o gratulacjach dla Ciebie i Derylka :oops: wybacz :oops: i przyjmij je teraz hurtowo;) i za udany występ ( tu uznanie dla TZ za foty :multi:) i za championat :smilecol:a ktos się tu zarzekał,że wystaw nie bedzie ;)

aga- spytaj tego weta, czy samochód nowy kupuje czy też dom buduje ;):diabloti:i czym prędzej zmień go..za długi długopis ma ;)

Posted

[B]niedzwidzica: [/B]Jednego jestem pewna... ta wetka juz nigdy mnie nie zobaczy u sibie w gabinecie... pojde na kontrole do tej samej lecznicy, ale do poleconej wetki! Moze od zaraz zmiana nie bedzie konieczna.

Chcialabym pochwalic i polecic Wam sklep intnetowy "krakvet". Zlozylam tam zamowienie w piatek i juz dzis w pracy odebralam przesyleczke :multi: Cany maja konkurencyjne.
Od dzis zaczynam suke faszerwoac Gammolenem... oby byly szybkie i widoczne efekty :mad::mad:

Posted

[quote name='Nitencja']Mam smutna wiadomosc dla fanow Leeloo..... Dzis bylam u weterynarza i niestewty okazalo sie ze mala ma powazna wade serce i trzeba bylo ja uspic:-(Mam nadzieje ze jest szczesliwa za Teczowym mostem i reszta psiakow nia sie zaopiekuje :placz:[/quote]

Eh.. smutna wiadomość... :-( Leeloo
[*] :-(

Nitencjoo trzymaj się! :calus:

Posted

Kochani !!!! Bardzo dziekuje.NIe ma to jak dogomaniacy. Myslalam ze juz lepiej ze mna ale znow siedze i rycze :placz:. Z Wami zdecydowanie lepiej niz samemu ten ból dzielić.
Reszta dziewczynek slodka. Warcza ,gryza, biegaja .. pelnia szczeniackiego szczescia. :loveu: Jutro maja 4 tygodnie.
[B]Ali gratulacje dla chlopaczka. Można powiedzieć że ten championat to juz taki wspólny dogomaniacki:cool3:[/B]

Posted

[quote name='Nitencja']
Reszta dziewczynek slodka. Warcza ,gryza, biegaja .. pelnia szczeniackiego szczescia. :loveu: Jutro maja 4 tygodnie.[/quote]
I to powinno byc dla Ciebie teraz najwazniejsze! A na nas... ZAWSZE MOZESZ LICZYC ;)

Posted

[SIZE=4][COLOR=blue]Ali strasznie mi się Wasz pokaz w centrum handlowym podobał. Jestem pod wrażeniem Derysia jak pięknie w tym wszystkim wygląda i jak się prezentuje. Prawdziwy model. No to będzie miał wdzianko na zimę jak trza. Teraz zimy się nie boicie. [/COLOR][/SIZE]

Posted

--------co tu napisać?! [B]nitencja, bo[/B]...:-( :-( :-(

Posted

[COLOR=blue]Dopiero przeczytałam :-( :-( [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B]Nitencja[/B] strasznie mi przykro, współczuję Ci :-( [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]szkoda maleńkiej Leeloo, taka była słodka:-( bardzo ją lubiłam:-( [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Za tęczowym mostem napewno się nią zaopiekują nasze psiaki.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]jakie to wszystko okrutne, stara baba a popłakałam się:-( [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B]maleńka Leeloo ['] ['] ['][/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]

Posted

[B]Nitencjo,[/B]

I to jest najwazniejsze! Reszta stada piekna, energiczna i juz rozrabia :loveu:

[B]Ibolya,[/B]

Czy odwiedzisz nas podczas Zawodow w ta niedziele w Pruszkowie? Byloby fajnie! Ja wprawdzie nie startuje, a dodatkowo nie bede mogla byc tam caly dzien, ale na pewno wpadne ok. 10.00 i do 14.00 powinnam byc :-)
Pewnie bede tez inni Dogomanicy :-)

W.

Posted

Heyka...

Smutno mi bardzo bez maleńkiej Leeloo :-( :-( :-( [B]Nitencjo[/B], [B]bo[/B], trzymajcie się dzielnie...

[B]Nitencjo[/B] - masz rację, ten championat to zasługa wszystkich piszących na małych i większych braciach, to wspólny, dogomaniacki sukces :multi:

Dzisiaj od rana miałam remont - wreszcie zestawili te rurki od pionu grzewczego, a przed chwilą wróciłam od lekarza - dzisiaj przeglądałam się u onkologa. Wszystko jest ok, nie muszę się niczym martwić.

Nie wiem teraz za co się złapać się w pierwszej kolejności - jutro rano przylatuje moja angielska Gosia, a ja mam chałupę jak po wybuchu bombki jakiejś...

Nie zdołam chyba odpowiedzieć na wszystkie posty osobno, więc hurtem dziękuję wszystkim za gratulacje, obiecuję, że dorosły championat zrobimy w przyszłym roku (małe CWC i duże CWC już mamy) i na tym chyba poprzestaniemy. Ale nie znaczy to, że przestaniemy się pokazywać na wystawach w kraju :)

[B]Anisha[/B], TOP DOG jest rewelacyjny, [B]niedzwiedzica[/B] za karę, że mi o nim powiedziała, spóźniła się na pociąg do Poznania (jeszcze raz Cię przepraszam, [B]niedzwiedzico[/B]), bo ja zamiast wrócić do niej ze wzorem, prosto z budki poleciałam na ring honorowy dać to ustrojstwo [B]Eli[/B]. A wygląda to tak:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/183/68ac65a0a5c94c9d.jpg[/IMG][/URL]

Jak chcesz, to mogę Ci kupić w Poznaniu. Chyba, że też pojedziesz, to zaprowadzę Cię na stoisko.

Kochani, lecę sprzątać, bo bałagan mam zaiste imponujący. Do poniedziałku będzie mnie zdecydowanie mniej ze względu na gościa.

Aaaa, [B]Wind[/B], wyślę Ci na GG nick i adres tej nowej forumowiczki, dobrze? Jakbyś mogła zerknąć co i jak, w wolnej chwili, to byłoby super.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...