Unbelievable Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 deer_1987 napisał(a):Widzisz jak nie uwaznie czytasz :roll: i do tego nie masz poczucia humoru :roll: ale coz tego bym sie po Tobie nie spodziewala... a wiesz co to znaczy w ogóle? :hmmmm: poczucia humoru? a z czego mam się śmiać? no fakt, z ciebie w sumie, no to się śmieję przecież :razz: Quote
taxelina Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nie ubiegam sie o uwage :roll: Nie masz poczucia humoru i nie widzisz ikonki jaka dalam na koncu, ikonki ktora oznacza ze to co jest napisane, nie jest napisane powaznie tylko z usmieszkiem. idz sie posmiej z siebie i tego jak "swojego" pudelka obcielas... :roll: I nie, nie musisz odpowiadac na ten post. Ja do Ciebie sie tu wiecej nie bede zwracac... Szkoda slow na Ciebie... :roll: Quote
Unbelievable Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 deer_1987 napisał(a):Nie ubiegam sie o uwage :roll: Nie masz poczucia humoru i nie widzisz ikonki jaka dalam na koncu, ikonki ktora oznacza ze to co jest napisane, nie jest napisane powaznie tylko z usmieszkiem. idz sie posmiej z siebie i tego jak "swojego" pudelka obcielas... :roll: I nie, nie musisz odpowiadac na ten post. Ja do Ciebie sie tu wiecej nie bede zwracac... Szkoda slow na Ciebie... :roll: no raz to może byłoby śmieszne, ale nie dwa lub więcej :evil_lol: to nie jest mój pudelek :razz: jestem ciekawa jak ty byś obcięła zakołtunionego, zaniedbanego, śmierdzącego psa który gryzie przy każdej próbie złapania jego łapy, nie mając żadnych umiejętności groomerskich :) swoją drogą dzisiaj ją znowu obcięłam i wygląda o niebo lepiej. Ale przynajmniej psy które są u mnie są szczęśliwe ;) Quote
anetta Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 cały urok kundelków nigdy nie wiadomo co w nich siedzi do końca No :evil_lol: Uważaj na swoje żyły i tętnice. Przyjdzie do Ciebie w nocy...i :nerwy:...Nieszczęście gotowe. "haszczaki są głupie i niczego nie można ich nauczyc.... " Tiaaaa, a Kopernik była kobietą! Brawo dla Mayki :klacz: Quote
Marta_Ares Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Deer odpisałam Ci na to co napisalas o zabawkach :) i nie pominełam Cie tylko odp na to co uważałam, że zasługuje na odp:cool3: ciesze się ze zdjęcia sie podobają, bardzo mi miło:loveu: :loveu: Martyna a Wy nie macie gdzie tam trenować??? kolejny filmik z niedzieli :loveu: :loveu: [video=youtube;M2a4YpMJCf8]http://www.youtube.com/watch?v=M2a4YpMJCf8[/video] Quote
Unbelievable Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Marta_Ares napisał(a): Martyna a Wy nie macie gdzie tam trenować??? mamy, nawet już gadałam z prowadzącymi, tylko aktualnie nie mam kasy niestety :roll: Quote
Karro Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Bardzo fajnie psiaki skaczą, tak z ciekawości na jakiej wysokości skacze Mayka? :) Quote
Paula03 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Świetnie wam idzie! Bardzo wam zazdroszczę, że możecie ćwiczyć w klubie, a tak w ogóle to długo już ćwiczycie? :) Quote
Kajusza Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Marta_Ares napisał(a): Meja czy Maja:eviltong:? tak, wiem Maya :oops::oops::oops::oops::oops: meja to była suka mojej koleżanki :( Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 magdabroy napisał(a):Fajnie Ares skacze :) ;) Unbelievable napisał(a):mamy, nawet już gadałam z prowadzącymi, tylko aktualnie nie mam kasy niestety :roll: aa szkoda, bo chętnie zobaczyłam bym Grama na torze:loveu: understandme napisał(a):Bardzo fajnie psiaki skaczą, tak z ciekawości na jakiej wysokości skacze Mayka? :) Mayka skacze na mediumach, ale powinna na largach, co stopniowo zaczniemy niedlugo wprowadzac;) Ares skacze na smallach choć powinien na mediumach, ale ze względu na jego budowę nie chce zmieniać, oszczędzamy stawy;) Paula03 napisał(a):Świetnie wam idzie! Bardzo wam zazdroszczę, że możecie ćwiczyć w klubie, a tak w ogóle to długo już ćwiczycie? :) dzięki:loveu: ćwiczymy od jakiego ale z przerwami dłuższymi, teraz tak w miarę regularnie od maja raz, czasami dwa razy w tygodniu, paliwo coraz droższe a łącznie w tą i z powrotem robimy ok 50km jadąc na trening:shake: Kajusza napisał(a):tak, wiem Maya :oops::oops::oops::oops::oops: meja to była suka mojej koleżanki :( a pamiętam pisałaś coś kiedyś o niej....:-( zdjęcia z wczorajszego porannego spacerku:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 i na koniec troche wariata :D Quote
Saththa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Cześc ;) właśnie usiłuję Was znaleźć na allegro bo szelek potrzebuję;) I zobacz: http://allegro.pl/szelki-norweskie-fioletowe-okazja-i1954961344.html to czasem nie Ares? Tak mnie się zawydaje.... i ide szukac dalej;) EDIT wlazłam przez baner dzięki:lol: Quote
Unbelievable Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Saththa napisał(a):Cześc ;) właśnie usiłuję Was znaleźć na allegro bo szelek potrzebuję;) I zobacz: http://allegro.pl/szelki-norweskie-fioletowe-okazja-i1954961344.html to czasem nie Ares? Tak mnie się zawydaje.... i ide szukac dalej;) a zobacz co ma marta pod bannerem :diabloti: Quote
Agnes Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Marta co u Was tak biało:crazyeye::crazyeye: wychodzi człowiek do pracy o 6, ciemno wszedzie to nawet nie widze ze taki szron sie pojawia:crazyeye: Quote
Lucky. Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 ale mi się Ares podoba z filmiku :loveu: taka torpedka :) Quote
Saththa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Unbelievable napisał(a):a zobacz co ma marta pod bannerem :diabloti: A tak tak już edytowałam ;) Quote
jonQuilla Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [FONT=Georgia]Niewidzialna siła przygniotła Aresa do ziemi :evil_lol::evil_lol: http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Jesien/DSC08140.jpg jak on już ładnie odrósł, taki puchaty się zrobił :loveu:[/FONT] Quote
Aleksa. Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 super zdjecia:loveu: zapraszam do nas.:) Quote
Recommended Posts