Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widzisz jak nie uwaznie czytasz :roll: i do tego nie masz poczucia humoru :roll: ale coz tego bym sie po Tobie nie spodziewala...

a wiesz co to znaczy w ogóle? :hmmmm:
poczucia humoru? a z czego mam się śmiać? no fakt, z ciebie w sumie, no to się śmieję przecież :razz:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ubiegam sie o uwage :roll:

Nie masz poczucia humoru i nie widzisz ikonki jaka dalam na koncu, ikonki ktora oznacza ze to co jest napisane, nie jest napisane powaznie tylko z usmieszkiem. idz sie posmiej z siebie i tego jak "swojego" pudelka obcielas... :roll:

I nie, nie musisz odpowiadac na ten post. Ja do Ciebie sie tu wiecej nie bede zwracac... Szkoda slow na Ciebie... :roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie ubiegam sie o uwage :roll:

Nie masz poczucia humoru i nie widzisz ikonki jaka dalam na koncu, ikonki ktora oznacza ze to co jest napisane, nie jest napisane powaznie tylko z usmieszkiem. idz sie posmiej z siebie i tego jak "swojego" pudelka obcielas... :roll:

I nie, nie musisz odpowiadac na ten post. Ja do Ciebie sie tu wiecej nie bede zwracac... Szkoda slow na Ciebie... :roll:

no raz to może byłoby śmieszne, ale nie dwa lub więcej :evil_lol:

to nie jest mój pudelek :razz: jestem ciekawa jak ty byś obcięła zakołtunionego, zaniedbanego, śmierdzącego psa który gryzie przy każdej próbie złapania jego łapy, nie mając żadnych umiejętności groomerskich :) swoją drogą dzisiaj ją znowu obcięłam i wygląda o niebo lepiej. Ale przynajmniej psy które są u mnie są szczęśliwe ;)

Posted

cały urok kundelków nigdy nie wiadomo co w nich siedzi do końca

No :evil_lol: Uważaj na swoje żyły i tętnice. Przyjdzie do Ciebie w nocy...i :nerwy:...Nieszczęście gotowe.

"haszczaki są głupie i niczego nie można ich nauczyc.... "

Tiaaaa, a Kopernik była kobietą!
Brawo dla Mayki :klacz:

Posted

Deer odpisałam Ci na to co napisalas o zabawkach :) i nie pominełam Cie tylko odp na to co uważałam, że zasługuje na odp:cool3:

ciesze się ze zdjęcia sie podobają, bardzo mi miło:loveu: :loveu:

Martyna a Wy nie macie gdzie tam trenować???

kolejny filmik z niedzieli :loveu: :loveu:
[video=youtube;M2a4YpMJCf8]http://www.youtube.com/watch?v=M2a4YpMJCf8[/video]

Posted

magdabroy napisał(a):
Fajnie Ares skacze :)

;)

Unbelievable napisał(a):
mamy, nawet już gadałam z prowadzącymi, tylko aktualnie nie mam kasy niestety :roll:

aa szkoda, bo chętnie zobaczyłam bym Grama na torze:loveu:

understandme napisał(a):
Bardzo fajnie psiaki skaczą, tak z ciekawości na jakiej wysokości skacze Mayka? :)

Mayka skacze na mediumach, ale powinna na largach, co stopniowo zaczniemy niedlugo wprowadzac;)

Ares skacze na smallach choć powinien na mediumach, ale ze względu na jego budowę nie chce zmieniać, oszczędzamy stawy;)

Paula03 napisał(a):
Świetnie wam idzie! Bardzo wam zazdroszczę, że możecie ćwiczyć w klubie, a tak w ogóle to długo już ćwiczycie? :)

dzięki:loveu: ćwiczymy od jakiego ale z przerwami dłuższymi, teraz tak w miarę regularnie od maja raz, czasami dwa razy w tygodniu, paliwo coraz droższe a łącznie w tą i z powrotem robimy ok 50km jadąc na trening:shake:

Kajusza napisał(a):
tak, wiem Maya :oops::oops::oops::oops::oops: meja to była suka mojej koleżanki :(

a pamiętam pisałaś coś kiedyś o niej....:-(

zdjęcia z wczorajszego porannego spacerku:evil_lol: