Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gops napisał(a):
czy mi sie wydaje czy Maylo nie podziela pasji Aresa i nie lubi plywac? :lol:
swietne zdjecia! Ares w swoim zywiole :lol:

hehe oj tak Maylo raz sie wtedy tylko zamoczył i to przez przypadek biegnąc za Mayką, do szczęśliwych to wtedy nie należał....:evil_lol:

dla Aresa mogłoby byc troche cieplej, bo jeszcze niechętnie wchodził, ale korciło go bardzo:evil_lol:

zaba14 napisał(a):
Maylo nie pływa? :)
ładnie wygląda biały haszczak na niebieskim tle... :D

nie Maylo woli z suchego brzegu obserwowac:lol:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Witam się po dość długiej nieobecności :cool3::cool3:

Muszę przyznać że do pyska jej w tych okularkach :cool3:
https://lh6.googleusercontent.com/_3wQiKq064-c/TZiVKBwFCQI/AAAAAAAAIkc/cpc5lblyW24/DSC_2357.JPG

Maylo chyba nie przepada za byciem zmokłą kurą i woli podziwiać z brzegu to co dzieje się w wodzie :) w sumie mu się nie dziwie...woda jeszcze musi być zimna :)

[/FONT]

witamy:loveu:
hehe dzieki, może trzeba takie dla psów wymysleć, zapinane z tylu na zatrzask?:diabloti:

Lucky. napisał(a):
ale Ci Ares odrósł :P
Zostawisz go takiego, czy strzyżesz ?

obcinany będzie na pewno, ale ze względu na pogodę, dosyć nie pewna jest caly czas (ostatnio jak wychodzimy na wieczorny/nocny spacerek to jest ok 0 stopni) więc narazie czekam na cieplejsze dni

mało osob coś nas odwiedza :placz::diabloti: a ja mam tyle zdjec do wstawienia:eviltong:

pochwalę się, że udało mi się podłączyć starą lampe minolty do soniacza, oto dzisiejsze efekty zabawy:evil_lol:

Posted

no nie ! Ares smiga na przemian w swojej i Mayi obrozy a ona biedna bez :diabloti::lol:
ale jemu tez ladnie w tym mm :loveu: ma ktos ladna sciane akurat do zdjec :lol:

Posted

[FONT="Georgia"]gratuluję podpięcia lampy :cool3: świetne są te zdjęcia robione przy jej pomocy :)

i chciałam jeszcze napisać że podoba mi się kolor Twoich ścian :cool3:
[/FONT]

Posted

[quote name='Lucky.']http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202011/DSC01133.jpg
śliczne, tylko to w prawym dolnym roku mi nie pasuje :P
wiem własnie:roll:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]gratuluję podpięcia lampy :cool3: świetne są te zdjęcia robione przy jej pomocy :)

i chciałam jeszcze napisać że podoba mi się kolor Twoich ścian :cool3:
[/FONT]

hehe dziekuje, zostalam bohaterem w swoim domu:diabloti:

[quote name='Paulina_mickey']https://lh3.googleusercontent.com/_3wQiKq064-c/TZiSh_8vuwI/AAAAAAAAIjE/j6tzx2JIh0s/DSC_2278.JPG

Aresik w żywiole!!! :D
oj tak:evil_lol: :loveu: :loveu:

[quote name='Klaudia&Aza']Co prawda pierwszy raz tutaj zajrzałam..ale muszę Ci przyznać, że masz na prawdę super pieski:) Bardzo mi się podobają:)
A zdjęcie białej damy w okularkach jest cudne:D

witam, zapraszamy częściej:cool3: :loveu:
miło, że podobają się moje kundle:diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']https://lh4.googleusercontent.com/_3wQiKq064-c/TZiPu_C8E4I/AAAAAAAAIiY/Qk_lm0oCA9Y/DSC_2261.JPG
To jest bossskie :loveu:

;)

Posted

wczoraj zrobiliśmy sobie małe wagary na uczelni:cool3:
wybraliśmy się na spacery z psami, najpierw z Aresem i Mayką do włocławskiego parku,
niestety Ares obrażony, bo w większości siedział na smyczy i ze względu na to, że ostatnio był robiony fiprexem nie mógł pływać:roll:

Później wróciliśmy do domu i wzięliśmy Milana i Maykę już na nasze tereny spacerowe:diabloti:

a dzisiaj Maylok jest z moją siostrą na rajdzie pieszym 10km... najbardziej się bałam o to, że jej ucieknie, albo wpadnie na pomysł puszczenia go ze smyczy, on jej zbytnio jeszcze nie słucha... o to czy wytrzyma to się nie martwie, toć to adhd wrodzone ma taki mini border wymieszany z aussikiem i szelciakiem:diabloti:

park we Włocławku