Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja tylko Ci powiem, że Atosowi obciachałam kark 2 lata temu i do tej pory nie odrosło... :roll: najlepiej jest ogolić na łyso maszynką - wtedy odrasta ale jak się opitoli takiemu psu na jakąś dlugośc to nie ma takiego samego potem... Atosowi odrósł może jakieś pare mm i już tak zostało

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gops']oj tam przesadzacie , Ares w wersji mini wlos jest sliczny :loveu:

ale powiem Ci ze moja ciotka obciela swojego podhalana bo za mocno lnial praktycznie na zero ze wygladal jak labrador :diabloti:
ale siersc odrastala do takiego stanu jak mial ponad rok ..
siersc takiego psa bardzo wolno rosnie...np u pudla po 2 miesiacach siersc juz jest taka sama
ale zycze cierpliwosci ;)
nie jest tak zle

[quote name='Onomato-Peja']a ja tylko Ci powiem, że Atosowi obciachałam kark 2 lata temu i do tej pory nie odrosło... :roll: najlepiej jest ogolić na łyso maszynką - wtedy odrasta ale jak się opitoli takiemu psu na jakąś dlugośc to nie ma takiego samego potem... Atosowi odrósł może jakieś pare mm i już tak zostało

No to teraz mnie pocieszyliście:shake:
Ale z tego co pamietam Aresowi dosyc szybko odrasta sierść, w tamtym roku miała niezle duł wygolony do kastracji i w ciagu 2 miesiecy wszystko ładnie zarosło.
Tak samo co jakis czas mu podcinam mu dół i za uszami i to dosyć szybko odrasta, także to chyba od psa zależy???

Boje sie juz maszynka ruszac, ale ciekawa jestem jakby zupelnie na łyso wyglądał:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

narazie na szczescie lato, wiec az tak szybko nie musi zarastac, na zime jak zarosnie to bedzie akurat:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='deer_1987']http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC03582.jpg
smiesznie sie uszy mu ulozyly :D
wpatrzony w smaka:evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Pomóżcie!!!

nie wiem czy zostawic Aresa tak jak teraz czy lepiej ogolić na łyso, zeby całośc ładne razem odrosła na jezień/zime.....:roll:

ja bym ciachnela mszynka na lyso , ale lepiej idz do psiego fryzjera lub kup norlmalna psia maszynke ;)

Posted

[quote name='Izuuus']O i masz taśmę taką jak Fiodor ma smycz :cool3:
Tylko kolor inny.:evil_lol:
hehe to moze obroze do kompletu:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC04186.jpg bardzo wymowna mina :diabloti: :evil_lol:

Tak serio to tragicznie nie jest ;) śmiesznie wygląda, ale nie ma co sie przejmować ;) odrośnie raz dwa i będzie po sprawie :lol:

http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC03505.jpg jaka Majka uchachana :loveu:
hehe pozno juz bylo, i w koncu 3 godziny tam spedził:lol:

Dziekuje:loveu: w sumie ja juz sie przyzwyczaiłam, aż tak źle w końcu nie wygląda, mała zmiana sie przyda:evil_lol:

Najlepiej sąsiad dzisiaj do mnie podchodzi i sie pyta czy to Ares bo on myslał ze inny pies:lol: :lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hehe to moze obroze do kompletu:evil_lol:

Raczej nie bo obroża byłaby wtedy różowa, a to samiec :evil_lol:

Ale te w łapki są śliczne :loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://images45.fotosik.pl/105/9a9f2b073446ee6b.jpg
O rany julek! To Aresik? :-o
Toż to baranek jakiś. :evil_lol:
Wygląda teraz tak misiowato. :loveu: :loveu: :loveu:
Tak tak to moj szczurek :evil_lol:
w dotyku jest swietny:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='deer_1987']Dzien dobry ;)
Skonczylam aktualizowac jamnicza strone i moge sie brac za portofolio to pewnie jak Wy wstaniecie to bedzie gotowe :P
Super, juz widziałam, pieknie to wygląda!!!

[quote name='Lucky.']Fotki są !
Śliczny Ares w oby odsłonach, bo ładnemu we wszystkim ładnie ;p
dziękujemy:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Owczarkowi']

hehe:lol: :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Izuuus']Raczej nie bo obroża byłaby wtedy różowa, a to samiec :evil_lol:

Ale te w łapki są śliczne :loveu:
zawsze mozna inny kolor wybrac:cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']http://images41.fotosik.pl/102/0d481853af401c11.jpg
pasuje jej :D

Ja szukam teraz zwyklej miekkiej obrozy dla Niuni, nie zacisk.
dzieki:loveu: :loveu:

te tasmy są takie fajne miękkie i mięsiste:loveu: :loveu:

[quote name='anetta']:eek2::nono:

Lila fiolet wygląda super na białym :cool3:
no dobra dobra juz go nie ruszam:evil_lol:

dzieki:loveu:

[quote name='eria']te obroże autorstwa TZ są genialne !!! chyba się skuszę na jakąś niebawem :loveu:
dziekuje w imieniu Tzta:cool3: :loveu: :loveu:

Piekny banerek i avek nie poznałam Was na poczatku:lol:

[quote name='agaciaaa']Super te łańcuszkowe obróżki :loveu:
dziekujemy:loveu: :loveu: :loveu: