Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a no niestety przygotowywalam sie do egzaminu na prawko i go oblalam:-(
testy, plac bezblednie, parkowanie, zawracanie z wykorzytsaniem bramy, wysepki zaliczone wracalam do osrodka odwalilam bo wjechalam na lewa strone skrecajac w lewo, cos mi sie pokrecilo ze to jednokierunkowa:angryy: :-( :-( :-( i znowu miesiac musze czekac, a tak dobrze mi sie dzisiaj jezdzilo, praktycznie zero bledow, do czasu....:-(

Posted

[quote name='Marta_Ares']no ja mam nadzieje ze za drugim razem zdam:roll: szkoda tylko ze juz to wszystko mialam zaliczone i taka glupote odwalilam:roll:

Chcecie jeszcze zdjecia??

nie martw się, ja też takie głupoty odwalałem :evil_lol:
w konsekwencji zdałem za 4 razem:cool1::cool1:'
21 minie miesiąc jak mam prawko :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']a no niestety przygotowywalam sie do egzaminu na prawko i go oblalam:-(
testy, plac bezblednie, parkowanie, zawracanie z wykorzytsaniem bramy, wysepki zaliczone wracalam do osrodka odwalilam bo wjechalam na lewa strone skrecajac w lewo, cos mi sie pokrecilo ze to jednokierunkowa:angryy: :-( :-( :-( i znowu miesiac musze czekac, a tak dobrze mi sie dzisiaj jezdzilo, praktycznie zero bledow, do czasu....:-(

Nie martw się Martuś - baaaardzo mało ludzi zdaje prawo jazdy za pierwszym razem... niektórzy nawet za 5 oblanym testem się nie poddają... :evil_lol: Na pewno Ci się uda :) Dogomaniak potrafi :cool3:

http://images32.fotosik.pl/3/9ea2fa2817fbcfe3.jpg

Widać, że lubicie wyzwania :razz: :loveu:

Posted

wiem ze malo osob zdaje za pierwszym ale chcialam to zmienic:evil_lol:
ciesze sie ze testy zdalam (bo to przed nimi mialam najwiekszego stracha), plac tez bezblednie i te 35 minut jezdzilam na miescie rowniez bez bledow, nastepnym razem bardziej zwroce uwage na te durne znaki:roll:

Za chwile wstawie kilka fotek jeszcze zaleglych, a pozniej wybieram sie na rowerze do lasu z Aresem, jutro mam kolejna imprezke (18stka kolegi:multi:) wiec trzeba bedzie wypic za ten egzamin i zebym nastepny juz bez problemu zdala