Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka wszystkim, mam wolna lekcje w szkole. wiec jak tu nie wykorzystac czasu na dogo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jeszcze tylko wos i do domu, wezme kundlisko moje i do sklepu po nowe szelki, dzisiaj mialabyc dostawa, bo ostatnio jak bylam to nie bylo takich duzych na moja parowke, pani go nie widziala i na poczatku zaproponowala mi takie malutkie dla yorka:evil_lol::evil_lol: :evil_lol:

Posted

tak bo na te co mial kiedys przez pzypadek weszlam na zapiecie.....:shake:
przynajmniej jest okazja do nowych zakupow:diabloti:
a za chwile pokaze efekt wczorajszych wagarow:evil_lol: :evil_lol:

Posted

hehehe no a jak:lol:
przy okazji poogladalam sukienki na studniowke, posiedzielismy w mc donaldzie i czas zlecial:evil_lol:

Wczoraj juz byl pierwszy spacer, troche dziwnie prowadzilo sie psa, mialam wrazenie ze zaraz cos sie rozerwie:evil_lol: :evil_lol: ale komplet dzielnie wytrzymal caly spacer i nawet porzadne szarpniecie do innego psa i kota

Posted

a dziekowac dziekowac:evil_lol: :evil_lol:

bylismy w zoologu bo pani obiecala na dzisiaj przywiezc wieksze szelki no i przywiozla, jedne czerwone (zapinan u gory, takich nie chcialam:shake:) a drugie niebieskie w wzorki indianskie takie same jak mial:roll: no ale coz nie musialam kupowac, ale oblatalam kilka zoologow i albo ceny wysokie albo nie ma takiego modelu i rozmiaru, tak wiec szelki dostal takie same jak mial, chcociaz mialam ochote na jakies urozmaicenie,