Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HEJ!!!
Mialobyc pazdziernik, nie wiem dlaczego z tym sierpniem wyskoczylam:evil_lol: a wiec mam 18 pazdziernika o 7,30 rano (wzielam razem teorie i praktyke).

Dzisiaj bylam z klasa na filmie. Katyn, piekny film, bardzo zaskoczyla mnie reakcja ludzi byla cala nasza szkola w 2 salach w i tej co ja bylam przez caly fiml byla cisza, nie bylo glupich komenatrzy, rozmow itp.
A zakonczenie... poprostu nie da sie tego opisac, wielka cisza wszyscy na swoj sposob przezywali film, ale nikt sie nie odzywal, wyjscie z sali, na holu wszedzie przenikliwa cisza, niektorzy wychodzili zaplakani, u nikogo nie zauwazylam usmiechu na twarzy.
Przed kinem podobnie chociaz juz zaczelismy rozmawiac, plakala nasza kolezanka ktora jest pochodzi z Rosji...

Posted

[quote name='Marta_Ares']HEJ!!!
Mialobys pazdziernik, nie wiem dlaczego z tym sierpniem wyskoczylam:evil_lol: a wiec mam 18 sierpnia o 7,30 rano (wzielam razem teorie i praktyke).

Dzisiaj bylam z klasa na filmie. Katyn, piekny film, bardzo zaskoczyla mnie reakcja ludzi byla cala nasza szkola w 2 salach w i tej co ja bylam przez caly fiml byla cisza, nie bylo glupich komenatrzy, rozmow itp.
A zakonczenie... poprostu nie da sie tego opisac, wielka cisza wszyscy na swoj sposob przezywali film, ale nikt sie nie odzywal, wyjscie z sali, na holu wszedzie przenikliwa cisza, niektorzy wychodzili zaplakani, u nikogo nie zauwazylam usmiechu na twarzy.
Przed kinem podobnie chociaz juz zaczelismy rozmawiac, plakala nasza kolezanka ktora jest pochodzi z Rosji...

Jesteś pewna? :cool3:

My wybieramy się z klasą na 'Katyń' początkiem października. Bardzo chcę zobaczyć ten film, choć wiem, że może wywołać we mnie ogromne emocje.

I mam nadzieję, że moja klasa również zareaguje podobnie.