Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hehe no on bardzo lubi "nurkowac" chodzi po brzegu i szuka patykow na dnie a ponziej probuje je wyciagnac:evil_lol::evil_lol:

to niezły nurek z Aresa:loveu::loveu::evil_lol:

Posted

a my juz jutro wyjezdzamy pod namioty:multi::multi: caly weekend nad woda:multi: mam nadzieje ze bedzie goraco i bede mogla sie opalac i kompac w wodzie, a wieczorekiem bedziemy balowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oczywiscie Ares jedzie ze mna

Posted

A wiec my juz wrocilismy:p bylo super, zreszta jak zawsze ze sprawdzona ekipa:cool3: niestety nie obylo sie tez bez kilku niezbyt milych przygod....
Juz pierwszego dnia przy rozpakowywaniu zgubilam moja nokie(ktora mialam dop. ok 4 miesiecy):-(:angryy:
Szukalam jej do czasu az zrobilo sie ciemno (niestety pierwszej nocy nie mielismy latarki:roll:) Byla tam wysoka trawa i stracilam juz nadzieje ze ja znajde. Rano wczesnie wstalam wzielam Aresa i jeszcze raz przeszlam sie tam gdzie wczoraj chodzilam i gdzie moglam ja zgubic. Znalazlam telefon, lezal zakopany w piachu. Okazalo sie ze przejechal po nim samochod, a w nocy jeszcze deszcz padal:shake: :roll: oba wyswietlacze sa do wymiany(to tel z klapka)myslalam ze juz nic z niej nie bedzie, ale przyjechalam do domu podlaczylam ladowarke a ona najnormalniej w swiecie sie wlaczyla:crazyeye: fakt duzy wyswietlacz jest popekany ale kolory i glosniki sa w porzadku:multi: nawet szybka nie pekla tylko sam wyswietlacz:evil_lol:
Znowu drugiego dnia robilismy sobie grila, Ares byl na 10metrowej lince w pewnej chwili zobaczyl suczke i wystartowal do niej, zachaczyl linka o grila i go przewrocil na spiwor na ktorym siedzielismy (dodam ze na grilu byly juz gorace kielabaski i rozrzazony węgiel... na szczescie girl wyladowal kilk cm od mojego Tz-ta...:shake: :shake:
No ale pomimo tych historii i burzy z ulewa ktora nas spotkala na koniec bawilismy sie swietnie, za chwile foteczki;)