Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania dziekuje, sliczny:loveu: :loveu: :loveu: bardzo mi sie podoba w dodatku blekitny ach...:loveu: :loveu: :loveu:

Matti dziekuje, Ares to wogole jakos w niebieskim mi sie podoba, wedlug mnie pasuje do niego:evil_lol:

Anetta dziekuje:oops: z nad wody to widaomo szalenstwo na calego:cool3:

Tak wogole to zgubilismy (tzn Ares nie znalazl) pilke na sznurku:angryy: :angryy: przez przypadek rzucilam w buraki nie zauwazylam gdzie spadla i po pilce...:shake: :shake:

Posted

Cofnęłam parę stron wstecz i dosłownie padlam :-o
http://images28.fotosik.pl/39/2dddea6c4d5f5b98.jpg
Cudowne foty zachodu słońca :loveu: :loveu: :loveu: I Aresik pośród buraków :cool3:

Wogóle jedno zdjęcie piękniejsze od drugiego, te ostatnie z niebem w tle i tęczą w oddali boskie :loveu:

EDIT: Cofnęłam się jeszcze dalej i znalazłam potwierdzenie Twoim słów w Komkowej galerii- zdecydowanie widać, że Ares uwielbia wodę :)
http://images26.fotosik.pl/30/2cd11bbc24083d23.jpg

Posted

dzisiaj spotkalismy sie w takiej grupie:

Cerberek (od Luizy) :evil_lol:

tego to chyba znacie:cool3:

Tasha (rowniez z dogomanii):loveu:

Klarcia (tez z dogomanii):loveu:

i Demonek (pies kolezanki z agility)

Posted

[quote name='Marta_Ares']oj nie wiem, narazie Ola (wlascicielka Tashy) jest u rodziny we wloclawku ale nie wiem skad jest:roll:

chcecie jeszcze fotki?

a ta ją znam,ona jest z Goleniowa ;)
byłem tam w Goleniowie w czerwcu ;)

Posted

klotnie byly ale na szczescie nic grozniejszego najgorzej jest miedzy Aresem A Demonem jesli w poblizu jest Kora Demon musi byc w kagancu.
Jak wczoraj byly same to poprostu nie wchodza sobie w droge omijaja sie, Ares troche powarczal jak Demon biegal za Klarysa.
a pozatym Tashka to niezla zlosnica na wszystkie psiaki sie rzucala (tzn tak straszyla i szczekala)

Chcecie jesze zdjecia???