Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']

Witam w "lany poniedziałek":multi:
Mam nadzieje, że Aresik zbytnio nie zmoknie, choć... przecież on lubi wode:cool3:
Ślicznie tu wyszedł:loveu:

Posted

Przepraszam, że ja tak rzadko zaglądam, ale mam straszne problemy z wysyłaniem postów i niestety nie zanosi się na to, aby coś się poprawiło:shake:.

A Aresik cudny jak zawsze:loveu:.
I jak tam dingusowo? Kto ucierpiał:evil_lol:?

Posted

[quote name='Aga K']:loveu::loveu::loveu:
Hej Agus. dziekujemy:loveu:

[quote name='marzenna79']
Witam Świątecznie Aresa i jego pańcię.:multi:
Czy Aresik dostał dzisiaj zająca ???????

sliczne foteczki Areska !!!:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy WAS.:multi:

Witamy Marzenko:loveu: Ares niestety nie dostal, ale napewno niedlugo dostanie nowa obroze, to bedzie taki spozniony zajaczek:evil_lol: dziekujemy za pozdrowienia i rowniez pozdrawiamy.

[quote name='Dobcia']Witam w "lany poniedziałek":multi:
Mam nadzieje, że Aresik zbytnio nie zmoknie, choć... przecież on lubi wode:cool3:
Ślicznie tu wyszedł:loveu:
Witamy Jadziu;) dla Aresa to zaden problem bo on wlasnie kocha wode w kazdej postaci (no moze troche mniej jak jest kapany w wannie:evil_lol:)

[quote name='wiq']
http://images21.fotosik.pl/155/1d94bdab663aaea8.jpg
piękny portret...
[quote name='haska_12']Witam Aresika i Martusię, która ostatnio robi coraz piękniejsze foteczki mojego ulubieńca :cool3: ;) :cool3:

witam i sliczny dziekujemy;) :loveu:

[quote name='Guffi']Przepraszam, że ja tak rzadko zaglądam, ale mam straszne problemy z wysyłaniem postów i niestety nie zanosi się na to, aby coś się poprawiło:shake:.

A Aresik cudny jak zawsze:loveu:.
I jak tam dingusowo? Kto ucierpiał:evil_lol:?

Kochana wybaczamy, nic sie nie stalo, a ucierpialam jak narazie tylko ja, ale to wszytsko moze sie zminic bo wieczorem ide na osiemnastke kolegi:roll:

Posted

Wlasnie przed chwila wpadl moj Tz-et i zrobil mi dyngusa:cool3: na szczescie to tylko perfumy i nawet ladne:evil_lol: Ale przyjechal bez zadnej zapowiedzi a ja w wałkach na glowie siedze bo wieczorem idziemy na 18-stke do kolegi:evil_lol: :evil_lol:

Posted

przyjechal bez zadnej zapowiedzi a ja w wałkach na glowie siedze bo wieczorem idziemy na 18-stke do kolegi:evil_lol: :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Marta_Ares']
Witamy Marzenko:loveu: Ares niestety nie dostal, ale napewno niedlugo dostanie nowa obroze, to bedzie taki spozniony zajaczek:evil_lol: dziekujemy za pozdrowienia i rowniez pozdrawiamy.

Martusiu, nowa obróżka to piękny zajączek, chociaż spóźniony...:loveu::loveu:
Witajcie we wtorek po świętach.:multi::loveu:
Aresik jest bardzo fotogeniczny i pięknie się uśmiecha...:loveu: ;)

Pozdrawiam serdecznie.:loveu::loveu: