Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izuuus']Hej :multi:

http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC00337.jpg śliczne! :loveu:
dzieeki:loveu:

[quote name='deer_1987']Widze ze glownie chyba tz focil bo y sie opalalas?
e tam ja tez troche fociłam:lol:

[quote name='Cerber']zdjecia normalnie jak z lustra :crazyeye::-o zajedwabiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piękny bener i avek!!!!!!!!!!!
dzieeeki:loveu: :loveu:

Eria
dziekuje za przepiekny komplecik:loveu: :loveu: :loveu:
taki wakacyjny, zobaczymy jak pogoda sie spisze jeszcze...:lol:

Jeszcze raz bardzo dziekuje;)

Posted

Widzę nowy bannerek i avatar :cool3: Śliczne takie wakacyjne... my tez juz zmieniamy.
Cudaśne zdjęcia! Oglądamy z przyjemnością :p:p
Pozdrawiam!

Posted

Dzięki kochani:loveu: :loveu:

ciesze sie ze fotki sie podobaja, bo mam ich jeszcze troche:lol:

Bonsai ona ostatnio jest na ostrej diecie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dzisiaj tata mi powiedział że moge zacząć zastanawiać się i wybrać jakiś nowy aparat:multi: :multi: a dokładniej lustro:cool3: i tu zaczyna sie problem bo nie mam pojecia co kupic Sony Alpha200 czy nikona d40 czy może canona eosia 20D:shake:
mam jeszcze troche czasu, wiec moge poczytac i zobaczyc co polecają, a jakie sa wasze rady???

Ares doczekał sie fizjologa:lol:
Musze powiedziec ze nie wierzylam w to co pisali inni na temat tych kagancow ze psy nie zwracaja uwagi na nie itp. To faktycznie jest prawda.
Ares do tej pory mial plastikowy kaganiec wiekszy, mial sporo luzu w nim, a mimo to zawsze probowal sciagac, szurac po ziemi, a w fizjologu tego nie robi:-o dzisiaj założyłam mu na spacer i zachowywal sie rewelacyjnie, nie probowal nawet raz sciagnac:loveu:

Posted

Nikona d40 bym nie brała, bo nie ma silniczka w body, więc jest problem z obiektywami. Sony bym nie wzięła bo nie lubie tej firmy. Canona bym brała ale nie wiem czy ten model.
A nie myślałaś nad Nikonen D80?