Marta_Ares Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 i nowe szelki:diabloti: mamy jeszcze do kompletu obroże:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Ares z nowym komplecikiem:loveu: :loveu: Quote
Fauka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jakie piękne susy do wody :loveu: będę tu wpadać częściej :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Maja wariatka :loveu: haha Ares wydra boski :evil_lol: a ten komplecik :loveu: szelki też super :lol: chciałam kiedyś kupić skórkowe, ale już mi się odechciało ;) Quote
Marta_Ares Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Fauka napisał(a):Jakie piękne susy do wody :loveu: będę tu wpadać częściej :cool3: witaam:multi: dziekuje:loveu: i zapraszam czescie:loveu: Onomato-Peja napisał(a):Maja wariatka :loveu: haha Ares wydra boski :evil_lol: a ten komplecik :loveu: szelki też super :lol: chciałam kiedyś kupić skórkowe, ale już mi się odechciało ;) witam ja kiedys tez nie chciałam zadnych skórzanych obroży, a ostatnio kupiłam szelki i obroże i wystarczy smycz do tego mam zwykłą czarną taśmówkę;) Zdjęcia niestety są jakie są, zadna rewelacja:-( ale niestety przy ruchu ten aparacik wysiada, jest za wolny, musi być naprawde ładna słoneczna pogoda zeby zrobić coś lepszego;) Quote
Onomato-Peja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Marta_Ares - Ale ja bardzo lubię skórkowe rzeczy( no i mam obroże ale nie używam), tylko, ze ja chce obrożę ładna, która się nie niszczy za szybko a przy codziennych szaleństwach w słonej wodzie o to ze skórą trudno ;) Quote
Cerber Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 oj tam przesadzasz, że jakościowo nie są dobre... ja bym oddała wszystko by mój grat robił coś takiego. Quote
Marta_Ares Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Marta_Ares - Ale ja bardzo lubię skórkowe rzeczy( no i mam obroże ale nie używam), tylko, ze ja chce obrożę ładna, która się nie niszczy za szybko a przy codziennych szaleństwach w słonej wodzie o to ze skórą trudno ;) dlatego te bede oszczedzac, a do wody glownie tasmowki:lol: Quote
taxelina Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC00651.jpg cudny skok :D Quote
Marta_Ares Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Cerber napisał(a):oj tam przesadzasz, że jakościowo nie są dobre... ja bym oddała wszystko by mój grat robił coś takiego. no ja juz wymagam wiecej od tego aparatu:lol: no ale niestety cudów nie moge oczekiwać od kompaktu;) Deer dzięki:loveu: Quote
taxelina Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 widac ze lustro to edzie przemyslany zakup i warty dla Ciebie :D Quote
Marta_Ares Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 deer_1987 napisał(a):widac ze lustro to edzie przemyslany zakup i warty dla Ciebie :D przemyślany przemyślany, ale już sama nie mam pojecią co wybrać, zeby wybrać dobrze i później nie żałować:roll: Czy tego canona 20d używanego przez fotografa, za okazjonalną cenę, po wymianie spustu migawki i migawki. Czy może jednak Soniacza Alfe A300 z podglądem na żywo, ruchomym wyświetlaczem. Albo jeszcze biore pod uwagę Olympusa e 510 Ech kiedy ja sie na coś zdecyduje:roll: Quote
taxelina Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ja moge polecic olympusa, moj e420 pieknie sie sprawuje :D canon 350d nam sie rozpadl bo zrobil ponad 50 tys zdjec a na tyle mniej wiecej sa aparat przygotowane. a 20d jest chyba jszcze starszy? z drugiej strony wymiana spustu i migawki to tez by pomogla - u nas ze startosc sie rozpadl, zmeczenie materialu Quote
Marta_Ares Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja moge polecic olympusa, moj e420 pieknie sie sprawuje :D canon 350d nam sie rozpadl bo zrobil ponad 50 tys zdjec a na tyle mniej wiecej sa aparat przygotowane. a 20d jest chyba jszcze starszy? z drugiej strony wymiana spustu i migawki to tez by pomogla - u nas ze startosc sie rozpadl, zmeczenie materialu wlasnie o to sie boje ze za stary jest:roll: ale reszta co podalam jeszcze raz tyle kosztuje, ostatnio strasznie te aparaty podrozały:shake: A co do sony to teraz cały czas robie hybryda Sony i jestem bardzo z niego zadowolona:loveu: Quote
taxelina Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No to moze sony? ja nie znam sony.. hm a moze wlasnie e420 zamiast e510? e420 nie jest taki stary i tanio mozna go dostac. ja kupilam w ostatniej chwilki przed e450, poczekalabym to bym pewne jeszcze taniej miala. 4000 kosztowal = 1 522,07 PLN Quote
Marta_Ares Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 to teraz mam kolejny aparat do wyboru:lol: ale Ty masz do niego jeszcze jakiś obiekty chyba? nie tylko podstawowy? Quote
Bartiśkowa_ Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ah jakie piękne fotki :loveu::loveu: Uwielbiam je oglądać http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC00291.jpg jaki portrecik mm... :loveu: http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC00348-2.jpg cóż za miejsce :lol: widzę że macie tam bardzo dużo fajnych jeziorek :cool3: http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC00390.jpg Ta mina powala :evil_lol: Quote
halgre Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Kapitalne fotki :multi::multi::multi: Suuuper skoki do wody :multi::multi::multi: Quote
taxelina Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Marta_Ares napisał(a):to teraz mam kolejny aparat do wyboru:lol: ale Ty masz do niego jeszcze jakiś obiekty chyba? nie tylko podstawowy? 14-42 mm (ten podstawwy) i dokupilam w promocji za 50% 40-150 mm :D testowane oba obiektywy i sam aparat uwazam za fajny, i wygodny. kupowany jako nowy w sklepie wlansie zanim e450 wszedl ale wiem ze nowka i ze pozyje jeszcze :D Quote
Onomato-Peja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wy tu tak o tych aparatach :D ja coś myślę, że do końca życia przy kompaktach zostanę :evil_lol: Quote
eria Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 oo widzę że Olympus też wchodzi w grę ;) Ja tam z mojego E-510 jestem zadowolona, jakie robi foty każdy widzi :lol: (pomijając matrycę do czyszczenia :mad:) Quote
Marta_Ares Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='eria']oo widzę że Olympus też wchodzi w grę ;) Ja tam z mojego E-510 jestem zadowolona, jakie robi foty każdy widzi :lol: (pomijając matrycę do czyszczenia :mad:) hehe dlatego tez na niego zwrocilam uwage:diabloti: ale wiem ze Ty masz z dodatkowym obiektywem, na który narazie i tak mnie nie stać:shake: Chociaz na allegro widzialam fajne zestawy np.: E-510 MEGA ZESTAW + OBIEKTYWY KIT+M42 (671335600) - Aukcje internetowe Allegro Quote
taxelina Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Oba obiektywy co mam widze sa aukcji co pokazujesz e510 nie ma czyszczenia? bo e420 ma :D Quote
Recommended Posts