Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki znad zgłowiączki ekstra, szkoda, ze nie powiedzieliście, wybrałabym się z wami może :eviltong: ostatnio nam brakuje wody, bo nie chce mi się samej chodzić ;)
Na pokazach było czadowo, a Mayki to ja nie poznałam! niesamowite zrobiły oba psiaki postępy, oby tak dalej, a już niedługo zawody pełną parą was czekają! :multi:
Fajnie mieliście, ze pojechaliście sobie nad wodę... mi też tak skrycie marzy się w tym roku kilkudniowy wyjazd nad wodę :) może się uda... :) my w zasadzie też wróciliśmy dopiero co z zawodów, też było fajnie.

Obróżki też super dla Aresa :)

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC09947.jpg Świetne zdjęcie :loveu::loveu:
a dziekowac:loveu:

[quote name='deer_1987']No mi teraz przeszkadza ze w lesie nie moga byc psy spuszczone jeszcze ponad miesia.c....
no wlasnie wiem czytalam u Ciebie

[quote name='Dobcia']pięknie tam, tak by się wydawało... bezludnie:loveu:
he he piasek świetnie się nadaje do uprawiania kopania wyczynowego:evil_lol:

a jak pieknie pies wyglada po takiej maseczce wodno- blotnej:angryy:

[quote name='fankafanty']Ale fajnie mieliście :loveu: Tylko pozazdrościć :cool3: I Ares jeszcze zarośnięty :evil_lol:
ci..:lol: im dluzej go nie zobacza obcietego tym lepiej:evil_lol: :evil_lol: a ze obcielismy go dopiero ostatniego dnia to zdjecia beda na koncu:lol:

[quote name='Kasia&Rika']Phi.... :cool1:
no dobra dobra powiedzmy ze chce poznac Twojego psa na zlocie, JEZELI pojade:lol:

[quote name='Kasia&Rika']o! chupa chupsa jabłkowego proszę!

[quote name='gops']nie przezywaj :lol::eviltong::diabloti:
kupie Ci lizaka

co za balagan w galerii mi robicie:mad: