JOMA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jestem, zaznaczam ale muszę do pracy - wrócę to poczytam ! Quote
J_ulia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 agata51 napisał(a):Moja kaska przeszła w łapki Figi w skarpecie Steviego. Teraz nie wiem, co robić. Wolicie stałą deklarację, czy jednorazowo większą sumę? najlepsza byłaby stała, bo Figunia będzie musiał mieć jeszcze robione zdjęcia płuc po operacji, codzienne wizyty u weta po leki przeciwbólowe i antybiotyki (moi rodzice zaoferowali się ,że będą ją wozić), odpowiednie jedzeni, leki na stawy, bo ma ich zwyrodnienie i zanik mięśni ( już jest lepiej, ale do doskonałości jeszcze daleko ) przez co nie może po schodach chodzić, podkłady... Dobrze ,że na razie siedzę w domu , a moi rodzice maja ruchome godziny pracy , bo Figunia potrzebuje naprawdę dużo uwagi i pomocy... Quote
Agnieszka88 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jestem...Nie mogę teraz zbyt wiele pomóc,ale jestem i trzymam za was kciuki... Jeśli będzie potrzeba to postaram się jeszcze przesłać coś po 30tym. Quote
J_ulia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Agnieszka88 napisał(a):Jestem...Nie mogę teraz zbyt wiele pomóc,ale jestem i trzymam za was kciuki... Jeśli będzie potrzeba to postaram się jeszcze przesłać coś po 30tym. dziękuje :loveu: każda pomoc i nawet malutkie wsparcie się przyda Quote
J_ulia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 agata51 napisał(a):To dopiszcie moje 10zł/mies. pierwsza stała deklaracja:multi: już jak tylko przejmę wątek zapisze:loveu: Quote
gonia66 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 JUlia mnie zaprosiła i jestem...hmmm..mam ubranko pooperacyjne po mojej Salmuni-nie wiem czy bedzie dobrze ale jest takiej sredniej wielkosci, wiec moze się porzyda..jesli tak, prosze o adrtes, wysle jutro priorytetem to powinni dojsc do środy...jesli chodzi o kase....mogę jednorazowo wysłac 30 zł ze skarbonki mojego osobistego Aniioła, ktory złożył u mnie kilka grosików w depozycie, pozwalajac samodzielnie podejmowac decyzje, dla ktorego pieska....skarbonka pustoszeje, ale 30 zł z niej jeszcze wyskrobie...prosze o numer konta tez na PW....a za Figunie mocno ściskam i zyczę zdrówka i szybkiego powrotu do nas po operacji..w środe bede na kolanakach:loveu: Quote
a.piurek Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dziekuję za zaproszenie, zaznaczam coś wyskrobię na koniec miesiąca,wcześniej nie dam rady Quote
J_ulia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 gonia66 napisał(a):JUlia mnie zaprosiła i jestem...hmmm..mam ubranko pooperacyjne po mojej Salmuni-nie wiem czy bedzie dobrze ale jest takiej sredniej wielkosci, wiec moze się porzyda..jesli tak, prosze o adrtes, wysle jutro priorytetem to powinni dojsc do środy...jesli chodzi o kase....mogę jednorazowo wysłac 30 zł ze skarbonki mojego osobistego Aniioła, ktory złożył u mnie kilka grosików w depozycie, pozwalajac samodzielnie podejmowac decyzje, dla ktorego pieska....skarbonka pustoszeje, ale 30 zł z niej jeszcze wyskrobie...prosze o numer konta tez na PW....a za Figunie mocno ściskam i zyczę zdrówka i szybkiego powrotu do nas po operacji..w środe bede na kolanakach:loveu: dziękuje :loveu::loveu::loveu:już wysłałam , wymiary Figuni i namiary na konto Quote
J_ulia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 halbina napisał(a):będę wspierała wątek... dziękuje ,że jesteś:loveu: a.piurek napisał(a):Dziękuję za zaproszenie, zaznaczam coś wyskrobię na koniec miesiąca,wcześniej nie dam rady Witam, bardzo się cieszę:loveu:, że kolejna cioteczka się pojawiła... Quote
ihabe Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 No Julcia..... śmietankę dogomani sprowadziłaś na wątek Figuni:loveu::loveu::loveu: Takie cioteczki to wielki skarb:loveu::loveu::loveu: Quote
iwona213 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 jak najbardziej Julio przejmij wątek, przepraszam za nieobecność Quote
J_ulia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 iwona213 napisał(a):jak najbardziej Julio przejmij wątek, przepraszam za nieobecność Iwonko213 ty nie masz za co przepraszać, są w życiu rzeczy ważne i WAŻNIEJSZE i ja to świetnie rozumiem. Ciesze się ,że się odezwałaś:loveu:, ściskam mocno Quote
J_ulia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Ihabe pieniążki Figi 181 zł + ze skarpety Gliwickiej 199 zł (które wypada tam oddać) właśnie doszły = 380 zł mam za co zapłacić jutro u weta :) dziękuje wam bardzo:p tylko trzeba myśleć co dalej... jak tylko dogo znowu zacznie chodzić normalnie , od razu zrobię zestawienie, mam nadziej ,że jeszcze dzisiaj... Quote
agata51 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Skromny przelewik pójdzie dzisiaj (jak TŻ nie zapomni). U was też coś dziwnego dzieje się z dogo? Quote
J_ulia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 agata51 napisał(a):Skromny przelewik pójdzie dzisiaj (jak TŻ nie zapomni). U was też coś dziwnego dzieje się z dogo? Dziękuje ślicznie, niestety wszystkim z dogo dzieją się takie koszmarne rzeczy.... brak dostępu wiadomości ,subskrypcji, wyszukiwarki, wywalanie z dogo...:mad::mad::mad: cud ,że mnie teraz znowu zalogowało.. Quote
ihabe Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 jest żle kochana a bedzie chyba jeszcze gorzej;-( założyłam nowy wątek dla ślepaczka po Śledziku, zapraszam bo nie wiem gdzie za chwilę ten wątek wyląduje i czy do niego jesczez kiedykolwiek dotrę ;-) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?173941-Staruszek-A-lepaczek-ma-szansAE-na-spokojny-Hotelik&p=13529344#post13529344 Quote
J_ulia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Doszła wpłata od agata51:multi: 10 zł za listopad. Znowu mi linki poznikały....:angryy: błądzę jak ślepiec po dogo i nawet psa przewodnika nie mam Operacja Figuni została przesunięta o 1 dzień na czwartek, bo nie udało mi się załatwić transportu do Dąbrowy, ale na czwartek powinien już być, poprawka MUSI być. Rozliczenie na dzień 18 XI 2009. Jest: Wpłaty stałe (listopad): agata51................................................ 10 zł:loveu: Wpłaty jednorazowe(listopad): gonia66................................................ 30 zł:loveu: Środki przekazane przez Ihabe: Środki ze skarpety Figuni:...................... 181 zł Przelew ze skarpety Gliwickiej:............... 199 zł ( do zwrotu) =============================================== Razem na koncie jest:........................... 420 zł (jest na zapłatę za operacji u weta) Koszt tylko operacji ok. 350 zł + zabiegi pooperacyjne, leki, jedzenie, podkłady i dalsze leczenie.... Będzie: Deklaracje jednorazowe: dark .......................................... zł? Jasza .....................................10 zł Teresa Borcz ..........................50 zł Agnieszka88 (po 30 listopada)...... zł? a.piurek (po 30 listopada)............ zł? JOMA......................................... zł Aldrumka....................................zł ============================= razem tylko ze zdeklarowanych konkretnie:............................. 60 zł Quote
gonia66 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Ubranko wyslane, wiec do czwartku bedzie na pewno..zaraz przelewam kase, bo po tym jak udalo mi sie wejsc po poludniui, wrocilam po wyslaniu listu i juz nie moglam wejsc na dogo..potem na dogo tak ale nie na pocztę..i tak wkolo..teraz juz mam subskrypcje wiec chyba poczte tez..a tam numer konta do wysylki kaski:) Wiec jeslio wszystko gra- juz robie przelew. CZyli na kolana w czwartek:))) Quote
gonia66 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 przelewik własnie poszedł na 30 ZŁ..Figuniu......niech będzie na zdrowie:))) Quote
J_ulia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Dziękuje :multi: mam tylko nadziej ,że na Kluseczkę ubranko będzie pasować:loveu: Quote
gonia66 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 J_ulia napisał(a):Dziękuje :multi: mam tylko nadziej ,że na Kluseczkę ubranko będzie pasować:loveu: Jeśli nie- to na pewno znajdzie nowa właścicielke niebawem..i odeślesz:):):)to niby takie uniwersalne jest ale nie na dużego psa na pewno- z tego co jednak widze, Figunia jest srednia:D:D:D Quote
J_ulia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 gonia66 napisał(a):Jeśli nie- to na pewno znajdzie nowa właścicielke niebawem..i odeślesz:):):)to niby takie uniwersalne jest ale nie na dużego psa na pewno- z tego co jednak widze, Figunia jest srednia:D:D:D Figunia jest średnia , ale jeszcze dość grubiutka chociaż już u mnie prawie schudła z 15,300 na 14,700 ... Quote
TERESA BORCZ Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Droga opiekunko, szybciutko podaj na pw konto cioteńce Aldrumka, ktora chce wspomóc Figunię.:loveu::loveu::loveu: pozdrawiam.:lol: Quote
Recommended Posts