Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

załamka z tymi linkami na dogo jest, mi na gadu czasami się otwierają czasami nie, wysyłam do kogoś stronę a otwiera się główna:/

Dziewczyny czy któraś z Was umie tak rozmieścić te ulotki, żeby były do druku?jakiej one mają być wielkości?4 ulotki na a 4, czy za małe? i tak żeby tył też był:|probowałam to zrobić, ale wyszły mi 4 malutki ulotki w rogu a reszta kartki wolna:oops:

Posted

[quote name='ladySwallow']Bazarek z częścią rzeczy od bonek: http://www.dogomania.pl/threads/174820

Nowe dogo zmusza mnie do hakerzenia na lewo i prawo toteż odkryłam tajemnicę błędu 404 :diabloti:
Otóż, wystarczy w pasku adresowym przeglądarki, który nam wyświetla: http://www.dogomania.pl/174820 czyli "404 not found" :mad: dodać w zaznaczonym miejscu pogrubiony tekścik: dogomania.pl/threads/(numer wątku) i śmiga.

Co nie zmienia faktu, że jak coś mi potrzebne i chcę otworzyć to szybko, to zapominam o threads i mnie szlag trafia :roll:

Posted

Znalezione na allegro:

Przyjmę pieska moja corcia 6lat marzy o malutkim kudłatym piesku niestety nie stać mnie na takiego pieska zbliżają się Mikołajki może ktoś podarował by jej takiego pieska nie musi to być piesek rasowy.Mieszkamy w lubelskim okolice Krasnegostawu.Były byśmy bardzo wdzięczne!!! to mój nr tel781953565

W domyśle pani ma pewno jorasa, ale może ktoś ma ochotę zadzwonić, pogadać, sprawdzić? Może to szansa dla któregoś z naszych schroniskowców? Jako miejscowość podana jest Izbica.

Posted

evl napisał(a):
Znalezione na allegro:

W domyśle pani ma pewno jorasa, ale może ktoś ma ochotę zadzwonić, pogadać, sprawdzić? Może to szansa dla któregoś z naszych schroniskowców? Jako miejscowość podana jest Izbica.

Szansa jest , ale ... jestem przeciwna dawaniu pieska w prezencie.Pies to nie jest zabawka.:shake:

Posted

Ja to wiem, Wy to wiecie. Ale może Pani nie ma takiej dogo-świadomości i źle się wyraziła ;)

Swoją drogą CO SIĘ DZIEJE Z PSAMI ZABRANYMI W NIEDZIELNYM TRANSPORCIE? Limba w DT, Milusia w DT, leosiowaty w DT a reszta co? Może by się ktoś łaskawie odezwał?

Posted

Dwa pytania:
1.z jakimi "dzisiaj zabranymi "?
2.zaświadczenie przywiozę (o ile takowe istnieje.).Już od dawna chcę powiedzieć, że nie jestem przekonana, że suka była szczepiona.Kiedy dwie moje sieroty wydobrzały, to zaszczepiłam je po prostu. Na wszystko.W zalecanych przez weta odstępach czasu.Nie miałam zaświadczeń ze schroniska.Od razu założyłam, że nie są szczepione i tyle.Malagos, przemyśl moją sugestię ...

Posted

Leosiowaty psiak /teraz Lord/ miał "włosogłówkę". Już trzeci dzień dostaje Aniprazol i jest poprawa - kupska coraz "ładniejsze". Zaczynamy chłopaka tuczyć bo chudzina z niego straszna.
Lord jest pod opieką E.DEREK - nie potrzebuje pomocy finansowej. Będzie natomiast potrzebna pomoc przy ogłoszeniach
Lordzika.

Posted

Tak, kometa napisała co zabrała ale nic ponadto. Beka się nie odzywa wcale a była na dogo. Nie rozumiem o co tu chodzi...

Chryste, jakimi dziś zabranymi? :O
Jak ktoś robi sobie partyzantkę i ma z tego niezły fun, nie informując nas o tym to niech albo się odezwie albo przestanie nam podkopywać robotę. Na razie proszę.

Posted

Mnie doszły słuchy, że dziś czy wczoraj miały być zabierane jakieś psy, ponoć trzy, "odłożone" do transportu, m.in. spanielowaty, który jak rozumiem, ostatnio nie pojechał... Zależy nam na tych informacjach, bo teraz to wszystkie ogłoszenia można sobie za przeproszeniem w dupę wsadzić, skoro i tak nie wiemy, czy psy, na które je wystawiamy, są w schronisku czy nie...