Ewanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dziękuję bardzo ... już się częstuję nowiutkim, świeżutkim, poprawionym banerkiem ! :):):) Quote
Ewanka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ciekawe, co słychać u Sary, czy ktoś ma bieżące informacje? Quote
Ewanka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Co tu tak pusto ? ... nikt nie odwiedza Sary. Czy ona nadal jest w swoim domu, gdzie jej nie chcą, "na przechowaniu" ??? Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ewanka napisał(a):Co tu tak pusto ? ... nikt nie odwiedza Sary. Czy ona nadal jest w swoim domu, gdzie jej nie chcą, "na przechowaniu" ??? Z tego co gdzieś tu wyczytałam, to jest na tymczasie. Quote
Ewanka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Tak, na tymczasie , ale, o ironio, w dotychczasowym domu ... obiecali, że ją przetrzymają do jakiegoś, bliżej nie sprecyzowanego terminu. Ciekawi mnie, czy ktoś trzyma ręke na pulsie? Quote
Marfi Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Sara jest na DT u lekarza w Żyrardowie, ale to nadal tylko DT, mała szuka DS. Kochani, mamy nową ankietę w Krakvecie, wielka prośba o głosy dla MAJI - http://www.dogomania.pl/threads/177321-SpeA-nij-obywatelski-obowiAE-zek-PomA-A-wyA-oniAE-kandydata-do-krakvetu-na-styczeA Quote
Marfi Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Zapraszamy na bazarek ;) http://www.dogomania.pl/threads/178054-Bazarek-dla-Fundacji-Maja-torebki-zabawki-pA-yty-upominki-do-25-01-godz-20-00?p=13926654#post13926654 Quote
paros Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Marfi']Sara jest na DT u lekarza w Żyrardowie, ale to nadal tylko DT, mała szuka DS....... Sara już nie ma tymczasu!!!! Najpóxniej jutro rano musi zostać zabrana :shake::-( Quote
Asia & Ginger Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='paros']Sara już nie ma tymczasu!!!! Najpóxniej jutro rano musi zostać zabrana :shake::-( Skąd ta nagła decyzja? Dlaczego tak szybko? Czy coś zbroiła? Co z nią teraz będzie? :placz: Quote
paros Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Skąd ta nagła decyzja? Dlaczego tak szybko? Czy coś zbroiła? Co z nią teraz będzie? :placz: Pani J. z Fundacji Maja przekazała mnie tę informację i poprosiła abym napisała apel o pilny tumczas dla Sary. Sara jest w DT u pana dr który zadzwonił i poinformował, że musi jechać o chorej matki na Śląsk i tak w ogóle to on jest za stary na psa.... Nie wiem jaka jest prawda, bo ludzie wymyślają różne historie ale pewne jest to, że Sara nie ma gdzie się podziać!! Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No ale co teraz z sunią? Trafiła do hoteliku jakiegoś czy gdzie, bo chyba dzisiaj miała być zabrana? Kurczę, taka fajna sunia, a nie ma zainteresowania... :shake: Quote
happy-mamas Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Sara jest piekna-leć do góry piesku!! Quote
Marfi Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Sunia została wczoraj zwrócona ale ciii, żeby nie zapeszyć bardzo prawdopodobne, że za kilka dni pojedzie do swojego stałego domku. Odezwało sie małżeństwo spod Warszawy gdzie pan chce jakiegoś rasowego psa a pani jakiegokolwiek wiec Sara pasuje idealnie ;) ale ciii bo rozmowy nadal trwają. Quote
Asia & Ginger Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Marfi']Sunia została wczoraj zwrócona ale ciii, żeby nie zapeszyć bardzo prawdopodobne, że za kilka dni pojedzie do swojego stałego domku. Odezwało sie małżeństwo spod Warszawy gdzie pan chce jakiegoś rasowego psa a pani jakiegokolwiek wiec Sara pasuje idealnie ;) ale ciii bo rozmowy nadal trwają.[/QUOTE] W takim razie ciiiiiiiiiichutko zaciskam kciuki, żeby się udało. :kciuki: :kciuki: Quote
Ewanka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 To i ja się przyłączam, skuteczne trzymanie kicukasów to moja specjalność , tylko ciiiiiiiiii ;):):) Quote
Aga-33-76 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 po ciiiiiiichutku trzymam kciuki i ja Quote
Aga-33-76 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No i co z tym domkiem, coś wiadomo? Ciotki, jajo zniosę Quote
Marfi Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 No i dupa, Joanna zadzwoniła dzisiaj do pani Ewy (nie znam) pośredniczącej w adopcji i dostała info, że państwo się rozmyślili, łot wsio, szkoda tylko, że niepotrzebnie robią nadzieje, ehhh. Także Sara nadal szuka domku :( Quote
Recommended Posts