Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Lucyja']Jak będa foty sunieczki to ją obejrzymy i zobaczymy ile ma z collie. Do nas na forum czasem zaglądaja ludzie, którzy szukaja collie, więc mozna by ją tam rozreklamować :)[/QUOTE]

To nasz nowy nabytek, Figa - ok. 1-roczna sunia przekochana, wrażliwa, bardzo łagodna i ulegla.

[IMG]http://images37.fotosik.pl/1388/74cbd5a6623cda11.jpg[/IMG]

Edited by Becia66
Posted

[quote name='karolciasz28']Taka trochę Igusiowata. Bardzo ładna,a jaką ma postawę:lol:.[/QUOTE]

Dlatego dałam jej na imię Figa, Figa-Iga, od razu załapiemy o kogo chodzi.

Posted

Skąd ta Figa - Iga? ma wątek? Jak będę więcej wiedzieć (przede wszystkim skąd dokładnie ją przywieziono) i trzeba to mogę mini plakat - zdjęcie podjechać i rozwiesić w piątek po południu.

Posted

[quote name='Irka']Skąd ta Figa - Iga?.[/QUOTE]
Irka, mieliśmy w tamtym roku taką Igę w przytulisku, collusiowatą i podobną z charakteru, równie delikatną i łagodną. Też bała się smyczy. Stąd porównanie Figa-Iga, ale ta nowa to Figa.

Posted

[quote name='majuska']Beciu Irce chodzi chyba o to, skąd do przytuliska trafiła, żeby w tej okolicy plakaty jakieś rozwiesić, ja nie wiem skąd ona jest.[/QUOTE]
pytałam Magdę ale sama nie wiedziała czy z Niechobrza czy ze Zgłobnia, trzeba pewnie Justynę spytać.

Posted

[quote name='Becia66']pytałam Magdę ale sama nie wiedziała czy z Niechobrza czy ze Zgłobnia, trzeba pewnie Justynę spytać.[/QUOTE]
Justyna mówiła że ze Zgłobnia - Woli Zgłobieńskiej, czyli z tej krainy katastrofy i niedoli zwierząt wrrrrrrrrr , a Fugunia jest kochana, wygłaskana dziś i przez Becię i mnie, wybiegała się na ogródku, popodrywała Kajkę i niezadowolona poszła do boksu :)

Posted

[quote name='Becia66']To nasz nowy nabytek, Figa - ok. 1-roczna sunia przekochana, wrażliwa, bardzo łagodna i ulegla.

[IMG]http://images37.fotosik.pl/1388/74cbd5a6623cda11.jpg[/IMG][/QUOTE]
To właśnie nasza Fugunia, ten uśmiech, ten czar, oj chciałabym żeby miała super domek, a nie jakichś buraków ........feee

Posted

[quote name='Agula99']To właśnie nasza Fugunia, ten uśmiech, ten czar, oj chciałabym żeby miała super domek, a nie jakichś buraków ........feee[/QUOTE]
Znajdziemy jej taki jak Iguni, co nie?:lol::lol:

Posted

Tak, tak, ona tak kochana, musi mieć super domek!!! Szkoda Karolciu, że tutaj nie mieszkasz, przydałaby się nam taka wolontariuszka na miejscu, echh pomarzyć :)
[quote name='karolciasz28']Znajdziemy jej taki jak Iguni, co nie?:lol::lol:[/QUOTE]

Posted

[quote name='Agula99']Justyna mówiła że ze Zgłobnia - Woli Zgłobieńskiej, czyli z tej krainy katastrofy i niedoli zwierząt wrrrrrrrrr , a Fugunia jest kochana, wygłaskana dziś i przez Becię i mnie, wybiegała się na ogródku, popodrywała Kajkę i niezadowolona poszła do boksu :)[/QUOTE]

Owszem chodziło mi o to skąd jest - popytam jeszcze dokładnie Justynę i jak się nikt nie zgłosi to mogę się ze zdjęciami przejechać. A nóż - choć to jest mega trafne określenie z tą krainą katastrofy i niedoli ... No ale dla Nuki okazał się to dobry pomysł. Po Ślepka nikt się jednak nie zgłosił :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Agula99']Szkoda Karolciu, że tutaj nie mieszkasz, przydałaby się nam taka wolontariuszka na miejscu, echh pomarzyć :)[/QUOTE]

To prawda, o Karolci można tylko pomarzyć.

Posted

[quote name='Agula99']Tak, tak, ona tak kochana, musi mieć super domek!!! Szkoda Karolciu, że tutaj nie mieszkasz, przydałaby się nam taka wolontariuszka na miejscu, echh pomarzyć :)[/QUOTE]
A no szkoda...ale co zrobić takie życie, a pomarzyć zawsze można :).

Posted

Irka, tylko że Nuka jest z Lutoryża, a Figa była ze Zgłobnia, a to dwa różne kierunki i dwie różne miejscowości, w Lutoryżu to jeszcze jako tako, ale tamte tereny porażka!!! Nie wiem, czy chciałabym żeby gdzieś tam wracała, to za kochana sunia...:)

Posted

no - tam rzeczywiście jest chyba porażka - nawet jak te nasze kolorowe plakaty wieszałam to sie tam jakoś nieswojo czułam - ptaki nie śpiewały choć dzień był słoneczny a i wszystkie wspomnienia mi wróciły jak byłyśmy tam po Promyka .... ja mam taki pomysł i tyle mogę zrobić by pomóc - jak uważacie, że stosowne. Suki są w cieczce teraz i też czasem uciekinierki - jak zadbana i bez śladów powrózka to może komuś po prostu dała nogę i nawiała ...

Posted

Agula - wiesz ona mi bardzo przypomina tego psa - Haskiego - co jest za ogrodzeniem naprzeciw sklepu Opalińskiego. Może by się Pani zapytał czy nie chce jeszcze podobnej suki :p:p

Posted

[quote name='Irka']Agula - wiesz ona mi bardzo przypomina tego psa - Haskiego - co jest za ogrodzeniem naprzeciw sklepu Opalińskiego. Może by się Pani zapytał czy nie chce jeszcze podobnej suki :p:p[/QUOTE]
he he he, dobreee, to pytaj, pytaj ;)

Posted

Kto może, niech zaglądnie na ten wątek, ludzie to normalnie ...brak słów, kto ma FB niech udostępni, ja nie mam , to nawet nie wiem co to znaczy, ale Irka ma!! irka wleź tm , udostępnij!!! Taki słodki psiak, a ludzie......wrrr słów brak!!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/224505-MEGA-PILNE!-4-letni-JRT-do-u%C5%9Bpienia!!!!?p=18816446#post18816446[/url]