Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']Irka do naszego Ślepka!!! hahahah na wątek naszego Ślepka!!! Nie Twojego!!! :)[/QUOTE]

już się gubię - większość jest limitowana (ślepa, kulawa, stara czy już diabli wiedzą co :):) - a wszyscy miłości szukają ....:)

Posted

Dla tych co nie wchodzą na wątek Łatka, a pamiętają o nim.

Dzisiaj mija pół roku od jego śmierci. Strasznie to boli i za nim tęsknie!!!

Proszę napiszcie jeszcze raz numer krs przytuliska, nie znalazłam, a chciałam porozsyłać znajomym.

Posted

[quote name='Maldinka']

Proszę napiszcie jeszcze raz numer krs przytuliska, nie znalazłam, a chciałam porozsyłać znajomym.[/QUOTE]
Maldinko, pieniążki do nas trafią pod warunkiem, ze napisane będzie ,,Przytulisko Boguchwała''

[IMG]http://images37.fotosik.pl/1355/2bf00865489dd5db.jpg[/IMG]

Posted

Szukałam linka do KRS i Kundelka bo chcę rozesłać i oto co znalazłam przez wujka GOOGLE :)- jejciu - wydaje się jakby to wieczność upłynęła ... i trawa była zielona wtedy ...

[url]http://www.youtube.com/watch?v=K_lGho9p9qM&feature=related[/url]

Posted

Dlaczego w KRS na banerku na naszej stronie jest z przodu 5 zer a jak się patrzy na rozliczenie pokazane jako wzór na stronie Kundelka to tych zer nie ma? - Czy są one konieczne? Będę rozsyłać i chciałabym wiedzieć, że dobry numer podaję ...

Posted

Beciu, jak tak patrzę na ten filmik naszej Ninki i Czoko, to może byś napisała do pana i zapytała jak tm Czokuś, przeciez obiecywał zdjęcia, no i jakieś wieści!!! Zapytaj jak tam nasz chłopak???

Posted

Czy ktoś może mi powiedzieć, co oni zrobili z tą dogomanią??? Wchodzę a tu wszystko w pomniejszeniu, z boku jakieś reklamy! CO to za bezsens?? Czy tylko ja tak mam czy wszyscy???

Posted

[quote name='Agula99']Czy ktoś może mi powiedzieć, co oni zrobili z tą dogomanią??? Wchodzę a tu wszystko w pomniejszeniu, z boku jakieś reklamy! CO to za bezsens?? Czy tylko ja tak mam czy wszyscy???[/QUOTE]
Agula chyba wszyscy, bo ja też. Totalna porażka.:shake:

Posted

[quote name='karolciasz28']Agula chyba wszyscy, bo ja też. Totalna porażka.:shake:[/QUOTE]
Tak, porażka, teraz to nie jest strona dla zwierząt, tylko dla reklam, PORAŻKA!!!!

Posted

[B]Ludzie trzeba by mi bylo cos w rodzaju podziekowan dla naszego sklepu i naszych klientow za pomoc w zbiorce pieniedzy i akcesoriow dla Boguchwaly zebysmy mieli potwierdzenie ze to co daja nie idzie w eter i nie wraca na nasze polki a pieniadze nie ida do kasy, dobrze by bylo z pieczatka i podpisem P. Justyny i kogos z gminy, wolontariuszy oczywiscie tez:) czy jestescie w stanie to zlatwic?[/B]
Jest tez plan na szeroko zakrojona akcje pomocy dla przytuliska pomysl jest narazie taki zeby w ktorys dzien przywiesc pare psow na kilka godzin i je zaprezentowac, z wczesniejszym naglosnieniem akcji przez wladze galerii i nasze sklepy, szefowa jest skłonna zrobic plakaty z opisami psow, oraz zrobic akcje pod roboczym tytułem "nie wyrzucaj psa bo jedziesz na wakacje", chcemy namowic producentów karm na darowizny w postaci karm. Wszystkie pomysly mile widziane akcja jezeli bedzie dobrze rozpropagowana mysle ze moze pomoc Boguchwale w adopcjach i poprawie standardu zycia psow i ze moze byc to akcja prowadzona nawet do jesieni, a na ten moment w zbieraniu pieniazków z 1%

Posted

Myślę, że spokojnie da radę podziękowanie jakieś " stworzyć"
Szpilko gdzie ta akcja w MIllenium?? My byłysmy na takiej akcji w Nowym Swiecie. Potrzebne sa do tego spokojne, cywilizowane psy i chyba nie o tej porze roku, jak dziewczyny myslicie??

Posted

[quote name='SZPiLKA23'][B]Ludzie trzeba by mi bylo cos w rodzaju podziekowan dla naszego sklepu i naszych klientow za pomoc w zbiorce pieniedzy i akcesoriow dla Boguchwaly zebysmy mieli potwierdzenie ze to co daja nie idzie w eter i nie wraca na nasze polki a pieniadze nie ida do kasy, dobrze by bylo z pieczatka i podpisem P. Justyny i kogos z gminy, wolontariuszy oczywiscie tez:) czy jestescie w stanie to zlatwic?[/B]
Jest tez plan na szeroko zakrojona akcje pomocy dla przytuliska pomysl jest narazie taki zeby w ktorys dzien przywiesc pare psow na kilka godzin i je zaprezentowac, z wczesniejszym naglosnieniem akcji przez wladze galerii i nasze sklepy, szefowa jest skłonna zrobic plakaty z opisami psow, oraz zrobic akcje pod roboczym tytułem "nie wyrzucaj psa bo jedziesz na wakacje", chcemy namowic producentów karm na darowizny w postaci karm. Wszystkie pomysly mile widziane akcja jezeli bedzie dobrze rozpropagowana mysle ze moze pomoc Boguchwale w adopcjach i poprawie standardu zycia psow i ze moze byc to akcja prowadzona nawet do jesieni, a na ten moment w zbieraniu pieniazków z 1%[/QUOTE]

Jak chcesz to możemy oficjalne pismo od Stowarzyszenia napisać - Justyna się podpisze i pieczątkę przybije :) Myślę, że jak jest potrzeba to i w Gminie przybijemy. Ja też - jak będzie potrzeba i nie będę wtedy pracować - chętnie wspomogę z taką akcją.Pamiętamy też, że przełożono spotkanie w sprawie Stowarzyszenia - przejście na stowarzyszenie z KRS na sobotę w godz popołudniowych. Byłoby super, by się więcej osób włączyło - w 5 czy 6 trudno będzie to ruszyć. Ja kupuję ciasto na spotkanie - kawa już się parzy :) przybywajcie Wszyscy !!

Posted

Ja bym proponowała na to spotkanie wziąć dziadka całego uchlastanego w błocie, ale szczęśliwego, lub Ślepka, jak on uwielbia wypady spacerkowe, uśmiech od ucha do ucha, tylko z tym ucywilizowaniem będzie trudno ;)

Posted

[quote name='Agula99']Ja bym proponowała na to spotkanie wziąć dziadka całego uchlastanego w błocie, ale szczęśliwego, lub Ślepka, jak on uwielbia wypady spacerkowe, uśmiech od ucha do ucha, tylko z tym ucywilizowaniem będzie trudno ;)[/QUOTE]

:painting::painting: właśnie to sobie wyobraziłam i uśmiechnęłam sie od ucha do ucha :)

Posted

[B]@ SZPILKA[/B] myślę, że byłoby dobrze jakbyś mi nakreśliła w wolnej chwili,co ma być w tym piśmie, dla kogo konkretnie (sklep - jaki - ja dalej nie wiem a może konkretnie ktoś imiennie chce, etc.) Ja na dogomanii dopiero od miesiąca:) - więc nie wiem o wszystkich poczynaniach. Napisz proszę a my się resztą ładnie zaopiekujemy :)

Posted

Myslalam zeby samemu cos napisac ale nie wychodzilo mi to zbytnio :x Sklep to Nika Zoo, Wlascicielka to P. Edyta Hedzel moj komputer nie wystukuje polskich znakow:-/ ale chyba by bylo lepiej dla panstwa Hedzel bo P. Tomek tez wspiera takie akcje i pomaga, no i oczywiście klienci, chcialam to zrobic w wersi ala dyplomowej coby ladnie wygladalo po powieszeniu. Tresc raczej skromna na zasadzie podziekowan za zaangazowanie sie w pomoc przy zbiorce pieniedzy i akcesoriow mozna i cos tam cos tam

Posted

Szpileczko ja bym optowała za tym, żeby poprosić [B]GunięP[/B] o zrobienie takiego podziekowania bo robi to naprawde profesjonalnie. Wczoraj właśnie odebrałam od niej taki plakat z podziekowaniem dla Szkoły nr 5 która w lutym robiła zbiórkę na nasze przytulisko. Patrzcie jak to fajnie wygląda, ja przynajmniej jestem zachwycona bo okazało się, że w realu wygląda to jeszcze lepiej.

[IMG]http://images49.fotosik.pl/1357/acfd6502e08a4ae4.jpg[/IMG]